tandläkare :S

kom hem för några minuter sen från träningen. träningen gick som vanligt typ, haha. imorgon ska jag inte till skolan, för jag ska till tandläkaren, och sen ska jag träffa sara gullet och vi ska typ " jobba" med mitt lag, vid stadion så vi får se hur bra vädret blir :) nu ska jag duscha :)

<3

tandläkare

kom precis hem, träffade sara i farsta strand och sen drog vi till hennes tandläkare :) och sen kom remi och hämta mig, och snart ska jag gå till pappa och hämta mina skor, till träningen, och sen ska jag på träning,

<3

frågor och svar

vem ringde dig senast?: mami :)
vem kysste dej senast?: kyss och kyss, men isa, i guess.
vem kramde dej senast?: isa i guess.
Vad har du för bh på dig just nu?: en svart.
vad har du för trosor på dej just nu?: svarta :)
vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? okej, det låter mycket bra, japp gör så :)<3, från jenny.
vad brukar folk få för intryck av dig: emh, jag vet inte, antar nått jag inte är :)
har du någon gång klätt dig horigt?: emh, säkert
har folk kallat dig slampa?: nopp
har du kallat någon för slampa?: japp, haha :)
har du slått någon riktig hårt?: ingenaning.
vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för?: vettefan
vilka slags killar faller du för?: emh olika?
vad kollar du på först hos en kille?: håret.
vill du ut och festa nu?: japp!
vad är klockan?: 13:50
vilken färg har din mobil?: rosa
vad ska du göra nu?: städa mitt rum "/
har du svårt att släppa andra dig tätt på livet?: vah?
är du social?: typ,
känner du att du orkar en fråga till?: emh, ja?
vad tänker du när du vaknar? orkar inte.
kan du gå utan smink? ja det kan jag :)

<3

usch

kollade färdigt på PS, i love you för ett litet tag sen, och den var hemskt, grät lite härochvar. men det gör jag ju alltid :) haha, men nu måste jag städa lite :)

<3


PS, i love you

har typ precis vaknat, mamma väckte mig med ett samtal som löd; kan du kolla om jag stängt av kaffebryggaren?, så är lite trött och så, ska inte till skolan idag och imorgon, för inatt kunde jag inte sova för jag har värsta huvudvärken men det har typ gått över nu och imorgon ska jag till tandläkaren :) vill inte, vill inte! men idag måste jag fixa lite i mitt rum, jag vill fixa det, men jag orkar inte! "/ men jag ska kolla på PS, i love you oxå, men jag vet att "mannen" ska dö, och då vågar jag typ inte kolla :P haha, men ska försöka :)

<3

albin <3

kom typ hem för 30 min sen, har snackat med sara i över 1 timme faktiskt :) var i skolan, var ute på dansen och sången och jag fick VG i sångbetyg. sen gick vi och kolla på 9:ornas musikal och den var väll helt okej, fast anton ägde :) haha. sen gick vi och kolla lite i affärer och jag hitta ett par rätt så fina skor, goodiegoodie :) ska typ snart gå ut med the king, albin!

<3

money money money

är färdigfixad nu och ska börja röra mig mot skolan, ska inte vara med på dansen :) så egentligen är det onödigt att åka redan nu, men nu måste jag skynda mig annars missar jag bussen, för jag ska till mammas jobb innan och hämta pengar.

<3


grillchips

vaknade för typ 10 minuter sen, och nu sitter jag och äter chips :) men jag vet inte om jag sak till skolan för jag har ont i huvudet men då kommer jag nog inte vara med på dansen och på sången ska vi bara få veta våra betygen. men jag ska höra med min mami, och kolla hur jag ska göra.

<3


toabesök

men marias hår vart faktiskt fint när hon hade fonat det :) haha. när lisa hade kommit gjorde inte vi så mycket faktiskt, fick riktigt ont i huvudet, och hade det sedan lite trevligt på toan, men sen efter en till alvedon mådde jag prima :) och nu mår jag typ prima, tror jag har lite feber "/, och nu sitter jag hemma hos min mamma och kollar på desperata hemmafruar.

