<3


jag älskar er!


hemmakväll

prövade jackan men det var inte fin alls. så jag och min syrra åkte till handen och lämna den och sen kolla vi lite, men jag kunde inte kolla så mycket, fick passa amadeus för janet behövde kolla kläder till helgen typ. fan vad han skulle skrika! men efter ett tag somna han. asså folk trodde typ att jag var mamma eller nått, och det störde jag mig på, för dom börja garva liksom. jag är 15 och går runt med en " nyfödd " och har ingen mage som hänger, det låter ju rimligt. men aa, sen kollade jag på 8 avsnittet av gossip girl. asssssååååå ååååhh! jag säger bara det! 

idag tror jag att det blir en hemmakväll faktiskt, får se vad som händer. om jag får riiiktigt tråkigt kanske jag åker någonstans, annars blir det nog bara hemma. mamma ska snart gå och jobba natt så jag får se om jag stannar med min syrra och så.


s-näck

nu har det varit så att jag sovit hos isa i 4 nätter, och då har jag inte suttit vid datan, eller bara kollat lite saker snabbt. men vi har typ bara varit i bagis, och s-näck. orkar inte skriva dag för dag. men iallafall nu är jag hemma och då har jag tid att skriva några rader. men jag har inget att säga, mer än att jag har haft vääärsta träningsvärken i min rygg. asså jag har fått ryggmuskler. fast dom syns säkert inte ens, haha jag vet bara att jag har fått det. har sagt till isa hela tiden ba; känn på min rygg. haha. hon borde ha blivit irriterad på mig måånga gånger, eftersom vi varit med varandra länge. men men, nu ska jag pröva en jacka som mamma köpt, men jag tror inte jag vill ha den, så jag lämnar nog tillbaka den, och köper ett par skor och så :)


The girl next door

så nu sitter jag och lyssnar på låtar på youtube, haha mobbad som jag är sjunger jag oxå, haha! men iaf idag vaknade jag runt 9 efter att jag fått lite mer än 8 timmars sömn, så det är jag nöjd över. men en sak som stör mig, är att jag kan inte sova länge oavsätt vilken tid jag gå och lägger mig. jag vaknar alltid innan 11. och det är skit jobbigt! men men inte så mycket jag kan göra åt saken. men då satte jag på filmen The girl next door, och jag säger bara, kolla INTE på den! fyfan vad hemsk den var, väldigt lik An American Crime. men jag förstår inte hur man kan göra så mot någon. dom torterar en liten flicka! asså nej!, men jag grät såklart för hon dör i slutet, och jag vet att man inte ska berätta slutet, men nu gör jag det! 

efter det, ringde pappa och fråga ifall jag skulle med till farsta och det ville jag, för ida praoar ju i centrum, och det var ju länge sen jag träffa henne, så då hämta pappa och hans kompis upp mig, och så åkte vi dit, och efter det trodde jag att vi skulle åka hem, men så blev det inte, vi skulle till Heron City och sen till huddinge, och sen till dalarö och sen till bageriet och sen hem. haha. trodde jag aldrig skulle komma hem. men nu är jag iaf hemma, och ska strax hoppa in i duschen, sen vet jag inte. händer inte nått ikväll, inte vad jag vet iaf.

juste måste bara säga en sak innan jag är färdig;
NIKO ÄR BÄÄÄÄST! :)


förskolelärare

ska strax gå och lägga mig, är trött faktiskt. men imorgon ska jag ju inte till praoen, fast pappa tycker att jag borde gå, men jag orkar verkligen inte. maxime sa idag på träningen att vi måste åka dit och skriva på papprena, men palla det. asså jag vil ju inte bli förskolelärare direkt?. vet inte ifall isa ska på sin prao, annars kan jag ju träffa henne :)

men nu ska jag gå och äta glass, som jag typ ätit hela dagen.


kräksjuk

nu var det ett tag sen jag skrev, men jag har verkligen inte orkat. och jag orkar inte nu heller egentligen, men jag känner att jag är tvungen eftersom jag inte skrivit på några dagar. men jag praoar ju den här veckan, och det är inte kul!, en förskola och alla ska klänga och allt hela tiden. nu är min prao tid slut, eller egentligen inte, men jag orkar inte mer. så jag är sjuk. snacka med pappa imorse och han sa att jag skulle gå idag och vara ledig imorgon, men jag orkar verkligen inte en dag till. det är verkligen jäättejobbigt. men sen sa pappa att om jag ska vara borta idag och imorgon, så får jag ringa in mig själv, så då skulle jag skicka ett sms till maxime och säga att hon skulle säga det, och då får ja ett av henne där det står att jag ska säga att hon inte kommer, men sen snacka hon med sin pappa så han fixade det, och sa att jag var kräksjuk.

