V A L B O R G

så var det valborg idag :)
men idag så var jag i skolan, hade sångprov om typ röstanatomi eller vad det nu heter, gick typ okej, tror jag iaf. fick veta vad vi fick på svenskan och jag fick VG, värsta stolt, fast det var ju inte tack vare mig, men ändå :) haha!
men nu är jag hemma hos min mamma, har varit hos min pappa en snabbit och hämtat lite kläder som ska tvättats innan helgen. Men snart ska jag börja röra mig mot marias house :) haha. Ikväll blir jag väl mamman som vanligt, ta hand om alla, haha.

<3


mån-tis

måndag: var i skolan, som vanligt, musik, sen slöjd sen lunch och sen svenska, sen åkte jag hem till isa och var där lite, sen åkte jag till min träningen, efter den åkte jag med marre till skärmarbrink, sen tuben till skarpnäck.

tisdag: hatar tisdagar, as jobbiga och långa. pallar inte rabbla upp alla lektioner, men det gick faktiskt rätt så snabbt idag :) men sen åkte jag till farsta centrum och där köpte jag hårfärg, och sen åkte jag hem till isa och åt mat, och färgade mitt hår, och jag prova en ny hårfärg, och det skulle jag inte gjort, DET BLEV VITT, MED GULA SLINGOR, iaf enligt mig,men maria och isa tyckte inte det blev gult,  men jag hoppas det lägger sig, iaf tills helgen, för då åkte jag till borås och tävlar SM :)

<3


lör-sön

lördag; åkte hem till mig för isa och maria skulle på konfa, duscha och fixa mig lite, sen åkte jag på träning, sen efter den så åkte jag hem till sanna, och där var även ida! har saknat dom grooooovt mycket, har träffat sanna en gång sen typ höstlovet och idut har jag inte sett sen höstlovet. så det var roligt, där fixade jag mig lite, och sen så åkte till tekniska. och sen var vi där ett tag, och sen drog vi till sanna.

söndag; vaknade hemma hos sanna, väntade på att sanna och ida skulle vakna, men efter ett tag så gjorde dom det och sen skulle ida åka och träffa nån, så jag och sanna la oss i sannas säng och satte på en film, men under typ halva så behövde jag gå till bussen för jag skulle på träning, och nu sitter jag hemma. vi fick sluta tidigare så det var väl skönt, men 1 vecka kvar till SM :)

<3

fredag

åkte till skola idag :) eller jag försov mig typ lite, eller jag kommer inte ihåg, haha. men hade först no, tråkigt. sen engelska och det var typ som vanligt, gjorde ingenting. sen so och då snacka vi om diktatur. sen lunch, gick ut och solade, hade matte och sen åkte jag till odenplan med maria och sen åkte jag och maria till farsta centrum och där träffade vi isa, som inte var i skolan idag, fråga mig inte varför :) och typ nu på kvällen så har vi varit vid en strand här vid maria och det var väl roligt, men det hände en massa saker som jag inte orkar ta upp. fast när vi skulle gå såg det ut som en polisbil som kom men det var typ två människor med ficklampa och dom går mot oss så typ alla lägger sig på marken och jag, ida och alex går typ bakom, men sen så kom vi därifrån och nu sitter jag hemma hos maria, ska gå upp typ vid 9 för maria och isa ska till konfan och då ska jag åka hem och så.

<3

dryg?

sitter hemma hos min mamma, men just nu vill jag inte vara här för min syster är oxå här, och hon är inte speciellt snällt om jag ska vara ärlig, inte just nu iaf! jag vill åka och träffa maria och isa, det vill jag! men idag så var jag i skolan, först hade vi teater och det gick bra och sen lunch och då gick vi ut och sola :) mycket fräcknar fick jag, haha. sen hade vi sång, och då kollade vi på en SKIT TRÅKIG film för vissa i klassen har sångprov, men jag har först om 2 veckor, kan inte ens låten :S och sen hade vi dans, det gick väl typ okej, haha. men jag vill iaf träffa isa och maria, men maria är typ sur på mig? för hon tycker jag är dryg men det tycker inte jag så då vill hon inte snacka längre om den saken typ :S, men det hoppas jag går över, jag tycker inte att jag är det. men alla behöver inte tycka likadant somsagt. 

 men tycker ni att jag är dryg?
vill bara veta :)

