annandag jul

igår var det juldagen, och då hände det inte speciellt mycket faktiskt. orkar inte gå in på detaljer men jag träffade maria, isa, ida, leo, emil och anton först och vi gjorde inte speciellt mycket. lodade runt typ, men sen stannade vi på donken vid kungsgatan, haha! och sen drog vi tjejer till medis för att träffa sirwan och axel på donken och sen efter ett tag drog vi alla hem!

vet inte vad som händer idag, men jag ska snart åka med mamma och min syrra och kolla lite, ska väll kolla på någon mobil och lite så, men får se vad det blir som jag tar med mig hem :)

skriver senare när jag kommit hem och lite så!


julafton

haaaaaaajsan :)
idag var det julafton och den firades hemma hos min mormor i tyresö. det var lite trevligt men det var jobbigt att ta dit alla julklappar, haha! men vi kollade faktiskt inte på kalle anka idag, det är ju bara för tråååkigt måste jag säga. samma sak varje år, och det är bara riktigt tråkigt! men vi åt och öppnade paket, fick en digital kamera, mjukis dress, underkläder, och lite andra små saker. sen frågade maria om jag ville träffa henne och isa, men det fick jag inte så det blev dålig stämning mellan mig och alla typ, haha! och mamma ba ; jag vill inte se den där blicken jonna! jag ba; men du får se den ändå. asså ni anar inte hur bra det kändes, haha! men iaf, jag fick inte åka till stan, och jag fick inte ta bussen hem, så då vart jag bara ännu mer sur. och sen dog min telefon och det gjorde ju allt mycket bättre! men sen åkte vi hem och nu sitter jag vid datan, och ska snart gå och lägga mig. får se vad som händer imorgon och så. så vi hörs imorgon.



GOD JUL!

sitter just nu och kollar på bingo lotto, inte världens roligaste men jag har inget annat för mig. idag har jag handlat dom flesta julklapparna, skulle åka och handla dom sista senare idag, men så blev det inte, så tyvärr får dom inga. haha, äsch!

imorgon ska jag typ vakna 10-10:30 och fixa mig och sen ska jag åka till mormor vid 11-11:30. gud vad jag kommer vara dör, för imorse var jag verkligen helt slut och jag gick upp typ då! mamma kom och sa att dom skulle åka och köpa det sista, men då sa jag att jag skulle med, så jag fick klä på mig och gå.

men jag får se om jag lägger in några bilder på det jag får imorgon, eller om jag bara säger :)

GOD JUUL!


sooorry!

nu var det verkligen länge sen jag skrev, nästan 1 vecka?..., vet inte exakt vad jag gjort men jag gör en liten lista över saker som jag kommer ihåg att jag gjort :)

* haft julshow
* haft juluppvisning
* varit hos emil
* träffat isa&maria
* varit på bio
* fått jullov
* varit på espresso house
* varit hos anton
* sovit hos steffie 4 nätter i rad

det var iaf lite av sakerna, kommer inte direkt ihåg allt nu men, haha!


men idag; vaknade hemma hos steffie, vi fixa oss och så drog vi till stan. träffade leo för steffie skulle säga hejdå, för hon åker till gotland idag, och är typ där läänge. men sen träffade vi emil och hans brorsa och någon anders typ, gick runt lite, och sen drog vi till espresso house. sen drog emil och hans crew och anton kom. och sen efter ett tag skulle typ alla åka hem och då mötte jag isa och maria i centralen och dom var dryyyga, men jag fattar varför!, FÖRLÅT! , sen skulle dom åka och träffa jessica och då åkte jag hem. och nu sitter jag hemma och håller på att dö, för jag har så jäkla tråkigt!

imorgon; måste jag verkligen köpa julklappar, och egentligen pallar jag inte, för det kommer vara så jävla mycket folk överalllllt! och jag har verkligen ingenaning om vad jag ska köpa och allt...., vill bara köpa till mig själv :), haha nejdå!

juste isa sa att hon har köpt en julklapp till mig, men hon sa bara hämnd! nej fan nu kom jag på, hahahah det är säkert typ underkläder för jag köpte sexxiiiga underkläder till henne när hon fyllde år, haha! fan vad jag är smart om det är det!

men nu ska jag smsa med steffie och kolla om det finns någon bra film jag kan kolla på!



