PÖÖSS!

så nu har jag fixat mig och ska gå till bussen, ska åka hem till isa :) och sedan ska vi träffa maria.

<3

duschi

så nu har jag varit vaken i typ 40 minuter eller nått sånt tror jag. men senare idag ska jag träffa maria vet jag men jag antar att det blir isa och ida oxå, vi måste prata! :) så nu eller snart så måste jag duscha.

<3

...

så nu kom jag precis hem och jag har träffat maria , isa och ida idag, min bebisar! har saknat dom grymt mkt!  men nu ska jag typ kolla på PCD finalen, fast jag vet ju redan som sagt :)

PÖÖSS! <3

-

nu har jag precis kollat klart på the happening och den var helt okej, och så har jag kollat på all the boys love Mandy Lane, och den var läskig, haha. men nu ska jag fixa mig och så.

PÖÖSS! <3


10:30

klockan är ungefär 11 och jag vaknade för halv timme sen, känns som att jag inte har sovit någonting alls. nu är pappa på sjukhuset och tar bort sitt gips! så det måste jag ju vara lite glad för. men nu ska jag kolla på tankafett eller pirate bay ifall det finns nån film jag vill ladda ner :)

PÖÖSS! <3

rambo

idag har det varit varmt ute och jag har suttit inne. så jag har bara varit hemma och haft det grymt tråkigt! skojar inte, men jag har kollat på rambo filmen och den var väll bra, och HEMSK! men nu ska min lillebrosha sitta så,

PÖÖSS! <3

123

vaknade typ kl 12 och somna typ halv sex, kollade på en jättebra film som kom på tv. och så prata jag med marcus i typ 3 timmar eller nått, haha fråga min inte vad vi pratar om, för jag har ingenaning ;),
men idag vet jag faktiskt inte vad som händer, kommer nog bara stanna hemma :)

<3

satc

så idag antar jag att ida åkte tillbaka till landet eller så var hon med alex för vi träffades inte iaf. men idag så har jag kollat på sex and the city filmen och den var jättebra, tycker jag iaf! så när den kommer ut på dvd så ska jag ha den! :)

isa&maria, jag saknar er!

<3

bada

kom precis hem, har haft det hur skönt som helst. vi har inte precis gjort så mkt, typ badat, badat och haft " kalas " haha. men det har varit jättemysigt faktiskt. så nu är jag lite seg och så. men det blir nog bra, och 1 sak som är lite tråkigt är att  jag inte kan träffa isa och maria på ett tag nu för dom är på väg till finland så :(.

<3

ida <3 jonna

nu ska jag gå till min pappa och hämta min bikini och sen ska jag åka till idas landställe, har saknat henne grymt mkt!

<3

jaop

så igår snackade jag med patrik i bara 2 timmar och 45 minuter... och vi pratar typ om allt, hahahah! men idag vet jag faktiskt inte vad som händer, ska kanske träffa emelie men vi får se hur det blir med det! men nu ska jag äta kycklingsallad :)

<3

...

idag har det inte hänt mkt i mitt liv faktiskt, isa åkte bort och jag är ensam... inte bra!
men jag har kollat på en film som hette you don't mess with the zohan, och den var lite skum, men lite roligt oxå, haha!

 


<3


trosa

trodde jag skulle få träffa min isa idag, men så blir det inte, för hon är på väg till trosa där maria är med sin familj, så nu kommer jag inte träffa dom på ett tag. typ till helgen eller nått?,
så idag vet jag inte vad dom händer får se.

<3

3 timmar

har precis slutat prata med pejtrik i telefon, idag vart det typ 3 timmar? haha, vi har skönaste humorn asså, hahah!
men idag träffade jag emelie, ida och sanna på plattan, och sen drog vi för att äta i kungshallen och där mötte jag söta cleo och mindy, som skulle på bio. men efter det så skulle vi åkte till midsommarkransen? coh där träffade vi några, delvis rikard och felix, vi gick typ till en park? haha, och där chillade vi :) sen drog typ alla en efter en och sen var det bara, jag, sanna, emelie, felix och rikard kvar så vi drog till rikard och sen drog jag hem faktiskt :)

<3

:)<3

vaknade av att min mobil ringde och det var dolt nummer så jag sa inget, och sen la den på, så det var antaglien patrik, men jag hade värsta drömmen om mig, isa och maria :), orkar inte berätta. haha! men idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske fira söta carro som fyller 15 :), men vi får se hur det blir med det!