<3


fotboll :)

sitter och kollar på fotboll som är på tv:n, kollar med min pappa och brosha. men idag; var i skolan, hade engelska, sen stuga och för er som inte vet vad det är så är det typ en lektion som man får plugga med vad man vill, haha. men sen hade vi idrott, och jag var med faktiskt :) sen lunch men vi fick ingen lunch och sen matte och sen sluta jag. men isa och maria skulle ha lite roligt vid en strand vid maria, så jag och lisa var på, så jag och isa åkte hem till isa för att lämna hennes mjukisar och sen så drog vi till farsta centrum och mötte maria och lisa och drog till stranden. där fixade vi en eld och hade roligt, och sen kom ida sara och hampus och efter ett tag kom det typ några som skulle fiska och asså stackars fiskar! jag dööör! men sen efter ett tag så skulle vi gå upp till huset och då bestämde sig sara och lisa för att bada, och såklart gjorde dom det! inte smarta för lisas fötter vart typ helt blå :S så vi fick värma dom :) och sen drog vi upp till marias hus och efter ett litet tag åkte jag, isa och hampus hem. och nu sitter jag hemma har precis duschat och ska typ fona mitt hår snart.

<3

kyckling

äter nudlar nu, kyckling :) men idag så var jag i skolan faktiskt, först var det musik och vi ska skriva egna låtar och det kommer ju gå jättebra, naat! men jag satsar på bara på ett g och då behöver man bara skriva en refräng och en vers, men jag kommer ju klara det! haha! men sen så hade vi träslöjd och jag var värsta duktig och gjorde typ det mesta på min gitarr :) men sen så hade vi lunch och jag och isa åt inte så vi gick till konsum och köpte daim och sen chilla vi ute i det fina väderet :P sen så hade vi svenskaprov, haha jag kan ju mycket om grammatik eller vad det nu heter, men det var ju tur att erica satt brevid mig, men jag tror jag får IG, menmen. sen så gick jag på marias svenska lektion och målade såklart mitt kök :), efter deras lektion åkte jag till odenplan med sara och maria och så gick vi till en park typ och sen efter typ 10 min så åkte vi hem, haha. men snart ska jag typ åka till min träning, orkar inte, har värsta träningsvärken typ överallt.

<3

fre-sön

fredag: var med isa, maria, ida och alex och vi gjorde inte så mycket, eller vi var i alvik och hahahahahahhahaha! kan tyvärr inte säga vad som hände för min kära bror läser min blogg :P. men efter att vi har varit där drog vi till ålstensgatan där erica, maxime, lisa, ville och några som jag inte visste vilka det var. sen åkte maria, ida och alex med lisa hem och jag och isa åkte hem till isa :).

lördag: hade träning, åkte sen och träffade isa och maria, så skulle vi åka hem till henne kille som heter anton, och sen så skulle han typ till sin mormor så då ringde vi till ida och frågade vad hon gjorde och hon var i sollentuna, så vi skulle åka dit, men vi pallade inte. så vi drog till hötorget, gick på toa på mcdonald, och sen drog vi hem till isa och kolla på REC, så jävla läskig!

söndag: vaknade av att marias alarm på hennes mobil lät, så isa och maria gick upp vid 10 och jag låg kvar och sen gick jag oxå upp och åt frukost, sen så var det ju så fint väder så isa kom på iden att gå ut på en promenad, och då gjorde vi det :) och sen ringer marre, isas syrra, och sa att hon skulle till typ en hundrastplats, så vi drog oxå dit. var lite med kira och lady :) sen så gick vi hem och isa skulle åka till apoteket och sen körde dom hem mig, sen när jag kom hem gick jag och la mig och vaknade typ 20 minuter innan min buss gick till träningen så jag fick skynda mig, men jag hann såklart :)

<3


snickers

ska åka om typ 1 timme till träningen, så jag måste börja fixa mig snart. men idag så städa jag faktiskt lite i mitt rum, stolt! haha men sen har jag ätit choklad, kollat på tv, kollat på youtube, rättaresagt inte haft nått liv eller jag har fan inte det  "/ haha

<3

hampus

har precis ätit, och fick ett sms av maria att jag glömde min svenska bok i hennes västa "/, orkar inte!
måste typ åka och möta henne om en stund, måste bara snacka med henne först. men idag, så åkte jag till skolan och så hämta jag mina grejer, sen åkte jag och maria  till odenplan och träffa hampus, och så var vi där en liten stund, sen åkte vi till skanstull och jag köpte mitt puder och sen så åkte vi hem :)
så nu sitter jag hemma och är proppmätt, haha.