i like drugs

halloj :)
idag började det med att pappa körde mig till tandläkarn, och där fick jag gå in i ett rum och ta någon ääääcklig dricka, och efter ett tag fick jag gå in där dom skulle fixa i min mun, men då hade inte drickan fått någon effekt. men dom började ändå och sen började jag känna lite, och jag blev typ full av det där! eller jag blev det, för jag fråga pappa hur jag kom från tandläkarn och hem, för jag kommer inte ihåg bara att pappa skulle köra hem mig, men han hade tydligen bärt mig, hahahahahha. sen gick jag hem och la mig och sov till klockan 12. och då gick jag hem till mamma och fixa mig och sen åkte jag till stan, mötte isa, maria, erica och maxime i gullmarsplan, och sedan åkte jag, maria, erica och maxime mot stan för erica skulle till kiropraktorn, maria handla julklappar, maxime typ hem och jag skulle träffa anton :), sen träffa vi steffie och sen vid 4 drog jag på träning. asså jag var typ lite lullig när jag åkte bussen till träning. jag träffade maxime och cleo i gullmars så vi åkte tsm till träningen :)

men nu ska jag duscha och sen ska jag lägga mig i sängen och ta det lungt, och försöka sova! för imorgon ska jag till mamma innan vi börjar skolan och hämta alla grejer till julshowen som är på torsdag.

skola; 9-18



www.fargadelinser.com

kom hem för ungefär 30 minuter sen. har varit i skolan, och ja försov mig imorse men jag kom inte sent. slutade 17:45 för vi har bara repetioner idag, men det blev inte alls mycket av det!,

men nu ska jag berätta om färgade linser, har aldrig provat det, men min syrra tycker att det är jättebra, vet inte direkt vad jag skulle passa i, skulle vilja ha isblåa men då blir det konstigt med mitt blonda hår. så jag kanske ska pröva ett par gröna eller bruna, får se, men eftersom jag skrivit lite kommer jag typ få ett par grattis, och det kanske ni oxå vill? :)

Gör så här:

1. Skriv ett eget inlägg om Färgade linser på din blogg och lägg upp en länk till www.fargadelinser.com.

2. Maila länken till din blogg och ditt namn samt adress till: [email protected]

3. I mailet skriver du också exakt vilka linser du vill ha. Gäller enbart Freshlook månadslinser utan styrka.

men nu ska jag ladda ner avsnitt 13 av gossip girl, och sen ska jag duscha! :)


..

http://www.janetkaukola.blogg.se

fekke fekke spåra spåra

nu var det länge sen jag skrev faktiskt!, inte bra faktiskt! men jag kommer inte ihåg direkt vad jag har gjort för det var ju typ 4-5 dagar sen (?). har varit med steffie dom flesta dagarna, sen har jag blivit irriterad och lite andra saker.
har inte direkt någonaning om vad jag har gjort.

jag har faktistk varit i skolan alla dagar den här veckan, duktigt av mig faktiskt! har sovit hos steffie alla dagar förutom 1, haha.  men nu är alla inlämningar och allt färdigt och nu är det bara 4 dagar kvar sen är det
JULLOV, fast jag har 1 uppvisning på lördag, men sen då är det bara fekke fekke spåra spåra, haha nej jag skojar bara, alla vuxna som läser! :)

igår; vaknade, åkte hem, åkte på träning, hem, fixade mig, åkte till gullmarsplan och mötte steffie, åkte till espresso house och mötte några, och sen tog jag och steffie sista tvärbanan vid 1 tror jag och sen vi 3-4 kom leo hem till steffie och sov.

idag; vaknade hos steffie, sen åkte vi på hennes träning, och jag kollade på och passa, sen körde hennes pappa hem mig, och sen var det bara för mig att åka på träning. nu har vi gjort klart allt för juluppvisningen som är på lördag. men nu måste jag visa min syrra hur en blogg fungerar, haha.