<3

!



GRATTIS CAROLINE MIKKOLA!
HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG!
<3

-

så nu har jag precis kollat på finalen av pussycat dolls 2, asså shit vad jobbigt det var :), men nu snackar jag med nån freddan, typ patriks kompis :) haha, har snackat med marcus bebo oxå, haha! men nu ska jag fixa mig och gå till mitt rum.

<3

Caroline Mikkola <3

så det vart en myskväll med mig själv idag igen, men jag har iaf kolla på tv, på lite allt möjligt faktiskt. imorgon fyller söta Caroline mikkola år, 15! saknar våra tider!
 men hon åker på onsdag så jag vet inte ifall jag kommer träffa henne innan dess, får se :)
Hoppas, hoppas!


Caroline <3 Jonna

<3

^^

HEEEJSAN!
idag har jag faktiskt varit ute på en promenad med min kära hund albin :), vet inte än vad jag ska göra, vill träffa maria och dom, blir antaglien så! men vi får se. men nu måste jag gå in i duschen och sjunga, haha skoja bara!


<3

rålis

så nu är jag hemma, skulle åkt till pappa men jag åkte till mamma, snackat lite med übersöta pejtrik :) haha!
vi gjorde inte mkt asså, åkt till rålis träffa micca och några och sen drog vi till en strand och micca, alexandra, viktor och nån bada :), sen drog jag och emelie och åt på donken och sen åkte vi hem :)

<3

PÖÖSS!

har precis fixat mig och så, ska typ träffa emelie, ida och nicen, men jag orkar inte skriva mer :)

<3

;-

godmorgon!
vaknade för ett litet tag sen, och ingen är hemma, pappa har inte ens sin mobil med sig, men jag ska ändå gå till mamma snart, för hon har tvättstuga så hon får tvätta lite saker till mig :)

<3

klick;

emopejtrik ringde och drev med mig, jätte elakt, nej jag skoja bara gubben! :) nej men snart kommer batterierna på datan dö, så då kan jag ju inte skriva :), men godnatt, sov gott, DRÖM OM MIG! ett måste för alla som läser nu :)

<3

70-80 år gammal

shooooo!
men ikväll har jag bara varit hemma, är skit seg. juste maria och do körde hem mig och vi åkte sexigaste bilen, haha. maria skämdes ska ni veta! haha den var typ 70-80 år gammal så ni kan ju bara tänka er, så dom körde hem mig och sen åkte dom antaglien vidare, men jag har ätit nudlar, suttit vid datan och snackat i telefon med fjortispejtrik :)

<3

maxime.blogg.se

så nu har jag kommit hem, eller jag är hemma hos maria nu, dom ska till haninge sen så då kör dom hem mig :)
men det vi har gjort på hennes land, nej men vi har typ åkt flakmoppe mest, haha. och igår åkte vi 4-hjuling, skit kul! men jag kunde ju inte direkt lita på maria för det var typ första gången för henne och hon körde mig :S haha men jag lever! :D

men jag har oxå fått veta att maxime.blogg.se ska börja i mitt lag, det är en av mina kära vänner, haha.

<3

norrtälje

har inte tid att sitta här nu faktiskt, fick veta för typ en halvtimme sen att jag ska åka nu, så ja nu ska jag åka till norrtälje och möta maria & isa :)

<3

väddö

så imorgon ska jag åka till marias land på väddö, antar att jag kommer hem på lördag eller något sånt. men åker dit typ på eftermiddagen eller nått, men nu ska jag gå och kolla på tv, och sen tror jag att jag ska sova faktiskt.