<3

svenska prov

åkte inte till skolan idag, ska åka dit vid sista lektionen, så jag kan hämta mina svenska pappren för vi har prov imorgon :(, men sen så ska jag åka och köpa ett compactpuder oxå för mitt är typ slut. men nu ska jag fixa mig :)

<3

fejk

fick nyss veta att www.viungamammor.blogg.se är en fejk, fast den där maja och hennes son max finns, värsta tråkigt att den är borta och allt.

<3


"/

sitter och snackar med jess i telefon, najsnajs :) var inte i skolan idag, vakna typ vid 5 och trodde jag skulle spy, så jag gick och tog en alvedon, och sen när mamma kommer och ska väcka mig så hade jag ont i huvudet så jag stanna hemma :) så jag har bara slappat hemma, haha.
men imorgon tror jag att jag ska till skolan, fast jag har ont i huvudet nu, men får se om det går över.

<3


flummigt inlägg

har precis kommit hem till mamma, ska snart äta, sen ska jag på träning. var inte i skolan idag, hade typ feber imorse och då stannade jag hemma. så jag har inte gjort så mycket idag, suttit vid datan, ätit nudlar, duschat typ, haha :) jag har träningsverk i typ hela kroppen, och är skit trött. haha fick typ ett brännsår igår på träningen som gör ont, menmen så är livet :) haha fett flummigt inlägg men, haha jag är trött.

<3


Livsverket

nu har jag precis fixat mig, ska på träning som vanligt, haha. men igår eller inatt så kollade vi på en till film som hete livsverket fyfan vad hemsk skoja inte! jag dör, jag och isa satt och böla som fan, och alla vet ju att jag gråter för allt som är lite sorligt, men att isa grät, SHIT! haha maria satt typ och garva, men sån är hon. men sen imorse fixade vi oss, åkte till farsta centrum och då skulle isa åka till sandsborg typ för att träffa några, men jag och maria gick runt i farsta för maria skulle kolla födelsedagspresent till sin brosha. men sen så åkte jag hem till min moder och nu ska jag typ gå.
<3


haha naat :)

nu sitter jag hemma hos maria, som vanligt när det är helg. sa precis hejdå till ida och alex som skulle åka hem till ida :) men igår så hände det typ ingenting, haha vi åkte till norrviken, väntade på jessica, jessica kom vi drog till sollentuna, sen drog vi till bagis, och sen så åkte vi hem, haha. men idag så var jag på träning alltid lika roligt, men vi firade min tränare faktiskt för hon har fyllt år men jag pallade inte äta tårta för jag hade redan ont i magen för jag är ju laktosintolerant, haha. som att ni bryr er! sen så åkte jag hem, fixade mig, åkte på 50-års fest, inte roligt drog till maria, sitter hemma hos maria nu, har kollat på wind chill, skum som fan ska ni veta, men läskig, enligt mig :)
men nu ska jag gå ut till min kära maria som sitter i andra rummet och snackar i telefon, haha naat. :)

<3

"fjäril utan vingar"

så nu sitter jag och äter jordgubbsglass hemma hos min kära far, haha. men idag åkte jag inte till skolan för jag hade ont i halsen imorse på riktigt faktiskt, men jag visste att det skulle gå över, men ändå. men jag senare idag så ska jag åka och träffa jessica, maria och isa, för jessica har min bok och vi ska prata om allt som har hänt och så, shit vad jag har saknat min bok, haha jessica visst är den bra? :). isa och maria slutar halv 4 men jag kanske ska träffa jess innan, men det tar ju typ 1 timme för mig att komma till stan, haha. men sen ikväll så ska jag på träning och det var typ länge sen? haha. men nu måste jag börja fixa mig för det tar ju tid för mig att åka,

<3

det går inte så!

så nu sitter jag hemma hos min mamma som fyller år idag :) så vi ska fira henne lite och så, så det ska bli roligt, naat :P haha. men igår så skulle vi ju träffa jessica men så blev den inte för hon hade rymt igen, jessica du kan inte fly från dina problem hela tiden! men jag finns alltid här för dig, kom ihåg det! men nu vet jag iaf vart hon var inatt, så det är bra. men annars så var jag i skolan idag, såååå jävla tråkigt, ville stanna hemma men jag kunde inte fråga pappa imorse för han hade gått och gymmat, haha. men senare idag ska jag gå till min pappa för det är pappa veckan nu :)


<3


såklart!

just nu kollar jag på greys anatomy och sitter vid datan :)
 men idag var jag i skolan, så jävla jobbigt, hatar tisdagar och torsdagar. sen skulle vi träffa jessica men hon svara inte så jag åkte hem och maria och isa åkte och köpte skor, men nu ska jag gå och äta vanlij glass, gottgott :)

<3


öööööh

så nu sitter jag hemma hos min moder och ska hämta lite kläder sen ska jag till min pappa, pappa vecka nu, haha. men idag så åkte jag till skolan och efter den så skulle jag träffa jessica med maria och isa som vanligt :) men så blev det icke, så vi åkte och träffa lisa och erica i odenplan och så satte vi oss på burger king och snacka, hahahahhaha. men sen ikväll så ska jag på träning som vanligt, men är skiiit seg i min kropp fick fan ingen sömn inatt heller, jobbigt som fan!