16 sekunder

nu är jag hemma hos steffie, och hon sover typ. vi har gjort lite på våran film faktiskt, 16 sekunder, haha. men idag hade vi profildag, och jag orkar inte med det. men nästa vecka är det jullov, och skoja inte om att jag tycker det ska bli ASSSSS SKÖNT! usch, vill inte tillbaka till skolan sen. händer nog inget speciellt idag, ska väcka steffie om en liten stund, så vi kan fortsätta, och sen åkte jag nog hem :)


15 bast!

igår; var i skolan, hade samtal om mobbningsgrejen, och sen drog jag, ida och steffie hem till steffie. duschade typ och åt, och sen drog vi till stan, för att träffa emil, leo och anton!, var med dom ett tag och sen drog jag, steffie och leo hem till leo, och kolla på film. och sen gick vi hem. jag och steffie har inte haft så trevliga samtal med varandra typ inatt och idag, men det mesta är typ bra nu. hoppas jag iaf.

idag; vaknade hos steffie, och hennes mamma kom in och gav henne presenter, för IDAG FYLLER STEPHANIE PEDERSEN 15 ÅR! :), och sen sjöng jag för henne med min morgon röst, haha. var i skolan, hade SO-prov och jag kunde verkligen ingenting, vart som sagt lite kaos med steffie idag, men det är typ bra nu. efter det så skulle vi åka till Filadelfia kyrkan och kolla för vi ska ju ha våran julshow där om inte länge alls! men jag och maxime kunde typ bara vara där i 25-30 minuter, för sen behövde vi åka på träning. åkte på träning, och nu är jag hemma :)

men nu ska jag kolla om det finns någon bra film att kolla på :)


Steffie&Jag


TO ME, YOU ARE PERFECT




tack steffie! :)

kom hem för typ 20 minuter sen. pappa är inte hemma, han är hos sin tjej som bor vid norrtälje, så fekke hela kvällen idag! haha nejdå, men igår var det träning, och sen var det bara hem och duscha och sen ringde ida och fråga om jag skulle med till The Wave och jag visste ju själv, vad jag skulle göra så visst. åkte hem till ida fixa mig, och sen drog vi dit, mötte steffie, leo, anton och några fler. sen träffa jag Jossan oxå, min brorsas tjejs lillesyrra, hon är jääättegullig verkligen! sen vid typ halv 2 drog vi hem och sen var vi hemma vid halv 3 typ. och juste, jag hade klackskor på mig, och när vi skulle gå ner för en trappa så putta steffie mig och jag ramla rakt på en tjej, om hon inte skulle fångat mig skulle jag vara på sjukhuset nu, haha.

men jag skriver mer efter min träning, och idag ska vi lära oss juluppvisningsprogrammet :)


6 december

godmorgon!
nu sitter jag hemma hos pappa,och kollar på Hogan Knows Best, på mtv. kom hem för typ 20 minuter sen så jag måste typ snart gå och byta om till träningskläder. maxime och hennes mamma kommer och hämtar mig om typ 20-30 minuter skulle jag tro.

men igår var jag i skolan fick VG på mitt svenska prov. men egentligen skulle jag typ fått G, men min lärare är så guullig så :), efter skolan åkte jag hem till isa, gjorde inte så mycket men sen på kvällen drog vi till Hammarby sjöstad och gick hem till steffies kompis. och sen åkte jag och sov hos isa :), och nu är jag hemma.

vet inte vad som händer ikväll, får se, men vi hörs senare :)


ONNA KAUKOLA

nu sitter jag med en handduk runt huvudet och ska snart föna mitt hår, men kan inte det nu, för pappa håller på att byta lakan och det :), haha imorgon ska jag upp klockan 6:30, inte för att jag tror att jag kommer upp då, och om jag inte gör det betyder det att jag vaknat 1 timme senare. för min kära pappa väcker mig 1 gång, vaknar jag inte då väntar han 1 timme, han är skum! haha. men jag skriver mer imorgon, för nu måste jag gå och fixa mig och sedan försöka plugga lite.






svartvitt

nu sitter jag vid datan, ovanligt måste jag bara säga. har prov imorgon, och jag vet att jag MÅSTE plugga, men jag kan inte. det går inte. vill liksom inte plugga. orkar inte med att sitta still och läsa! men aa, gör nog som jag gjorde idag, pluggade inget igår, och läste i skolan idag, fast det känns ju inge bra när man gör provet, men jag satsar ju typ oftast bara på G, och förhoppningsvis är det inte så svårt.

men idag filmade jag och steffie våran första scen till våran film, den är inte alls bra, haha måste bara säga att vi suger verkligen! haha.