<3

jättefint maria :)

nu har maria färgat sitt hår, och det var ju fintfint, hahahahahahahahaahhahaah! tur att inte jag hjälpte till då. snart kommer väll söta stora lisa hit och vi ska typ ta en promenad och bara chilla :)

<3


12-17

är hemma hos maria nu, isa och sara står och färgar marias hår :) sista lektionen, matte var typ i 5 minuter för att vi fick bara tillbaka proven och sen fick vi gå. så då åkte vi till odenplan och sen åkte vi till farsta och handlade hårfärg och nu är vi hemma hos maria skogås. och imorgon börjar jag kl 12 för vi har ingen drama eller mentorstid, men vi slutar typ 17, för vi ska kolla på 9:ornas musikal, Hair.

<3


inte idag heller isakorv <3

så var det skola idag, sitter just nu på marias båt, har ingen idrott så vi börja om typ 1 och en halv timme, så ska dra till ringen strax maria ska bara fixa sig typ, men lilla isa är inte i skolan idag heller "/, skriver senare :)

<3

tack akseli :)

har suttit och tjockat mig som vanligt framför gossip girl, tack akseli som sa hur jag skulle göra :) snackar med maria i telefon för hon sak hjälpa mig med en sak :) har pluggat lite oxå, men ska gå och göra mer nu :)

<3

3 månader :)

kom till mina kära mami för en liten stund sen, nu börjar mamiveckan, haha. men idag så var jag i skolan, och söta lilla isa var inte där :/ men dagen gick riktigt fort, var sista slöjd lektionen, så det var skönt. om typ 10 dagar slutar jag skolan och så har jag sommarlov i 3 fucking månader! fyfan vad mycket som kommer hända då, haha. men nu ska jag plugga lite matte, ska göra matteprov imorgon, och det avsnittet var för typ ett halv år sen, haha så jag kommer inte ihåg nått.

<3

MARIA <3 JONNA

sitter i min säg med en tuban på huvudet, ska snart fona håret. men träningen gick väll helt okej tror jag iaf, eller hyfsat iaf :) haha. jag orkar verkligen inte skriva mer nu.

<3


ringen

är hemma hos min pappa nu, kom för en liten stund. var i skanstull med maria och sara, maria handlade lite bara och sen åkte jag hem och maria till båten och sara åkte och träffa en kompis. men jag sov hos sara inatt, första gången haha och jag har känt henne i snart 4 år, haha. men vi var hemma hos jonas igår och vi tog det bara lungt faktiskt kolla lite på ESC. snart ska jag åka på träning oxå, är helt slut, haha.

<3

skogåsfesten

asså gud nu har det gått ett år sen, sen så kallade skogåsfesten var :) då vi unga hade det riktigt kul, drack oss fulla och det hände en massa, kommer inte precis ihåg allt menmen. men jag kommer ihåg att jag fick gå ner för ett stup och då ramla ja, haha shit vad kul det var och att polisen kom.

<3

pringles

sitter hemma hos sara nu , haha hon har gjort om i sitt rum sen jag var här senast, och det var typ i 5:an haha. men vi har typ inte gjort nått, vart i gullmarsplan, skanstull och alvik och nu är vi i sansborg :) senare ska vi kanske träffa isa och maria. nu ska jag äta pringles :)

<3

sara :)

sitter hos min mamma och ska fixa mig nu. ska åka snart till gullmarsplan och träffa sara :) sen träffar vi säkert isa och maria senare. men nu ska jag fixa mig :)

<3

konfa

kom typ precis hem till min kära moder :), maria och isa skulle på konfa så jag var tvungen att åka hem. men igår så kolla vi inte på pulse fast jag ville :/ men maria köpte filmen så vi kan ju se den någon annan gång. idag har jag verkligen ingen aning om vad jag ska göra faktiskt.

