sooory!

länge sen...igen!, förlåt! nu har jag precis kommit hem från min syrras barns dop, eller nyss och nyss vet jag inte om det var men om 5 minuter ska jag gå ner till bussen och åka hem till steffie och sen får vi se vad som händer.

men nu hinner jag inte skriva något mer. ha det bääääst!

 


home sweet home

nu är jag heeeemma!
kom hem igår kväll, eller då åkte jag hem till maxime och sov, och så gick vi inte på dom 2 första lektionerna, så vi kom efter lunch, var i skolan 1 halv lektion, och sen åkte jag till farsta med maria.

men iaf, har ju varit i tyskland och tävlat och vi kom 3:a av 15 lag, så det var ju bra! :). och jag har fått en blåtira, och gjort
illa näsan, och det är ju inte så bra. men jag orkar inte skriva så mycket om vad vi har gjort och så, för det var massa olika, men jag lägger in lite bilder :)


















som ni kanske ser är eagles med oxå, för dom tävlade oxå och dom vann i deras klass :)


Cougars' 09

har inte så ont i kroppen längre, och det känns ju bra! igår åkte jag inte till farsta, det blev att jag åkte hem till isa i skarpnäck, och sen mötte vi luka, milo, sirwan och niko, och så gick vi till hammarbybacken, haha :) och sen sov jag hos ísa, och sen åkte vi till skolan imorse, som började 10 med idrott, var inte med på den för jag hade ont i min arm. och sen efter skolan så åkte jag och maxime hem till steffie en liten stund, och sen åkte vi hem till min mamma och sen var det sista träningen innan tävling.

imorgon: ska jag nog inte till skolan, är skit seg och har huvudvärk hela tiden, men får ju åka in till stan vid 3 ändå, och då kan jag ju sova rätt så länge imorgon, fast det är inte bra däremot, haha. för sen ska jag upp klockan halv 7 dagen därpå? haha! aa tidigt är det iallafall. men aa jag ska möta maxime och hennes mamma, tror jenny skulle åka med i bilen också. så aa det är så det ser ut, kommer nog inte kunna skriva något innan jag åker, eller jo imorgon såklart, men det blir bara ett snabbt inlägg då :) men nu får ha det så bra så länge, och önska mig och mitt lag Cougars lyycka till! :)


SM' 08


paaaain

som jag sa igår, har jag ont, så gör det inte så ont i mitt knä längre, men i min armbåge! bläääää! gick inte till skolan idag heller, så jag har kollat på bröllopsduellen, och den var helt okej :), får se vad jag ska göra idag, ska kanske till farsta och köpa grejen på make up store, för jag fick ett presentkort där i julklapp, men jag har inte gått dit än. men jag vill liksom inte åka dit själv, haha. steffie vill att jag ska åka hem till henne också, så jag vet inte vad jag gör. måste till pappa idag eller imorgon, och hämta mitt pass och dräkt tills helgen. men jag tror det blir imorgon. men nu ska jag hoppa in i duschen!



seeeeeexxxxig

jag har ooonnnt! i mitt knä! det är skit jobbigt! får se ifall jag går till skolan imorgon faktiskt. men igår åkte jag iaf och träffa steffie, och sen träffa vi leo, emil och joni? tror det var dom iaf, sen åkte vi till hötorget för att hämta ut biljetterna till bio:n som vi skulle kolla på med maxime, isa, ida och maria också. det blev benjamin button's, och jag kollade på twilght igår också :), men båda var helt okej, BRAD PITT SÅ JÄVLA SNYYYGG! sen efter så drog alla hem förutom jag, isa och steffie som drog till donken i slussen, och sen drog vi och mötte sirwan, milo och luka i hammarby höjden, för att gå till hammarby backen för att åka madrass, och sen drog steffie hem till sig, och vi andra drog mot skarpnäck, och sen drog jag och isa hem till henne och sov.

idag var jag i skolan, hade 3 lektioner, och lunch. och sen drog jag, maxime och maria till farsta, och efter ett tag åkte jag och maxime hem till min pappa för att hämta kläder och sen drog vi på träning. nu är jag hemma och är skit tröööött och har ont!

men nu ska jag kolla på top model!


v.4

goodmorgon! :)
nu sitter jag och snackar med steffie som vill att jag ska komma hem till henne. får se vad jag gör, har ju no att göra, men iaf jag åker till henne får hon hjälpa mig med non ikväll!