men det som har gjorts medans jag inte skrivit är typ; träffat isa, maria, sirwan och niko typ. sov borta häromdan, kommer inte ihåg vilken dag, men aa. jag har haft träning, och idag ska jag ha träning oxå.

men nu ska jag fixa i mitt rum, annars får jag inte sitta vid datan.



katarina norra

har typ precis fonat mitt hår och snart ska jag gå och sova, ska upp halv 7 :/, prao veckan börjar ju imorgon, och det är ju förskola för min och maximes del. men iaf, igår var vi i skarpnäck som vanligt, drog typ därifrån vid halv 1, då kom taxi;n och jag och maxime åkte mot henne. sen imorse åkte jag hem för jag skulle städa hemma, men allt var redan städat, så jag satte mig vid datan och tjilla tills min träning börja. men nu ska jag fixa det sista innan jag ska sova.
GODNATT, dröm om mig!


maria, jag och isa!
PÖÖSS! <3

skarpnäck

heeeejsan :),
nu är det helg och lördag, och det betyder träning! lite seg för det. sov hemma hos isa iförrigår och inatt, eller det blir 3 dagar i rad nu. igår var jag med, maria, ida, isa, maxime, sirwan, niko och några fler. vi var typ i bagis och så och sen drog vi till skarpnäck och då drog först maxime, och sen ida och efter ett tag så drog jag, maria och isa och sov hemma hos isa. imorse vakna jag 9 och kunde inte somna om, asså jag vill verkligen kunna sova mer än 8 timmar! sen vaknade isa, maria och marre vid halv 12 och då har jag suttit och inte gjort nååågot. eller jag fick runt och kolla, åt 2 kokosbollar och drack typ 6 glas vatten. haha! men sen gick dom med mig till bussen och nu är jag hemma hos ska snart dra, måste kolla sl och så. träningen slutar typ 4 eller 5 får se hur jag gör. efter den ska jag hem och fixa mig typ och förmodligen tillbaka till skarpnäck.

PÖÖSS! <3

duuuusch!

nu ska jag bara duscha och fixa mig fort och sen ska jag åka till isa i skarpnäck, orkar inte med att min syrra som inte ens bor här ska gnälla på mig och det gör mamma oxå! hörs kanske senare, eller i helgen eller nått!

PÖÖSS! <3

jag är beeest!

hejsan :),
har inte skrivit på ett tag, har inte haft tid direkt. nej men igår var jag i skolan, hade profildag och det gick helt okej, gick lite segt här och var men jag klara mig igenom den iaf. efter det åkte jag till isa och åt gooood mat! :)sen träffa vi typ niko, sirwan och några fler. gjorde inte så mycket, och sen skulle sirwan på träning så vi åkte till fryshuset och kolla på den, och sen åkte vi hem till isa, och då sov jag hemma hos henne.

imorse vaknade vi 9 och åkte sen vid halv 10 till skolan, mötte först sara i gullmars och sen kom maria :) vi åkte till skolan, hade gymnastik och sen lunch. sen skulle vi mötas klockan 12 för att ha vårat årliga rus, KMG-ruset, bläbläblä säger jag bara! så jävla jobbigt, 3,2 km! det är lååång enligt mig! jag sprang med sara och det var fan hon som gjorde att jag ens palla springa! seriöst! efter det så slutade vi och då var klockan typ halv 2, så då åkte jag hem, ska kanske åka och sova hos isa inatt, fast just nu lutar det inte mot det, för hon mår inte bra!

PÖÖSS! <3

shuuuuuz

shuuuz!
imorse gick jag inte på första lektionen, för jag duscha och sånt så jag hann inte, och sen åkte jag med cleo till skolan, eller hon gick av vid mårtensdal så jag fick mycket sällskap iaf, men när jag kom till skolan hade jag lite lektioner och allt gick verkligen jäättesakta! isa och ida var inte i skolan idag, isa kan inte sova på nätterna och ida är sjuk!..., efter skolan åkte jag och maxime till våran prao så dom skulle skriva på papprena, vi ska praoa på katarina norras förskola, haha! typ 8:30-16, långa dagar men men, det är ju bara en vecka så det klarar man ju :). efter det mötte vi cleo i gullmarsplan och så åkte vi till träningen :)

imorgon är det onsdag och då är det profildag, har träningsvärk och då orkar jag inte dansa!, får se hur mycket jag pallar! får lite sovmorgon imorgon oxå, börjar typ 09:15 så det är sköönt!

men nu ska jag kolla på S.O.S Familj, men min familj.
PÖÖSS! <3


 