<3


pulse

åker inte hem inatt så det betyder att jag sover på marias båt för första gången :S. kom precis till båten, har varit och hyrt film, det blev tre filmer, typ pulse och två mer vet inte vilka. men nu ska vi kolla :)

<3

;)

sitter på marias båt nu men vi ska snart börja gå på gullmarsplan :) ska gå och hyra film, vet inte vilken än. men idag så var jag på jävla praoen :/ men det var inte så jobbigt, eller lite. men sen åkte jag hem, var lite hemma och sen åkte jag till marias båt, har saknat dom så mycket. var 1 vecka sen vi sist sågs <3. men jag kanske skriver senare när jag kommer hem :)

<3

duscha

kom precis hem från en lyckad träning, så jag ska typ duscha nu och så, och sen måste jag ringa min broder och säga att jag inte tänker komma imorgon, hoppas det bara går :) haha. ska typ äta nudlar oxå, haha alltid.

<3

ALLTID VI!

kom precis hem, trött som satan, och jag vill inte  imorgon. snart ska jag på träning men nu ska jag äta :)

JAG SAKNAR MINA TJEJOR!

<3

tila tequila

har precis kollat på alla tila tequila avsnitt, asså dom är grymt bra faktiskt, det trodde jag aldrig, men hemska oxå! "/. jag vet inte ens när jag måste gå upp för min brosha har inte ringt, men jag får väll gå upp som vanligt så får vi se då. God natt alla och dröm gärna om mig :)

<3


pussycat dolls 2

jag har sjukt tråkigt just nu, tog ingen eftermiddagssömn, haha. men då sover jag nog bra inatt :) jag vill bara att kl ska bli 9 så jag kan kolla på tv, ska kolla på Pussycat dolls 2, det gillar jag eller jag gilla det förra så jag antar att jag gillar det här oxå :P, men jag ska duscha och äta innan så det blir nog inte så mycket tid över sen :)

<3


hur gör man?

hallå hur gör man när man ska ladda ner filmer, tv-serier? för jag får bara ljudet, ingen bild asså.

<3

v. 22, jonna tjockis

kom hem för typ 5 minuter sen, är sjukt trött oxå, så jag ska typ sova lite, haha. brukar inte ta en eftermiddagssömn men nån gång måste ju bli den " första " :) men idag så åkte vi lite härochvar som vanligt, men när vi var typ vis åsögatan så sprack typ en slang så vi stod typ där i 1 timme och sen fixa vi lite och sen åkte vi till typ en verstad och där fixa dom resten och det tog typ 1 och en halv timme så det var jobbigt, för jag och min kära broder satt bara och spela spel på mobilerna, haha. så jag är grymt trött, och typ hungrig :S asså efter den här veckan kommer jag seriöst ha gått upp hur mycket som helst, inte bra!

<3

desperata hemmafruar

min text om abort går inte så bra, och det går ju inte bättre när jag ska kolla på tv, haha, men jag ska låta maria läsa genom den och kolla om den är bra, fast jag tycker verkligen inte den är bra. nu ska jag fortsätta skriva och kolla på desperata hemmafruar :)

<3

abort "/

kom precis hem, trött som satan! fick inte ens sova i bilden idag "/, aja idag åkte jag lite härovar i sverige, haha. men nu måste jag skriva om abort, svenska haha den ska in idag :)

<3

nudlar är mitt liv!

kom typ precis hem från träningen, vi skulle springa idag och jag trodde typ 2 varv och dom är långa, men nej så var det icke. vi fick springa 4! och jag höll på att dö, skoja inte! menmen jag kom iaf 3, men det nöjer jag mig inte med, haha skoja :) men nu ska jag duscha och sen ska jag äta nudlar och sen MÅSTE jag sova för jag ska upp senast 6 imorgon, för jag ska vara färdig 6:30 somsagt.

