i loooove vinter

tjenare!
sov hemma hos isa inatt, som vanligt på fredagar? haha. igår så drog vi typ 20 pers till kärrtorps ip, och åkte skridskor, fast med skorna då. men sen blev det för jääävla kallt om mina fötter så vi drog hem vid 12 typ. och juste jag var med mamma, mina 2 syrror och min syrras kille i skärholmen och shoppa lite. emh jag köpte ett par jeans, en väska, 2 tröjor och en kjol. så det var lite ruuuligt! :)

idag är sista dagen på lovet som man kan göra något, eller man kan ju göra något imorgon men jag har träning från 13-16 sen har jag träning igen från 19-21, har jag för mig att det är. så hela morgondagen är träning. får se vad som händer ikväll, sover nog hemma ikväll för min träning börjar tidigt och så. men nu måste jag gå och byta om och fixa lite i mitt rum, och sen är det träning i 3 eller 5 timmar...


trööött

fyyyyfan vad jag är seeg! jag förstår inte. det känns iaf som att jag sover mycket och så, så jag vet inte. men äsch det är lov så då är det bara att ta det lugnt! men nu har jag sovit hos ida i 4 nätter? eller jag tror det är det. aa isa, maria och jessica har lämnat oss oxå, och åkt på en kryssning så jag hatar dom, bokstavligen! men dom kommer hem imorgon, och har förhoppningsvis haft det skiiit trååååkigt! :)

men jag har haft träningo oxå,  måndag, tisdag, och nu idag har jag det och sen lördag, söndag så jag har inte direkt så mycket fritid på lovet. fast det stoppar mig inte genom att gå ut. för det gör jag verkligen! ska nog träffa ida och ulrika ikväll efter min träning, men jag får se! men nu måste jag byta om och skynda mig till bussen.


shuuuz bruuuuz

Igår var det ingen träning, för att så många var sjuka. så det var verkligen sköönt! jag fick smset av melissa när jag på promenad med isehn! och jag måste bara säga att det var skit fint väder igårmorse men var fan tog det vägen. igår kväll så blev det snöstorm???? hallå? det är februari och det snöar fortfarande?! kan det bara sluta snöa, det är så jävla kallt ute!

men aa så igår var jag på promenad med isa, mötte upp sirwan, dilan, niklas och filip och sen drog vi till bagis och gjorde naaada! och sen drog jag och isa hem till henne och åt hearts, gooodaste chipsen ever! sen gjorde vi inte så mycket, maria kom och vi fixa oss och sen drog vi till ulrika, där det kom folk lite då och då, och sen drog vi till gullmars och åt pommes och sen drog jag och ida hem till henne och kolla på taken, och den var verkligen gryymt bra! och sen gick vi och la oss runt halv 4? 

idag vaknade jag runt 11, väckte ida en liten stund efter det och sen har vi verkligen inte gjort något, degat i hennes säng typ. men sen vid 5 skulle jag åka hem och sen till träningen. sätter mig på bussen, åker 2 stationer och sen kommer bussjävel inte upp för en backe, så vi fick vänta på nästa buss som kom först efter 30 minuter, så när jag kom till brandbergens centrum var det bara att springa som ett offer hem, byta om och sen tillbaka på 10 minuter. uusch inte kul! och sen var den bussen också försenad.

som ni kanske märker har jag inte dirket ett intressant liv just nu, så jag får se när jag skriver igen! :)


...

fööööörlåt! som jag alltid säger efter några dagar. mitt bloggande går verkligen inte bra längre. ska försöka bättra mig verkligen, men det som hänt är att jag har skickat in gymnasievalen, och VTG frisör fick ta första platsen. sen har det inte hänt speciellt mycket, eller jag kommer inte ihåg. men jag har fått lov idag, och det känns så jävla bra! kommer bara ha lov från skolan, inte från träningarna för det har bara ökats..., aa kommer typ ha träningsvärk alla dagar på lovet eller nått.