men så här ser min vecka ut iaf

måndag: ledig
tisdag: träning
Onsdag: vet inte
torsdag: träning
fredag: tyskland
lördag: tyskland
söndag: tyskland

men nu ska jag hoppa in i duschen, och sen får jag se vad jag gör :)


tjejmiddag is the shit :)

haaaajsan :)
nu har jag precis ätit nudlar, och det var gott. har oxå lagt ett bandage på mitt knä, eftersom det gör så jäääääkla ont! det gör ont när man går och det är jobbigt! men aa igår var jag hemma hos maria på tjejmiddag, det var jag, lisa, ida, isa, maxime, ulrika och maria som var där och det var jättetrevligt :) måste göra om det! ska kolla med alla om det finns några bilder som jag kan lägga upp. men jag sov iaf kvar där. vaknade vid typ halv 1 idag och då var maria redan vaken, och sen vakna isa och sen ulrika. och efter en stund kom anton dit och sen drog jag och anton, för jag skulle åka och sola innan min träning och han skulle bara hem :) och sen har det bara varit träning och nu är det mindre än 1 vecka som vi åker till tyskland och tävla. NEEERVÖÖÖS! har ju ont i mitt ben oxå, men det går ju säkert bort, annars är det bara och tävla ändå!

imorgon har jag studiedag, och då menar jag studiedag iaf för mig del. ska iaf försöka det. maxime lockar mig med att åka till eriksdahlsbadet imorgon, men jag får se. men nu ska jag nog gå och lägga mig, så GOODNAATT!


sol time

nu sitter jag hemma hos mamma, har precis ätit något, som jag inte kommer ihåg vad det hette. men idag var det skola, och jag kom inte på första lektionen och inte lunchen, eller jag åkte till gullmars, mötte maria, ida, och ulrika och så åkte vi till bagis och sen tillbaka till skolan. hade svenska, matte och sen musik. på musiken ska vi skriva en egen låt, och det går verkligen inte bra. alla gick från den lektionen förutom jag och ida som satt där och försökte men det går verkligen inte, det är skiit svårt!

men imorgon är det fredag och det betyder att jag börjar 08:20 och det betyder att jag ska upp tidigt! och då är jag döööd! sen är det heeelg och det känns bara skiiit skönt, men jag måste göra klart min No-uppsats som egentligen ska in imorgon, men jag får göra klart den tills på måndag. och jag ska verkligen göra det. eller iaf försöka! :), men jag hatar verkligen skolan, jag tycker själv att den är heeelt onödig!, men jag kan inte direkt göra något åt saken heller.

men nu ska jag gå ner och försöka få lite färg på kroppen :)


sooorry!

läänge sen igen.... inte bra! men nu skriver jag, men jag sitter typ aldrig så det är därför. men nu är jag hos steffie, och ska sova här inatt, skulle träffa anton, men så blev det inte, så vi träffa lite trevligt folk i stan, och massa turkar som ska följa efter en, och vara allmänt jobbiga! och sen fika vi och sen drog vi hem. och imorgon börjar jag 09:35 och slutar typ 4 och då är det bara att åka på träning.

sov hos isa inatt, för jag bråkade lite med min madre igår, men det är över nu, och nu är det pappa vecka, så det är bra för oss båda! men allt fixar sig och så. men nu orkar jag inte skriva mer faktiskt, får se när jag skriver nästa gång. men haaa det bäääst tills dess! :)


dööööödd!

kollar på veronica mars på svt 2, kommer måånga avsnitt, så jag lär nog bara kolla på det idag, haha! fixade mig imorse, åkte till skolan, dööööd! halvsov i skolan, och sen drog jag till tandläkarn, dom fixa, och jag fick en ny tid och nu är jag hemma, och trööött! och jag fixade ju aldrig passet för några dagar sen, så vi ska åka och fixa det när mamma slutar. och det är om typ 30 minuter.

men nu ska jag frågaen sak, ska jag ha som bild ett? eller bild två? just nu har jag mittimellan!, men jag vill bara ändra något på mig, men vet inte vad!, får se om jag vågar färga håret brunt.