<3

halv 7!

kom precis hem och är jäääävligt trött, har typ inte gjort nått idag, åkt runt i stan, haha. men imorgon ska jag typ åka till västerås eller nått och då börjar jag halv 7! asså hjälp säger jag bara, men nu orkar jag inte skriva :)

<3


sanningens ögonblick

kom typ hem för 1 timme sen, så jag satte mig och kolla på sanningens ögonblick, asså det kan inte vara svårt att vinna mycket pengar, haha. fast vissa frågor är ju säkert jobbiga. men träningen gick bra :) och imorgon ska jag praoa, ska praoa med att åka bil typ, ahha. typ postbudbil, nått sånt. men vi får se hur det blir, men nu ska jag duscha :)

<3


xoxo gossip girl

har kollat på gossip girl hela dan idag :) asså fyfan vad dom lever najs asså! men just nu håller jag på att tänka vilken buss jag ska ta till träningen, haha. för jag gillar inte ena busshållsplatsen, menmen, vi får se. men nu måste jag gå och äta och fixa mitt hår som ser helt cp ut.

<3

gossip girl

vaknade för typ 20 minuter, så jag är lite trött nu oxå. men igår kom jag typ hem vid halv 1 tror jag, var på marias båt och vi gjorde nada eller vi spelade Yatsy, haha. det var inte så roligt för ingen var seriös, haha. men idag vet jag inte vad jag ska göra fasktiskt, har träning ikväll iaf, men nu ska jag kolla på gossip girl :)

<3

haha

japp, jag ska träffa isa och dom, har egenligen inte tid att skriva för bussen går om 10 min :S ska åka hem till maria i skogås, skriver kanske senare.
har blivit många korta inlägg på senaste tiden har jag märkt :P

<3

tyvärr...

men isa och dom lever faktiskt, tyvärr. haha nej jag skoja :) men idag så har jag bara varit hemma, är typ seg. men jag kanske ska träffa isa och dom senare, men inte säkert. orkar inte skriva mer :)

<3

KAN DU BARA SVARA?!

sitter vid datan och har tråkigt, snackar lite med malin på msn om problem, haha.  vill att maria, isa och sara ska svara för det sista sms:ét  jag fick var att hälsa våra föäldrar om vi dör nu, åker bil med pyskopater. hälsa dom att vi älskar dom, och vi älskar dig. och nu svara dom inte :S haha. idag har jag inte någon träning, så jag vill träffa isa och dom, och så är typ alex ( idas kille ) sur på mig? aja nu orkar jag inte skriva.

KAN DU BARA SVARA?!

<3

du kunde ha sagt?!

har typ precis kommit hem, och jag orkar inte med nått just nu, haha. är sjukt trött, och arg. men idag var jag i skolan, hade matteprov, gick inte bra, åkte, kom hem. pallar inte skriva nu :)

<3

skojskoj :)

har precis kommit hem, känns som jag har varit borta hur jävla länge som helst, haha. men idag var jag i skolan, och hade noprov som gick jättebra, NAAAT! haha. men sen så skulle ajg redovisa min låt som jag har skrivit, och det gick inte bra, men jag fick iaf g. men igår fick jag tillbaka mitt sångbetyg och jag fick vg så det är bra :) sen idag så åkte jag till globen med maria och isakorv, och vi kolla lite sen så gick vi till donken, och sen drog jag på en träning som började med att vi skulle springa och det gick inte bra! haha. ( måste sluta, måste sluta, eller kanske inte! ) och sen hade vi det skojskoj :)

<3

ja, jag lovar!

Lovar du att svara ärligt?
Ja [x]
Nej [ ]

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[/] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[ ] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[
x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[/] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[/] Jag hatar begravningar.
[/] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.


RANDOM
[/] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[x] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[/] Jag är bra på att baka
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[/] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[/] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.


EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[?] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[/] Jag tycker att jag är ful
[ ] Jag blir lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[?] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur munnen.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats


sweetiepaj :)

sitter hemma hos min mami med casper i ena knät och amanda i dete andra.,haha. har skrivit lite på min låt.  vet ni hur söt casper var? :O jag döör! det var så här, jag skulle hälsa från isa till dom, och då sa jag att min kompis hälsa och då kolla han på dörren, och jag ba, hon är i telefonen, han ba, hejhej. jag ba, hon är inte där nu. och sen ringde vi isa och jag visste att hon var med maria, för jag är inte så blond inuti mig :P haha. men idag så gjorde jag musikprovet, fast det var imorse och det gick inte bra, gjorde 2 frågor så jag ska göra ett typ hemprov som jag ska lämna in den här veckan, och imorgon har jag Noprov och engelska redovisning och ha skrivit färdigt min låt, så det är jäääävligt mycket nu asså, men nu måste jag gå och leka med casper och amanda :)

<3

fucking mentor

har precis ätit färdigt, blev köttfärssås spagetti, gottgott. men idag har jag bara varit hemma, skrivit lite på engelskan men det går inte bra, haha. men idag så har min fucking mentor ringt också, och sagt att jag ligger efter i jättemycket, palla att hon bryr sig! men nu måste jag duscha innan ugly betty börjar.

<3

från allasdutten.blogg.se

10 Favoriter

Färg:
svart/vit
Band: ?
Film: LIVSVERKET!
Bok: Fjäril utan vingar!
Sport: cheerleading
Årstid: sommar
Veckodag: fredag-söndag
Glassmak: choklad
Tid på Dygnet: nattetid

9 För tillfället

Humör:
okej
Smak: hallon
Kläder: pjyamas
Bakgrund: cougars' 08
Nagellack: rött
Tid: 16.00
Omgivning: vardagsrumet
Irritationsobjekt: lärare

8 Första

Bästa Vän:
dom vet.
Screen name: what?
Husdjur: albin, sandy
Piercing: öronen, navlen, läppen och näsan.
Förälskelse: haha.
Musik: typ olika
Bil: vettefan
Mobiltelefon: rosa :)

7 Senaste

Party:
valborg
Mat: nudlar
Dryck: fanta
Biltur: jadu.
Kyss: ...
Spelad låt: forever young
Tv-program: våra bästa år.

6 har du någonsin

Dejtat någon av dina bästa vänner:
tror inte det ;)
Brutit mot lagen: japp,
Blivit arresterad: arresterad och arresterad vet jag inte om man kan kalla det.
Badat Naken: såklart!
Varit med på Tv:
ja, tyävrr.
Kysst någon du inte känner: Mm.

5 Nej tack


Kläder: allt som inte är fint.
Mat: ärtsoppa
Musik: rock
Dryck: sojamjölk
Personlighetsdrag: vad är det?

4 Saker


Du gjorde igår kväll: prata i telefon :)
Du kan just nu höra: tv.
Du kan inte leva utan: majsan, ice och ida.
Som du gör när du har tråkigt: ringer typ sara.

3 Personer


Du kan berätta allt för: majsan, ice och ida :)
Du tycker om: majsan, ice och ida
Du inte gillar: wannwbe fjortisar!

2 Val


Kaffe eller te: kaffe :)
Vår eller Höst: såklart vår!