JIMI

kom hem för typ en halv timme sen, har varit i skarpnäck och träffat några såklart :), vi gjorde inte speciellt mycket, tjilla som vanligt! och sen drog jag, isa och maria till kärrtorp och träffa sara och bara snacka om lite shit, och sen efter ett tag drog jag och maria och tog tunnelbanan och så åkte jag hem, och hon hem :) när jag kom hem satte jag mig och åt tacos, var lite hungrig, fast jag åt som om jag vägde typ 400 kilo, åt skit mycket. JAG VÄGER INTE 400 KILO! och jag kommer aldrig göra det heller!

imorgon börjar jag typ 8:10 och då har jag tillval, och då har jag musik. asså jag äger verkligen, haha eller inte. men jag håller på att lära mig, blir fan bra snart! :)

en sista sak som jag måste säga i det här inlägget är:

Isa Auer: Vi har gått i samma klass sen 5:an nu, men vi har haft våran tid då vi inte umgåtts, men fan du och maria tog tillbaka mig, haha! vi har typ aldrig bråkat, och det är jag så jääävla glad över gumman, du är verkligen en av dom som betyder mest för mig. men jag vill iallafall att du ska veta att jag är så jävla glad över att jag fick lära känna dig, och att jag älskar dig så jävla mycket! Minä rakastan sinua

Maria Avelin: Vi har oxå gått i samma klass sen 5:an, men jag har typ aldrig umgåtts med dig, förens för typ 1 eller 2 år sen. då du bjöd mig på din fest, haha. jag är så jävla glad över att du gjorde det, annars skulle det säkert inte vara vi nu. jag skulle fortfarande vara nörden i klassen då, haha. men iallafall maria, du är en sån underbar människa och jag älskar verkligen dig, du betyder verkligen så jääävla mycket för mig. JONNA <3 MARIA

Ida Larson: vi har oxå gått i samma klass sen 5:an, vet inte hur vi började umgås. men det var du&jag verkligen för typ 1 år sen, men sen förstörde jag det och började hänga i bromma, men dom tiderna är borta nu, och nu är det verkligen vi igen. jag sov hos dig varje helg förut och nu börjar det bli så igen, haha mitt 5:e hem. men jag vill att du ska veta att jag älskar dig och jag lovar dig nu verkligen, jag lämnar dig aldrig och jag älskar dig ida!


det finns fler som betyder oxå!
PÖÖSS! <3


JIMI <3

kom hem för en liten stund sen. sov hemma hos ida inatt. igår åkte vi till skarpnäck och träffa maria, isa och lite fler folk, och sen vid halv 1 åkte vi hem.

idag; vaknade typ 1 och gjorde inte så mycket, åkte från ida typ vid 3 och då åkte jag och mötte maria i skogås och sen åkte jag hem. nu sitter jag och skriver på min engelska grej, och det går verkligen inte. vet inte vad jag ska skriva. den ska in imorgon oxå. kan skriva i typ 1 timme till, sen ska jag på träning till klockan 9 och då pallar jag ju inte skriva, så jag vet inte hur det blir. 


jag älskar er, ni betyder meeest!
PÖÖSS! <3

:)

nu har jag precis duschat, och pratar nu med maria i telefon. åkte från skarpnäck imorse vid typ 12 och då åkte jag hem och hämta kläder och sen går jag till bussen, och så går det inte! så jag gick till träningen och sjöng för mig själv, hahahha! träningen gick jättebra! :)

ikväll vet jag inte vad jag ska göra. ska fixa mig och sen åka till ida tror jag, ska iallafall träffa henne, vet inte om det blir filmkväll eller om det blir utekväll, haha!

men nu ska jag fortsätta fixa mig, så vi hörs imorgon tror jag! :)
PÖÖSS! <3


skarpnäck

fick veta vad man fick på sitt matteprov, och jag fick G+ av någon anledning, fråga mig inte, haha. imorse kom jag typ inte ens upp heller, jag var verkligen döööd! ida var inte i skolan idag heller, hon är sjuk :/... ska snart börja fixa mig ska till skarpnäck, och idag ska maxime vara med, haha lite roligt faktiskt. får se vad som händer.

PÖÖSS! <3

S.O.S

heeejsan :)
idag har jag varit i skolan, gjorde inte så mycket, hade matteprov och det gick jäääääätte dåligt! imorgon ska vi ha inlämnningpå engelskan, men jag bad om att få lämna in på måndag och såklart fick jag det :) efter skolan åkte jag direkt hem, har gjort om i mitt rum lite, men det ska fotfarande göras om mycket mer.

men nu ska jag kolla på S.O.S Gute, på kanal 5.
PÖÖSS! <3

blä på skolan!

asså jag orkar verkligen inte med skolan! bläbläbläbläbläbläblä! så känner jag verkligen, allt går verkligen jätte dåligt, och blää! imorgon har jag matteprov, och jag kan verkligen mycket!, eller inte. men ska skriva allt i min bok som jag får ha med mig in! men jag satsar ju bara på g och så. men jag måste faktiskt säga en sak, jag har faktiskt varit duktig idag! jag har pluggat lite :), det är stoooora steg för mig!