<3

tack maria! <3

juste jag fick ett jätte fint halsband av maria!



visst var det fint? :)

<3

*

träffade emelie igår och vi åt och shoppade :) sen träffade vi idut och nicen och vi typ var på plattan, haha. sen skulle idut och nicen till hannes så vi träffade maria, ida och alex och skulle till täby och väl där blev det konstigt så vi åkte tillbaka och den så skulle maria, ida och alex äta på donken så jag och emelie drog till zkils eller hur det nu stavas på rådmansgatan och träffade några och sen drog vi till centralen och sen var vi i älvsjö så där träffade vi sebbe och sen drog vi hem, orkar inte skriva. som ni kankse märker. men idag så vakna vi typ 1 och då åt vi frukost och sen drog vi och sola på medis, och nu är jag hemma :)

<3

'

har fixat färdigt mig nu, ska åka in till stan och möta emelie, och sen typ isa och maria? men nu måste jag gå till bussen :)

<3

GÖD NÄT!

nu har jag fixat mig för att gå och lägga mig i sängen och kolla på tv :) ska kolla på prison break på tv6. så vi hörs när jag vaknat.

<3

hellu sthlm! :)

nu är jag hemma :) fiastina@ is in sthlm!
 haha nej men jag har kommit hem och jobbigt var det att åka båten ska ni veta, själv och allt, men det gick fortare nu än när jag skulle dit, för då hade jag ingen mjusik, så :) snackade lite med söta emelie i telefonen, ska kanske träffa henne imorgon, bror på om jag ska träffa isa och min bebisar eller inte!

<3

.....

har fixat färdigt mig nu typ, så snart ska jag, steffie och steffies padre åka och lämna steffie och sen ska jag åka till båten och åka hem. måste åka komunallt från båten, seeeeegt som fan! men nu pallar jag inte skriva mer :)

<3

byebye gotland!

kom precis hem till mitt hem på gotland. har varit hemma hos lukas med steffie, fille och mysko :) typ sista gången jag träffa dom, och jag har typ varit med dom varje dag i 14 dagar, haha no life liksom! haha, men imorgon åker jag hem, båten går 19:10 och jag kommer fram 22:25, måste höra med min kära bror om han kan komma och hämta mig då, annars måste jag åka kommunalt! och det pallar jag inte egentligen! :)

<3

JIMI <3

är fortfarande på gotland, åker hem imorgon! har varit här i 14 dagar då, saknar mina bebisar där hemma!
men igår så gjorde vi typ inget faktiskt, träffa min syrra en liten stund och sen musslas, vi gick ner till hamnen typ och sen träffa vi lite fler, men idag vet jag inte faktiskt, min sista dag liksom, men jag&steffie ska iaf hem till lukas för det är ju steffies sista dag med han, för hon åker oxå bort imorgon, och han på tisdag. och han kommer hem 2 dagar efter att hon åker hem, så jobbigt för dom! :)

<3


i'm back! :)

nu är jag tillbaka! :)
jag vet inte precis vad jag har gjorde sen jag senaste skrev, men just nu är jag iaf på gotland har typ varit här i 1 och ½ vecka. så jag åker förmodligen hem imorgon, saknar isa och maria gryyyymt! har inte träffat dom på evigheter känns det som. och ida baby, har jag inte träffat sen skolavslutningen :/ inte bra! men när jag kommer hem ska jag träffa alla!

men som sagt jag är på gotland, och jag bor hemma hos steffies mormor och moster i typ visby ;)
här händer det inte så mkt, men det är ändå roligt typ haha. men jag orkar verkligen inte skriva allt vi gjort, inte för att det har varit mkt men, haha. vi har varit i svenska kyrkan tälten :) hahahahahhaha!

idag; vakna typ, fixade oss och sen drog vi till tofta, gjorde inte så mkt, träffade en tjej från mitt lag, HÄR PÅ GOTLAND! haha, sen träffa vi mysko, bachman och en kille men jag kan inte stava hans namn, haha. men vi gjorde typ inte mkt, åt glass, haha. sen åkte vi hem, åkte förbi pastavagnen och köpte mat, och sen drog vi hem och fixa oss, och sen drog vi hem till lukas, och där bada vi jacuzzi typ :) och nu är vi hemma hos "oss" haha :)

men nu ska jag fixa mig och spela pruttspel, www.puzzlefarter.com

<3


 


RSS 2.0