1 Önskan

Ung mamma! :)


nudlar mitt liv

sitter och pratar med maria, hon är inte i skolan heller, det betyder att jag inte heller är det. jag sitter hemma, vi har ändå inget viktigt idag, så jag gör väll färdigt allt jag ligger efter i. men nu ska jag käka nudlar :)

<3


3-2

sitter på marias båt nu, och jag,isa, sara och maria bestämde oss för att kolla vad man går ner mest i, isa skulle ta special k, sara skulle bara äta middag, jag skulle äta 7 skorpor på en dag och maria skulle köra cambridge. haha men det lyckades vi inte med, när vi kom till marias båt idag såg jag bullar, så vi tog dom och åt, och nu har vi ätit, bullar, kakor och salta pinnar :), haha. men finland vann igår, 3-2. haha ena målet var skumt, men dom vann :). kom typ hem vid tio över tolv, och såklart kom jag ju inte upp imorse, vakna 09;05 och jag började 08;30 och det tar typ en timme för mig att komma till skolan oxå, så jag fixa mig och så åkte jag, kom till andra lektionen, och då var jag typ med i 20 min, och sen hade vi lunch, gick ut och sola lite, sen svenska och det gick typ okej, och sen sluta jag, så jag och isa gick ut och vänta på maria och sara som hade en till lektion, sen kom dom och då gick vi till marias båt :), skriver senare :)

<3

första doppet

just nu sitter jag hemma hos min kära bror Remi, min pappa var här och jag glömde mina nycklar hemma när jag skulle åka och träffa maria och dom, så jag fick gå hit. men idag så åkte jag och träffa maria, sara och isa i mårtensdal och så gick vi till marias båt, och det gunga som satan så vi drog hem till maria i skogås, där har jag varit hela dagen, vi har pluggt, lite iaf. jag och sara har dansat till ABBA, Carola, Vikingarna, asså shit vi äger :) haha och sen så gick vi på en promenad och då så hade jag bikini på mig, för jag hade solat på dagen, så maria och dom typ tvinga mig bada, så sara var på :) så jag och sara bada, och sen ville isa och maria oxå så då bada vi alla ute :) det var faktiskt inte så kallt, första gången var det satans kallt, men inte andra. men sen gick vi hem till maria och då gick mitt tåg om 10 min så jag skulle aldrig hinna med det, och nästa gick 30 min senare, så jag fick vänta satans länge på den, och sen vänta på bussen oxå :/, men nu är jag hos min bror, och dom sitter och kollar på finland - usa, och det står 0-0 nu, men hoppas finnarna vinner :).

<3

halstabletter

jag är  redan vaknen, och jag kan typ inte prata och jag hostar som fan. jag orkar inte, för jag MÅSTE till skolan också för vi har så jävla mycket, och jag pallar inte att mamma & papi ska bli sura. men inatt så fick jag inget samtal av sara, haha. men jag fick ett sms typ vid 2  från isa och hon är med sara, och det stod;   " nu sitter jag o padar och skänker dig en tanke <3 ", men jag fattar inte, jag är blond, så ni vet :) haha men idag så ska jag förmodligen åka till marias båt och sola och plugga lite :) men nu måste jag be pappa åka och köpa halstabletter.

<3

...

vill inte att det ska vara såhär, kan du bara sluta?!

<3


helvetesjävla skola!

asså jag har jääääätteont i min käke, eller jag tror det heter så, aja jag vet inte varför men det gör fiitthelvetesjävlaont! menmen, idag har jag bara varit hemma, inte roligt. hatar att vara hemma när det är helg! och nu när jag ändå är hemma så borde jag ju plugga, för jag har skiiiit mycket till nästa vecka. Matteprov, NO prov, Musikprov, Engelska grej, no livscykelanalys och så ska jag ha skrivit färdigt min låt tills på måndag, och jag har inte börjat, för det blev lite fel med det jag hade gjort, så det är jobbigt, för om jag inte gör allt det där så får jag inte betyg heller.... aja just nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik och får sms av sara som är lite skum just nu, men jag vet varför, haha. men senare kommer jag inte fatta ett piss, och så kommer hon säkert väcka mig av ett samtal där jag inte kommer fatta ett piss, haha.  men nu ska jag prata i telefon, haha men jag skriver nog ett litet god natt inlägg, om jag pallar, haha.
<3

BAS JONNA ;)

just nu äter jag nudlar, har duschat och så oxå :)
 har varit på träning, som gick bra! BAS JONNA :) haha.
men idag vet jag verkligen inte vad jag ska göra, seriöst inte kul!, för maria, isa och sara ska åka till nån, och ida och alex vet inte heller vad dom ska göra, så :P haha.

jag kanske inte skriver på ett tag, vi får se :)
ni märker förmodligen.

