DARLING


6/6

Hooooola!
Jag är på fett bra humör typ, för jag vet att jag inte har någon skolan imorgon och på tisdag. På tisdag blir det fika med Linda, Frida och kanske Maxime. Sen blir det att dela ut påsar på vårruset iaf.

Jag har iaf klippt håret, och det är KORT. Inte snyggt och så, och nu har jag köpt en ny inpackning, serum och nån till skit. Så nu fan ska inte mitt hår gå av något mer.

Slutar skolan på fredag också, tävling nästa helg. Och om en vecka vet vi tjejor hur det gick. EN VECKA! Helt sjuuukt. Men vi var awwwwwesome idag alltså, vi var bäst. Jag log, liksom jag?! Hur sjukt är inte det?! :O Nej nu ska jag gå och lägga mig och så ska jag sova min skönhetssömn. Vilken prinsessa behöver inte sin skönhetssömn? Natti natti fjärtkorvar!

25 BARRE



GRATTIS GRATTIS GRATTIS ÄLSKADE BRORSA!


YA'MAN

Om mindre än två veckor slutar skolan.
Om mindre än 2 veckor är det RM.
Om mindre än 2 veckor kan jag bara feeesta varje varje varje dag!
Just nu känns livet underbart!


DM genrep 09?


yeeeeah

Min helg blev väldigt lyckad, tack vare Emma Gedda och Ida Larson!
Tack bruudar!


MEPLUSYOU

Godmorgon!
Min mage mår bra, tack vare en massa alvedon. Ska strax klä på mig och äta något och sen åker jag till Bagis och möter Sirwan och dom. Kanske Isa! Så vi hörs senare!

hjkl

Blir nog ingen skola imorgon, min mage håller på att gå under. Går strax och lägger mig igen och somnar in! Nu tar min mage kål på mig. Godnatt!


J<3I

Knappt någon sömn på 4 nätter (?).
Sovit hos Ida i 4 nätter.
Kommit hem runt halv sju-halv åtta.
Nej nu blir det duschen och sen sängen.
Ikväll blir jag utan Idas underbara fötter i mitt ansikte.
I miss her already!


VINDRUVOR

Hade nationella i skolan, i matte. Fan vad bra det gick... eller inte. Var klar efter 5 minuter och efter 10 var Linda klar. Så då vart det att gå ut och sen kom Isa efter ett litet litet tag. Underbart med smarta vänner känner jag! Men iaf, ingen skola imorgon, ingen skola på fredag. Det betyder att jag jääättegärna vill UNTZ UNTZ UNTZ idag! Vart ju ingenting i helgen så jag är taggad som fan. Men får se hur det blir med den saken.

Har legat ute i solen i ungefär 20 minuter och jag fick fan färg. Det där kallar jag bra sol! Har precis duschat och ätit och nu ska jag föna håret och gå till pappa! Vi hörs senare föölks!


ÅNGEST PÅ HÖG NIVÅ

I sommar ska jag fixa lösnaglar igen. Jag måste. Dagen efter RM blir nog bra! Och så måste jag färga håret innan RM, ett till måste. Tar nog den "rosa" igen, då är det rosa i ungefär 3 dagar och sen blir det bra! Jag vill ha långt, blondt hår, och skit smal och skit snygga naglar! Det är allt jag begär! Nej nu ska jag gå och äta frukost och sen får jag se om jag orkar gå och sola. Om ett tag åker jag till handen och möter frida, och sen blir det träning.


It's sweet..


GAY GAY GAAY

Ska strax gå och lägga mig, har fått skit ont i min ljumske nu. Eller har haft ont i den ena ett tag och sedan fick jag i den andra, och nu har det gått över till den andra igen. Min kropp är egentligen inte made för något. Alltid får jag ont, eller så känner jag efter för mycket?! Vem vet?

Äsch iaf, kom inte iväg till skolan idag. Åker till Slussen och får veta att inga bussar mot Värmdö går, för att någon buss brann på någon bro. Dom visste inte heller hur lång tid det skulle ta. Så jag och Sirwan åkte till bagis och tjilla och sedan mötte vi Filip, gick till bagisskolan och sedan mötte vi Isa och Sofia.

Natti Natti!


YOU ARE ALWAYS ON MY MIND


GODNATT!


BYE BYE BABY, BABY BOOO

Godmoorgon!
Såg nyss att jag börjar först 9:45, jävligt irriterande. För då kunde jag sovit i typ 1 timme till! Men iaf, har bara tre lektioner idag. SV/EN, Matte och sen pool. Sen blir det hem och sova och sen bär det av till träning. Ska försöka hinna med en liten solning också. Men aa äsch, vi hörs senare!


me, plus you!


WTF

Godmorgon!
Vaknade för kanske 30 minuter sen, och ska snart börja klä på mig. Idag börjar jag 10:50 och slutar 15:25(?). Ska försöka hinna till ungdomsmottagningen innan 5 också. Måste fixa p-piller!
V i h ö r s s e n a r e!


Rise with the sun

 
you can blame on me


...


DRAMA DRAMA DRAMA

Mitt valborg började hemma hos Isa, med hennes två syskon och sedan vidare till någon Max. Sen bar det av till Sandra i Mariatorget och sen till Bagis. Kvällen slutade runt 5 och då var det bara att sova hos Isa. Ikväll stannar jag nog bara hemma, ganska seg från igår om jag får säga det själv.

Nu blire Ciao Bella på tv!


RSS 2.0