Jonna ; hallå?
Isa ; vad?
J ; hade dom bara svartvita kläder när det bara var svartvit tv eller?
Maria&I ; hahahhaha
M; är du dum eller?

haha det var första scenen, fast vi har målat gubbar som spelar oss, och tyvärr är det sanna grejer, men jag var oseriös när jag sa det :), och allt det där ska vara klart på måndag eller tisdag, och vi har inte kommit någonstans. och så ska bilden in nästa vecka, och jag har inte gjort något! men jag har 2 lektioner på mig, och då är det bara att jag kommer på dom, men jag pallar egentligen inte. för det är på fredagar vi har det.

imorgon är det fredag, och jag har ingenaning om vad som händer, får se.
ring mig om det händer nått :)

 

godmorgon gormorgon! :)

GODMORGON! :)
nu är jag vaknen och klockan är snart kvart över åtta. kan verkligen inte sova på nätterna. tar typ 1-2 timmar för mig att somna, och det är grymt jobbigt. och det är jobbigt att bara ligga och vända på sig hela tiden verkligen. och väl när jag har somnat ska jag typ vakna. men aa får kolla om det blir bättre, kanske är pga allt i skolan och så nu.

borde egentligen ha pluggat igår, men jag kan verkligen inte plugga förens typ dagen innan eller samma dag, och nu blir det samma dag..., men försig det kan ju oxå vara bra, för då kommer man ju ihåg det mesta, hoppas jag iaf. jag vill ha MVG på provet för att få MVG i musik, men så blir det ju inte, men jag vill iaf ha bra i sång, för då kanske jag får MVG iallafall(för våra sångbetyg räknas in i musiken, och då kan det höja oss).

idag har jag ingenaning om vad som händer, börjar första lektionen 10, så jag åker först om 1 timme och jag är typ redan färdig. efter skolan, ska jag nog bara hem och verkligen försöka plugga svenska, som verkligen inte kommer gå, eftersom det är ett typ 10 sidors häfte som jag behöver läsa igenom och fatta.
men aa, ni får ha en bra dag! :)


TAAACK MARIA!

nu har maria precis fixat klart min design, vad tycker ni? :) visst vart den inte jättefin, det tycker iaf jag, så egentligen bryr jag mig inte om vad ni säger :), men nu måste jag verkligen plugga!

mobbningsgruppen x2

hej hopp, gummi snopp! :)
idag var det skolan, och jobbig skola då. dans i typ 3 timmar, och det är jobbigt ska jag säga. men jag fick veta att jag har MVG+ i dans, och MVG i idrott, det är dom ändå MVG jag har, haha. men efter skolan skulle jag åka hem, men jag mötter cleo i gullmarsplan, så jag åkte hennes buss till handen och där tog jag en buss hem. och jag har bara suttit vid datan sen dess, fast egentligen borde jag plugga eftersom jag har prov imorgon och på fredag, och det känns inte bra! verkligen inte. tänker ifall jag ska plugga mest på svenskan eller musiken, fast egentligen borde jag plugga mest på svenskan, men jag får se.

men just nu i skolan, så är det lite kallabalik och så. jag och typ 6 andra har blivit anmälda till mobbningsgrupper, för en sak som egentligen inte borde komma med där, för det är mer som ett bråk, och som min kära vän
maria har skrivit i sin blogg, att du är inget offer, och är inte helt oskyldig heller. det blir svårt att bli kompisar efter allt det här, 

och vi har gemensamma kompisar, men jag vet ju som sagt inte hur det kommer bli med det nu, och det kan du bara skylla dig själv för som du har betett dig mot dom på senaste tiden!

  jag har mina, du får fixa dina. och ta inte våra. får se vart allt leder, för imorgon ska jag prata med madde, och somsagt du är inte heller helt oskyldig.


gammalt

               


2 december

2 december

16 dagar till julshowen/jullovet
18 dagar till juluppvisning
22 dagar till julafton
29 till nyårsafton


 



pepparkakshus

skrev inget igår, för isa var hemma hos mig ;), men efter träningen gjorde vi typ inget, skulle plugga men såklart blev det inte så. och det betyder att jag inte gjorde provet heller. men jag snacka med min mentor idag, och han sa att jag inte behöver göra det sista no provet, om jag bara gör klart engelskan och svenskan, och jag fick inte sluta idag förens jag hade gjort klart engelskan, så nu är den färdig, och på onsdag ska jag göra svenskan. och sen på torsdag har vi musikprov.

men nu sitter jag hos steffie, vi har bakat ett pepparkakshus, haha. vi ääääger! :) men nu ska vi träffa hennes kompis typ


RSS 2.0