<3


vädret är bra när man är ute

väntar på att steffie ska vakna, och det är för jäääävla varmt nu asså, och jag är förskyld :S fråga mig inte hur, haha. men det är bra att det har blivit typ sommar och så, men de tär jobbigt när det är ljuset som väcker en på morgonen. men min lilla bantningsgrej funckar ju INTE! och det är jätte tråkigt faktiskt, för jag vill vara smal till sommaren, men det lär jag ju inte bli :(.  men idag så vet jag faktiskt inte vad som händer. träning, men sen ingen aning. tråkigttråkigt, men det fixar sig nog.

skriver senare :)

<3


jag har inga kompisar...

sover hos stefifie inatt oxå :) imorgon så har jag träning, så jag måste typ åka tidigt från steffie... men idag så var jag i skolan och sen fixa jag mig, och sen träffa jag steffies kompisar typ, haha. jag vet, jag har inget liv!

" ska vi fixa kompisar? " , haha maria och isa, ska vi det? :)
haha men jag pallar inte skriva mer, höres tomorrow :)

<3

frånvaro

sitter ute i det typ fina vädret, blåser lite. men idag så lämnade jag in min SO uppsats, tror jag får max G, och så fick jag  frånvaro från lektionen för jag arbetade med den, men äsch. skriver mer ikväll :)

<3

SO, inte klar!

nu sitter jag i steffies säng, hon duschar och jag är über trött verkligen! orkar inte med skolan eller nått just nu...men idag så ska jag till skolan, och efter vet jag inte längre, palla! aja, igår åkte jag hem efter att vi bakat kokosbolllar och steffie åkte till sin träning, och sen efter deras träning hämta maximes mamma upp mig, gulligtgulligt! sen skulle jag har arbetat på min so, men så blev det icke, och den ska inte idag :S....
måste fixa mig nu.

<3

kokosbollar

sitter nu hemma hos steffie, ska typ fixa min SO, för den ska in imorgon och så ska vi göra kokosbollar :), haha jag äter seriöst hela tiden! inte bra inte bra.

men nu ska vi baka :)


<3


MVG? nej!

sitter hemma hos min kära moder, måste packa upp mina kläder från helgen, har inte gjort det än, haha. men idag så hade jag sångprov, gick jätte dåligt enligt mig, men min lärare sa att jag kunde få MVG om jag öppnade upp när jag sjöng, men jag tycker det är jätte pinsamt! haha menmen, nu är det gjort iaf och så fick jag vet att det är typ 3 veckor kvar och en av dom är prao, och det betyder att jag har 2 omprovstider kvar bara och jag har typ 4 prov som jag inte har gjort, vet inte hur jag ska göra dom :S.

<3

skolfan!

sitter hemma hos min mamma, ska sova här för pappa håller på att tapesera mitt rum :) men idag så var jag i skolan, skiiiit tråkigt! sen åkte jag typ hem och haft tråkigt, men jag är skit trött fortfarande efter helgen... men det var roligt att träffa mina göllöngar, saknat dom jättemycket! men dom var lite dumma faktiskt oxå! bara 6 dagar! men imorgon har jag sång prov och när jag övar på låten så skriker min syrra att jag inte ska sjunga så det går inte så bra, måste öva på musiken oxå för det ska jag göra imorgon oxå, och så måste jag öva på So och svenska för på torsdag har jag svenskaprov och SO uppsatsen ska in, orkar inte med fucking skolan! så jävla mycket nu, och så ska jag försöka vara nyttig oxå men det funkar ju inte så bra heller. men jag ska bara tappa ner på hur mycket jag äter, för jag kan inte svälta för då blir det kaos överallt! haha. och om mindre än en månad är det sommarlov, längtar som fan! har typ 3 månader oxå, men då börjar 9 och ett helvete! aja får väll försöka klara mig genom det oxå, juste måste göra livscykelanalysen oxå, fast tills nästa vecka, för den har jag inte heller fått, och om jag inte gör den får jag inte godkänt i NO. menmen.

