.

Nu är jag hemma från IKEA, vart inte så mycket! En garderob, några lampor, lite ljus och lite smågrejer bara! Men det blir nog skit fint, bara jag får en Playboy tavla! Det låter helt fel med att jag vill ha det, men dom är så jääävla fina!

Menmen, imorgon åker jag 07:08 igen, och jag orkar verkligen inte med det! Ska liksom gå i den här skolan i 3 år, och jag är redan sluut! Inte bra! Men nu måste jag packa upp och sen ska jag faktiskt soova! :)


.

Kom hem för ett litet tag sen. Började 08:30 och slutade 12:15, kändes lite onödigt att åka ungefär 3 timmar fram och tillbaka, för typ 3 timmar (?). Menmen!

Skulle börja på min svältdiet idag, men tror ni jag klara det eller?  Jag som äter hela tiden? NEJ det gick verkligen inte. Hade tänkt att jag skulle äta ett äpple per dag, men nej det blev lite Billys pizza, daim, brieost och kex. Men jag ska faktiskt försöka torsdag och fredag, det kan inte vara så svårt. JAG KAN KLARA DET! JAG SKA KLARA DET!

Nu ska jag fixa lite i rummet och sen bär det av till IKEA.



FAN VAD JAG SAKNAR MIN FÄRG!


.

Kom preciis hem, åkte och träffa lilla Frida i farsta. Var med henne ett tag, var så sjukt länge sen. Fick veta en massa saker! En massa dåliga saker... Frida gick efter mig i alla butiker, medans hon prata och prata. Det var faktiskt skönt att lyssna, och inte alltid vara den som pratar. Vad ska jag göra?

Sen åkte jag till Skarpnäck, träffade Isa och sedan Sirwan, Sofia, Ammer och Filip. Efter ett drag drog alla så jag och följde med Sirwan och handla och sen var det bara att åka hem. Måste duscha ikväll, måste åka 07:08 imorgon.... USCH!



Fick med mig den här pälsvästen också, det gillar jag!

07-09

2007: började i Pythons i september (?). DM = GULD, SM = GULD.

2008: sökte till Cougars, tänkte inte först söka. Men sen blev det så. DM = GULD, SM = Brons.

2009: Maxime sökte till Cougars och kom in. En ny liten flicka kom också in, vid namn Frida Trillcott.
Tävlade i Tyskland, kom 3:a. DM = brons. Jag, Frida och Sofie tävlade SM med Falcons = GULD + Mest minnesvärda. Sommaren, blev det England, 1:a.

och nu har jag slutat, och funderar starkt på att komma tillbaka. Mycket träningar, och jag åker bort 2 veckor per termin, dvs 4 träningar bort / termin. Och man planerar 1 år framåt också, så det är lite jobbigt.

Medina - Sagoland



finns ingen bättre låt!

fritid eller inte?

Godmorgon!
vaknade nyss och är skit trött fortfarande. Vet inte om jag faktiskt pallar fixa mitt rum. Jag vill åka till farsta och köpa lite grejer, men får se om jag orkar. Tänker också på ifall jag ska färga mitt hår lite mörkare, typ mörkblondt med ljusa slingor i, men vet inte om jag vågar. Det är det att mitt hår pallar verkligen inte med all blondering, sist jag blondera mig fick jag sitta med balsam i håret i typ 2 (?) timmar.

Måste snacka med Frida också, VAD SKA JAG GÖRA?!

Nu ska jag in i duschen och sen åker jag nog till farsta, förhoppninsvis kan jag träffa Frida på vägen!

.

Kollade nyss på " i taket lyser stjärnorna", har faktiskt inte kollat på den innan eller en liten bit, men aldrig hela. Så nu vart det hela. Den var väl helt okej, hemsk såklart!

men iaf, idag var jag i skolan fick 140 av 210 i rikskuponger. Åt på thai:en med Sandra, hade engelska, svenska ( film på båda ) och sen matte, så det var inte alls jobbigt. Efter skolan, åkte jag till gullmars och mötte Ida en stund, och sen bara varit hemma och inte gjort ett skit faktiskt.

Är ledig imorgon, så då ska jag fixa lite i mitt rum. Ska lägga in nya möbler och lite så, och om jag pallar så slänger jag in en bild på hur det blev!


Men godnatt på er alla, och dröm om mig. För jag vet att ni vill det!


i miss this


fredagsmys

Nu ska jag åka in till stan och köpa ett par skor och sedan ska jag träffa Ida! Ha en skit trevligt fredag!


.

funderar på att komma tillbaka... ska jag fråga eller inte?


Frida Trillcott

Nu har jag bestämt en liten träff med den lilla 95:an som går kvar på cheerleading. Det blir antagligen nästa vecka. Lilla Frida, vi har tävlat i Tyskland tillsammans, dm' 09, sm' 09 och England. Och vi levde i princip bara på chips i England, kan man säga. Nu har jag inte träffat henne på typ 1 månad, så nu känner jag att det är dags! Visst hon är 95:a men så jävla underbar!


baack again.

Nu känner jag att det kanske är dags för mig att komma tillbaka. Det var ju verkligen ett tag sen nu! Nu har jag börja gymnasiet och det är helt okej, går ju fortfarande med Isa och det känns bra. 3 år till baby! Då blir det 8 år sammanlagt, förstår du 8 jävla år?! Det är hälften så länge vi levt. Det är sjukt. Att ta studenten med dig och allt, fyfan vad kul! Du kommer alltid vara längst men jag kommer alltid vara äldst.

Men nu går jag på Doctus gymnasiet, inrikning Räddningstjänst. Lite annorlunda, men kul!

menmen, har slutat på cheerleading också, av olika anledningar. verkligen inte för att det inte är kul eller något. Fler träningar, skola långt bort, åker bort med skolan 2 veckor per termin och vill ha lite mer fritid. Men nu när jag slutat känner jag att några extra kilon har lagt sig lite här och var på kroppen, men det fixar jag bort snart. Måste bara få orken och viljan, för dom är ju inte helt där än.

Vet inte vad mer jag ska säga, men nu tänkte jag ändra lite i bloggen och så. Det behövs ju en lite makeover här!








3 bilder från när vi tävlade i england i somras.


RSS 2.0