<3


maria & isa <33

jag måste bara säga att jag har saknat isa och maria så jävla mycket, fast dom bara har varit borta sen fredags!
ÄLSKAR ER!

jessica <3

så nu sitter jag hemma och ska typ gå och duscha efter jag har skrivit det här inlägget, haha. men idag åkte jag från jessica typ vid halv 1 och sen då skulle jag åka och träna ett lag, och sen så åkte jag hem till mig med jenny och sen så åkte vi på träning och nu har jag typ varit hemma i 15 min eller nått :), ajuste igår när jag var hemma hos sasza så satte jag mig vid datan och då började en viss människa skriva till mig och så typ började jag skriva roliga saker enligt mig så han lacka sönder och vill typ mörda mig, och han ba: säg allt det du sa till mig när du träffar mig. asså jag vill ju men jag kommer inte hinna, han kommer fan döda mig hel! haha menmen, då åker han i finkan, man blir knullad i finkan.
men nu ska jag gå och duscha,

<3

bajskorv

nu sitter jag hemma hos mig med jenny, vi har precis ätit och ska åka på träning om typ 1 timme eller nått, och det pallar jag verkligen inte med! jag somna typ vid halv 8 imorse och sen skulle jag upp vid typ 10:50 men såklart vaknar jag tidigare. jag skulle åka och träna ett lag. men nu måste jag fixa mig, orkar inte stressa sen :)

<3

LOOVE!

så nu är jag hemma hos jess och jag är fortfarande vaken, jess sover men jag ska snart väcka henne så det blir roligt, men igår så drog vi hem till sasza och det var helt okej faktiskt :) I LOOVE hans kök! men sen imorgon ska jag åka och träna ett lag och sen ska jag typ hem i 2 timmar eller nått och sen har jag själv träning, så jag kommer typ vara kööörd när jag ska vakna, för jag måste typ åka från jess som bor i täby halv 12 eller nått för jag ska ju ändå bort till haninge :P haha menmen, livet är jobbigt ibland! men nu ska jag gå och väcka jessica, det ska bli roligt, vill kasta vatten i hennes ansikte med det kan jag inte för jag pallar inte ligga i en blöt säng, haha.

<3

-

nu har jag precis kommit hem till mig mamma med jessica, har varit på träning. så vi ska typ äta nu eller nått ;)
men sen ikväll så vet vi inte vad vi ska göra än men jag ska sova hos jess inatt iaf, roligtroligt :D

<3

mm

så nu ligger jag i min nya säng hos min pappa och ska snart fixa mig, ska på träning.
men idag så har jag varit i skolan, och på ungdomsmottagningen med skolan, haha.
jag håller typ på att få migrän, pallar inte! men nu ska jag äta innan min träning, nudlar som vanligt, haha.

<3

:)

så nu har jag precis kommit hem typ. men idag så var jag i skolan och sen hade jag utvecklingssamtal, haha. som vanligt typ, haha men lite bättre har jag blivit. men min frånvarogrej är skit mycket, haha! menmen, det fixar jag :)
sen efter det så åkte jag och träffa jessica med majsan och icen och sen så åkte vi och mötte hampus och några i älvsjö, och dom skulle typ slåss, men dom som dom skulle slåss mot våga typ inte komma och sen när dom väl våga så var hampus och dom typ för många så dom andra börja springa på spåret och allt, jävla bangare asså! blev fan sur, haha men nu sitter jag hemma hos min mamma, och ska gå och äta.

<3

blogg.se

nu funkar blogg.se igen, brabra!
men i helgen som var, var jag på lördagen  i sollentuna och det blev typ kaaaos, haha.
och på fredagen var jag hos maxime och sen sov jag hos caroline mikkola ;)
men nu sitter jag i steffie säng, vi ska snart åka hem till mig, steffie sover hos mig inatt, jag sov hos henne förra natten, haha. men hon ska ha sin mobil som hon glömde för typ 2 veckor sen, haha. jobbigt för henne.
men nu ska jag fixa mig innan vi ska gå :)

<3

RSS 2.0