<3

<3


image6


Placeringen spelar ingen roll, vi vet att vi äger!
COUGARS' 08

borås helgen

har typ varit hemma i 15 minuter nu, och är skit trött. men jag tror jag ska vara vaken till jag ska till skolan, haha.
men helgen i borås var väll helt okej.

fredag: åkte vid 2 typ kom fram till borås 8, gick till hotellet och fixa lite, sen typ sov vi? haha.

lördag: vaknade av att cleo ringer och säger att vi ska äta frukost och då var klockan typ 8 så jag, jenny och amanda drog och åt med dom. sen efter ett tag kom typ lite fler folk, och sen så drog vi och fixade oss och sen gick vi och kolla på senior dagen och då vann eagles guld, falcons guld, fabest 5ive guld och dom vann mest minnesvärda oxå :) och sen ravens silver :). så det var ju roligt :)
sen drog vi typ och skulle äta men sen fick vi inte det, för att det vi var försenade, men till slut fick vi :) och sen gick vi typ och la oss :)

söndag: vaknade, åt frukost, mötte laget, drog till hallen, var där lite och sen hade vi förträning, gick väll sådär och sen efter typ 6 timmar så var det våran tur att tävla. gick väll helt okej, antar jag har inte sett nån film direkt men :)
vi kom på 3 plats, cats 4 plats, pythons 3 :)

pallar inte skriva så myckeet är skiiit trött så jag ska typ gå och duscha snart :)

<3


0737512728

så nu sitter jag typ färdig för att resa :)  haha. men jag måste gå och fixa min matsäck nu, för jag ska ju somsagt sitta på en buss i 6 timmar, inte roligt! men nu pallar jag verkligen inte skriva.
men ring mig mellan kl 14:00 och 20:00, för då kommer jag har tråkigt.
0737512728

<3

borås imorgon

nu har jag precis packat färdigt typ, det vart power-väskan och en dragväska och en handväska såklart, fast jag ska ju bara vara borta fredag till söndag, så jag vet ju att jag inte kommer använda allt jag har med mig, men man måste ju alltid ha med sig extra :) haha. men idag så vakna jag hemma hos maria, sen vakna isa och sen sara och sist maria :) haha vi åt typ frukost och kolla på film, och sen skulle jag hem och hjälpa mamma tvätta, men jag orkade inte, så jag kom hem typ vid 5 och då gick jag och solade, men ingen färg fick man "/, så jag ska sola imorgon oxå, innan jag åker :) sen hade jag träning och då var ina och kolla, fast hon var med steffie :) men imorgon så åker jag till borås för att tävla SM, så jag kommer nog inte blogga under helgen, men efter då! :)

<3


1 MAJ

nu sitter jag hemma hos maria som vanligt, laddar min ipod, det är bra att ha på bussen i 6 timmar till borås :) haha. men igår så var vi typ bara hemma hos maria så det var najs, tog det typ lungt, vart ingen mamma igår. men idag så ska jag hem och hjälpa min kära moder med att tvätta, för det är typ bara mitt som ska tvättas, haha.
asså jag kommer vara borta från maria,isa och ida hela helgen :/ fett tråkigt, men jag får det nog bra, hoppas jag! :) haha. men nu måste jag fråga maria efter hjälp med att sätta in låtar på min ipod. haha

<3

RSS 2.0