 


trööött

just nu vill jag bara lägga mig i en säng och under ett täcke och bara känna det där ruset genom kroppen! usch, nu vill jag bara sova, men det är nu jag ska gå upp och hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig. har laddat min ipod som inte har varit laddad på evigheter, så nu har jag musik på bussen iaf, då somnar jag förhoppninsvis inte. men ska ju bara till skolan i några timmar, 2-3, för sen ska jag åka ända till haninge igen och gå till tandläkaren. och efter det ska jag nog åka hem och sova eller så åker jag tillbaka till skolan, får se vad som låter frestande då.

men jag har ju varit vaken hela natten, för att jag ska vända på dygen och då vänder jag på det framåt och inte bakåt :) och imorgon natt kommer jag sova så himla sköööönt! usch vad jag längtar! om ungefär 1 och en halv timme sitter jag på bussen, på väg till skolan och sista terminen i Kulturama. ska faktiskt bli himla skönt, och slippa det mesta med den där skolan, har varit så mycket kaos. vet inte än vad jag ska gå för gymnasium, hade tänk frisör, eller sam/ekonomi, men har fått höra att det är bajs på ekonomi, så det lutar mest mot frisör, men jag vet inte heller om jag skulle vilja gå det, så det är lite jobbigt, men jag får ju se vad jag har för poäng och så får jag kolla utifrån det.

men ni får ha det så bra, så kanske jag skriver imorgon eller idag!


jag hatar rubriker!

AALLOOHA!
inatt sov jag hos maria, jag åkte och mötte henne igår i farsta, när hon var hos frissan! sen efter det åkte vi till gullmars, mötte anton, isa och sirwan, och sen drog vi hem till maria och åt, asså jag åt som en griiis! blää! jag hatar jullov, man går upp i vikt och allt, det är inte roligt! men jag kan ju inte sluta äta direkt, för det är inte bra. men sen så sov jag där, och jag och isa snackade om typ allt inatt, asså vi snacka i typ 3 timmar, eller något sånt! vi har våra hemlisar baby!

imorse vaknade jag först av alla som vanligt, och sen typ 1,5 senare vaknar isa och maria och sen anton, kollade lite på tv och sen drog anton, och då började vi fixa frukost, eller det var typ vid 5 eller nått, och sen vid halv 8 drog jag hem, och nu är jag hemma, och såklart åt jag direkt när jag kom hem. bläää, tjockis jonna!

imorgon är det skola, och det känns inte alls roligt, 7:40 ska jag typ åka hemifrån, skit roligt! fast jag kanske inte ska till skolan, för jag har tandläkare och då är jag typ inget i skolan ändå. men vi får se imorgon.

men nu ska jag ladda ner någon bra film, som jag kan gråta till! det var faktiskt väldigt länge sen jag grät, alltid bara att
sätta på en gråtfilm då!


två och en halv vecka

nu var det ett tag sen jag skrev igen, inte bra jonna! men jag ska försöka skriva lite oftare nu när skolan börjar och så, för då är jag hemma lite mer! :), haha! men har inte gjort speciellt mycket sen jag skrev sist faktiskt, färgat steffies hårbotten blond, och sen dagen efter färga jag det brunt! och nu är det fint! :)

idag var första träningen efter lovet, och vi tävlar om 2 och en halv vecka! inte mycket alls! och jag har inte ens fixat mitt pass, så det måste jag verkligen göra!!! och vääldigt snart, men jag blev ju precis svensk medborgare och det tog en "ävla tid! jag var finsk innan, och om ni inte visste det så är jag helfinne, som inte kan snacka finska. men aa ska förmodligen gå den här veckan och fixa pass grejen, för det tar ju inte så lång tid när jag är svensk medborgare :)

imorgon har jag ingenaning om vad som händer, ska nog träffa maria och lite sånt! det var ett tag sen, nyår..., sorry! men jag ska försöka skriva så ofta som möjligt, går oftast bara in och kolla på facebook, så jag sitter inte värst mycket vid datan heller.


nyårsdagen

nu var det lääänge sen jag skrev!, men jag orkar typ aldrig ta mig tid och sätta mig ner och skriva några rader, haha! men igår var det nyårsafton och först åt jag middag hemma hos maria och det var jättemysigt, sen drog vi hem till isa och chilla där till typ klockan 11 och sen drog jag till hornstull och träffa steffie och några, och maria och isa drog till bagis, och sen efter ett tag drog jag och träffa isa och maria och sen drog vi hem :) inte världens bästa nyår måste jag bara säga, men aa haha :)

just nu fixar jag mig och sen ska jag åka och träffa maria och vi ska åka till stan, maria ska träffa isa och kolla på bio, och jag ska ... jag vet inte, haha! men sen ska jag träffa steffie iaf,

får se när jag skriver nästa gång, men ha det så bra tills dess! :)


RSS 2.0