men iaf, idag så hade vi profildag, och då gjorde jag och elin våran pardans, lärde mig det lilla hon gjort, och sen till nästa vecka ska det vara klart. sen hade vi sång och så sjöng vi, haha. sen skulle dom som var altare stanna så då fick vi göra det och det är jag och maria, och några till, så då drog resten. efter det åkte jag och maria till farsta centrum, där maria skulle kolla på skor med hennes mamma, så jag åkte med :), haha läsa sms maria! hahaha!

nu är jag hemma hos mamma, skulle hit och hämta lite kläder, fast det blev att jag sover här oxå,  kanske måste till pappa imorgon innan jag börjar fast jag tror nog inte att det blir så, får se.

nu måste jag kolla om 6 avsnittet av gossip girl har kommit ut!
PÖÖSS! <3

nattbuss 807

nu sitter jag med en turban runt huvudet, orkar inte fona håret, får göra det lite senare! idag har jag inte gjort så mycket, kollat på nattbuss 807, kolla på den ifall ni har gjort det! har sett den hur många gånger som helst!
 
snart börjar ugly betty, och sedan desperate housewives, fast jag kollar nog bara på desperate wives, fixar mig lite och så innan det. 


 
PÖÖSS! <3


clips?

har precis kollat på Färjan som kom på 5:an, kollade faktiskt med pappa :), men en sak som jag tänkte på var, ifall jag ska klippa bort allt det slitna, eller kanske inte allt, för då finns det inget kvar, men lite iaf, och sätta in löshår, clips typ då? vad tycker ni?, för jag vet inte, asså jag vet inte heller ifall jag skulle våga klippa heller, usch vad läskigt! men jag tror faktiskt jag ska klippa mig och sätta in clips, men isa gillar inte det :/, haha!

har inte pluggat något, men nu måste jag faktiskt göra det.
PÖÖSS! <3

HATA SKOLA!

nu är det pappa vecka, och det betyder att jag är hos pappa nu :), gör inte så mycket faktiskt, just nu lyssnar jag på Dj Tune - Bag in the box, haha! men idag var jag i skolan, fast jag kom inte på första lektionen för jag pallade inte gå från gullmarsplan, för tvärbanan funka inte, så jag, ida och isa åkte till valla torg och sen tillbaka och då mötte vi maria och åkte till skanstull och tog bussen, och sen kom vi till andra lektionen. sen gjorde vi inte så mycket, och sen sluta vi, åkte hem efter skolan och nu har jag tråkigt, ska ha redovisning i morgon, så jag borde göra klart det. men jag orkar inte..., men jag MÅSTE verkligen! aa jag ska göra lite nu iaf,

PÖÖSS! <3

10 år

kom hem för en liten stund sen, har varit hos min syrra som fyller 25 idag :), 10 år äldre än mig!. sov hemma hos ida inatt igen och vi var i skarpnäck igår och jag pallar inte säga allt vi gjorde. senare idag ska jag på träning, men jag orkar inte skriva mer, min data är cp.

PÖÖSS! <3


kevin, 15 :)

har varit hemma i typ 20 minuter och snart ska maxime och hennes mamma hämta mig och sen ska vi på träning. inatt sov jag hemma hos ida, vi kom typ hem vid halv 2 tror jag det var. var och firade kevin igår i skarpnäck, lilla kevin är inte så liten längre, men jag är fortfarande äldre! :) det kanske kommer in bilder nån dag i veckan. 

men efter träningen ska jag typ hem och vet jag faktiskt inte, får se. vill verkligen göra nått!
men nu måste jag byta om.

PÖÖSS! <3

..

nu har jag typ varit hemma i 1 timme eller nått, och snart ska jag gå ner till centrum, där marre och steffie ska hämta upp mig och sen ska jag åka hem till steffie i sjöstaden. sover där inatt, för vi måste plugga so, haha! men idag så har jag varit i skolan och sen åkte jag till stan med steffie, skulle träffa hennes kompis med det blev inte så, så vi träffa en kille från gotland, och så hjälpte vi han till hans tåg för han skulle någonstans och sen åkte jag hem och hon till träningen och snart hämtar dom upp mig :)

PÖÖSS! <3

Whitney Thompson!

har precis kollat på topmodel finalen, och Whitney vann. första "stora" som vunnit, är inte det fett coolt för henne liksom?! :), men jag tycker hon var jätte duktig, men fatima borde ha gått vidare till modevisningen för jag gilla verkligen henne, men hon får säkert jätte mycket jobb nu efter.

 


men nu ska jag duscha! :)
PÖÖSS! <3

RSS 2.0