emh inatt sov jag hos isa, och igår träffa vi sirwan och niko och vi gjorde inte speciellt mycket, var ute i det üüüber kalla vädret. kan det bara bli vår? men det stog i tidningen för någon dag sen att det var 32 dagar kvar, så jag tror det är  30 idag? kommer inte direkt ihåg när jag läste det. men det är inte alls mycket, men jag vill att det ska komma nu nu nu! men vad händer ikväll då? emh jag får se, isa och dom ska till söderbysjön och ha kul, så jag får se om jag följer med eller inte. kommer vara så jäääävla fucking kaaallt! usch!

men nu måste jag passa min systerson lite, haaa det bäääääst! :)


varför kan man inte bara få alla man vill?

nu håller jag på med gymnasieintaggrejen, som jag har försökt komma på i typ läänge nu. vet inte vilket jag ska sätta på första och allt andra platser. men nu ser min lisa ut så här:


1;
Hantverksutbildniing inriktning frisör VTG
2; Samhällsprogrammet inr ekonomi, JENSEN gymnasium Östra
3; Omvårdnadsprogrammet profil Ambulans/akutsjukvårdsinriktning, Doctus Gymnasium
4; SMSP-TU, Specialutformat samhällsvetenskapsprogram, turism, Erika, Fredrika Bremergymnasiet
5; Samhällsvetenskapsprogrammet inr ekonomi, Kunskapsgymnasiet Globen
6; Specialutformat program HV - frisör, John Bauergymnsiet Stockholm
7; Samhällsvetenskapsprogrammet - inriktning Design, Designgymnasiet i Nacka
8; Hantverksprogrammet inriktning frisör Förmiddag, Cybergymnasiet Odenplan
9; Hantverksprogrammet lokal inr frisör, Enskede Gårds gymnasium


det var dom jag hade, men jag vet inte heller vilka som är fri skolor heller, för jag kan ju tyvärr bara gå på sånna, för jag bor i fucking haninge. men jag söker lite andra oxå, så får vi se vad jag kommer in på, inte många tror jag inte iaf, har inte speciellt bra poäng, 170. men jag vill typ gå frisör, men halvdagar. och cyber har det men aa jag vet inte.

men idag så hade vi idrott först sen svenska, matte och sen musik. och jag kom på 3 ackord på musiken faktiskt, haha visst är jag inte bara för duktig? :) sen stanna typ alla för att kolla på 8:orna som hade gjort små musikaler. och det var väl helt okej. sen åkte jag bara hem, så jag har inte alls gjort mycket. men snart ska jag plugga no till imorgon, som jag nog får IG i, men då är det bara att göra det igen. och imorgon ska vi åka och köpa tyg till det vi ska sy på slöjden, och jag ska sy en klänning, men vi får se hur den blir, haha.


jonna + skola = :)

gud vad jag har trååååkigt, snart börjar det verkligen med att jag kommer hosta ihjäl mig, börjar känna det i halsen. det är verkligen obehagligt. och imorgon ska jag till skolan, men jag ska inte på tillvalet imorgon bitti, för jag har dansgrej, på danstillvalstiden istället. så jag börjar 9:20? jag har ingenaning, men jag går väl upp halv 8 eller något, så egentligen borde jag redan sova nu. jag kan ju som sagt inte somna och om jag kollar vad som kommer på tv, kommer det alltid nått jag vill kolla på och då håller det på så ett tag.

men skola imorgon, och blääää på det verkligen. jag hatar verkligen skolan! helt onödig! vill bara sluta, men kan inte. för då blir lilla mamsen arg. men det är så mycket känns det som. först har jag ett no prov från förra terminen, kemi eller fysik har ingenaning. sen har jag en no uppsats som jag inte har lämnat in, och sen nu på fredag har vi någon no debatt, och jag kan verkligen ingenting. verkar det som att jag gillar no eller? :)  och sen på musiken ska man redovisa sin låt som man ska ha skrivit om 2 veckor. och jag har 3 ackord någonstans i mitt skåp. vad finns det mer? säkert 10000000 saker till, som jag bara inte vill veta av.

verkligen blä, jag vet att jag måste ta tag i skolan om jag ens ska komma in på någon, men jag vet ju inte ens vilken linje eller nått! men jag räknade ut idag att jag hade 160 poäng, och inte 150! haha fett duktig jag är :)


hemma igen

ingen skola för mig inte. mamma väckte mig och jag kunde inte somna inatt för jag låg bara och hosta, det är ju verkligen värst när jag ska sova och när jag ska vakna, verkligen blää! det gör så jävla ont också, känns som jag ska hosta upp allt som jag har i mig! jag hoppas verkligen det går över tyyp idag? :)

snart ska man ju skicka in gymnasiegrejen, och jag vet verkligen inte vad jag ska skriva! varför ska det finnas så mycket att välja mellan? helt onödigt. det borde bara finnas 1 skola med en linje och en annan med någon annan linje, för då behöver man inte tänka på både linjen och skolan.  jag vet inte vilket gymnasium som ska vara på första valet, men det spelar väl ingen roll? för man väljer ju 1 gång till? :S, men det lutar ju mest åt vtg frisör eller doctus, men det känns som att jag vill gå en sam linje också, så jag vet inte.......bläääää!

men nu ska jag hoppa in i duschen, och sen kolla klart på Bolt :)



blää på förkylning

nu sitter jag hemma hos maria, jessica och maria sover fortfarande. ovanligt att jag är uppe först... naat! alltså min hals mår inte bra, jag hostar och hostar hela tiden. det är skiiiit jobbig, och min näsa rinner också. vet inte vad som händer idag, kommer nog bara ta det lugnt här, och sen har jag träning ikväll också. men nu hinner jag inte skriva mer, måste gå och snyta mig!



seven pounds

hejsan allihoppa! :)


nu sitter jag och inte gör något alls, har precis målat mina naglar, och snart ska jag börja fixa mig. händer nog inget speciellt ikväll. ska träffa maria, ulrika och ida, eller det har jag och ulrika bestämt, haha.

men idag, var jag inte i skolan, för imorse kunde jag verkligen inte prata, och jag har fortfarande ont i min hals. skit mycket slem och äckliga grejer. och så hostar jag hela tiden. så det blir nog mycket varma kläder för mig ikväll!

men jag har kollat på seven pounds idag, och den var bra. och jag grät som fan i sluten alltså. fan vad länge sen det var jag grät, haha så det var nog dags :) allt kom på en gång.......... som ni kanske märker nu skriver jag bara heeelt onödiga saker så jag ska nog sluta nu. men ni får ha den jäättebra fredag, och så skirver jag när jag har lust/tid :)


rubrik?

förlåt, förlåt, förlåt! alltid ska det blir nästan 1 vecka emellan varje inlägg, jag tror mina bloggstunder har tagit slut. jag säger att jag ska försöka skriva, men det går inte....

men äsch, nu håller jag ju på att skriva ett så då ska man inte sura. i tisdags och idag har vi haft nationella ( för er som inte visste är jag 93:a ), och jag äääägeer verkligen. hahahahahhahahaha! verkligen inte, " vad hade hon för verktyg med sig?" bultsax och cola, det var mitt svar. alla som gjorde provet fattar, asså är man inte för jävla blåst i huvudet då eller? men jag trodde faktiskt att det stod vad hade hon med sig. men inget jag kan göra åt saken nu direkt.

men vad har jag mer gjort, haft träning, och haft det allmänt tråkigt. och juste jag har ju ett " mål " för den här veckan, att jag ska vara i skolan alla dagar, på alla lektioner, och än så länge har jag faktiskt klarat det, men imorgon känner jag verkligen inte för att gå till skolan. först har vi hemkunskap i typ 2, ½ timme och då måste jag ha skrivit en reklamgrej, och det har jag inte gjort, och sen ska jag göra ett prov, som jag kom på för typ 10 minuter sen att jag ska göra. så jag får se om mitt mål hålls kvar eller spräcks.

har nog inte så mycket mer att säga, vet inte direkt vad som händer i helgen, isa är jäättesjuk. så hon ligger nog bara hemma i sängen och blir frisk. så jag är nog med ida, ulrika och maria haha :), men vi får se vad som händer. KRYA PÅ DIG ISA NU!!!!! JAG BER FÖR DIG, haha :)


RSS 2.0