BAJSPÅDIGMED

Har precis skrivit klart ett arbete, om cheerleading!, ovanlig? Nej inte direkt. Så enkelt att skriva om. Måste egentligen plugga matte, men orkar verkligen inte. + att boken är hos pappa. Aja, hejdå. Godnatt!

GAY GAY GAAY

Årsmöte. MUUUMS. Frida. Kläder. Träning.


Nattinatti

Orkar inte kolla klart på hela, så nu går jag
 och lägger mig i min underbara säng och lyssnar på lugna favoriter.

 
Godnatt och dröm om mig


Jennifer's Body

Nu ska jag kolla på film, ensam.


HAAALLÅ

Festen var verkligen i klenavägen, från bussen fick vi gå typ 30 minuter in i skogen och det var verkligen thailand värme. Men iaf där var det kul, träffa massa haninge människor. Inte direkt sånna jag umgås med om man säger så. Efter ett tag spårade det ut, och dom flesta drog och då fortsatte vi som skulle sova där. Delade soffa med Hugo inatt, kunde inte direkt sova pga någon kille som sov i fåtöljen och snarka. Inte okej. Sov max 1 timme, vaknade 9 och åkte hem vid 11. Måste springa till bussen nu, träning..


THE HOOD

Ska precis klä på mig, och borsta tänderna
och sen drar jag till bussen och drar på fest i klenavägen.
Första gången i Haninge, lite cuult om jag får säga det själv.


BLA BLA BLA

Nu ska jag klä på mig, sen åker jag till skolan. Och sen antar jag att jag åker hem! Så vi hörs om typ 4 timmar!


HAHHAA

Vaknade precis, ska snart hoppa in i duschen och börja röra mig mot skolan. Måste dit för att hämta en jävla äcklig mattebok! En och en halv timme för en mattebok, sammanlagt tre timmar! Ikväll vet jag inte vad jag gör, kanske åker till Leo, på Ekerö på fest. Det blir hans sista, och jag har inte träffat han på evigheter så det skulle vara kul. Men har träning imorgon och då blir det lite segt skulle jag tro! Får se hur jag gör, måste typ börja bestämma mig, för det tar typ två och en halv timme dit från mig. Så blir typ åka från skolan direkt dit isf. 

Men iaf, sitter och läser fel sms nu, asså jag dör av garv helt sjukt kul!

Till: Mamma
Sms: Haha, låg och onanerade typ halva natten :P Blev asa kåt efter att ha hört mamma och pappa ha sex ;) ville ha dig<3
Svar: Men fy! Sådant ska du inte hålla på med!

Förklaring: Eh eh eh..skulle skicka det till min pojkvän men som ni förstår hamnade det hos mamma istället ;$ sjukt pinsamt sen på morgonen när hon läst smset!
______________________________________________________________________________________________

Till: Pappa
Sms: Blev dubblad av Micke och Peter i går. Kan knappt gå i dag men vi kommer garanterat göra det igen. Du kanske ska vara med då?
Svar: Är det de här vi uppfostrat dig till?

Förklaring: Pappa fick mitt sms om trekanten som min kompis skulle fått.
_____________________________________________________________________________________________

Till: Mamma
Sms: Han var rätt bra. Fast vi körde typ bara 69:an så lite tråkigt var det ju. Får hoppas att det blir annat i helgen för då ska vi sova hos mig, mamma är bortrest :)
Svar: Vad är det du säger? Du är alldeles för ung för det här. Vi får prata om det här ikväll och jag åker ingenstans i helgen!!!

Förklaring: Lite pinsamt att mamma fick reda på att jag haft sex på det här sättet. Men hon tog det bättre än vad jag trott fast hela kvällen var fylld av pinsamt prat om könssjukdomar och så vidare. Smset skulle naturligtvis till min bästa vän.


a

Kollade nyss på PH, Greta och Baby! Me like!
Ska springa till mamma nu och hämta träningskläder
och sedan till solariumet med Linda.
Hörs sen!


JÄVLASKITFAN

Jävla skit måste kolla på PH ikväll, men jag orkar verkligen inte. Vill bara sova så min tunga blir bättre, och så jag kanske för en gång skull kommer i tid till skolan?, ja det skulle nog vara bra! Ska åka skridskor imorgon också. blääääää. Godnatt, nu när jag somnar


BOORING INLÄGG

Har piercat tungan idag, kan tyvärr inte lägga ut någon bild. För att min kamera är död och sladden är borta? Har inte speciellt ont faktiskt, fast sjukt obehagligt! Speciellt kulan under, usch. Ska nog ta och äta någon "underbar" soppa nu, vi hörs senare! Efter PH. Om jag är vaken då.

SEEEXY CAT

Kul att jag har prov imorgon bitti, men att jag inte kan plugga till det. Dataprov också, om sånt jag verkligen inte kan eller vet något om! Aja jag får val antaglien IG som i allt annat jag gör.

Har kollat runt på på olika sidor, och försökt klicka hem något. Men jag hittar verkligen ingenting. Det känns hur surt som helst. Jag vill ha kläder, men hittar inget som faller mig i smaken. Kanske kan kolla runt lite på onsdag, ska till stan och förhoppninsvis vågar jag pierca tungan då. Isa ska ta hål i navel. Men vi får se hur det blir med det.

Nu är det pappa-vecka också. och det känns hur skönt som helst. Inge mer mamma, iaf typ. Men pappa har inga rimliga tider om när jag ska vara hemma. Han tror att en 16-åring ska vara hemma runt 10? HALLÅ?! NEJ! Medans hos mamma har jag ingen tid. Men det ordnar sig nog.

Nu ska jag sätta mig och äta glass och tänka på när jag gått ner i vikt. Jag ska gå ner, jag måste gå ner! Borde kunna gå ner 5-6 kilo på 8 veckor? Det låter underbart!

Snart börjar PH också, fan mitt liv är underbart! eller jag önskar det var det..


Jag skulle ju inte direkt säga nej till den här kroppen.


THANKS

Sofia har precis fixat min fina header, så snäällt av henne!

Ska strax gå till pappa, orkar verkligen inte vara här hos mamma. Det ändå vi gör är skriker åt varandra. Kanske är bäst att jag flyttar helt till pappa, fast mamma är min pengakälla fortfarande?
Men men, måste hoppa in i duschen innan jag går!


GOODBYE

I pressed the button and then you were gone



DEAD AND GONE

jag är född i fel "familj". Kan jag ens kalla dom familj?
Jag vill inte vara en del av den här familjen, jag tänker fan rymma snart.
Och då kommer jag aldrig tillbaka!


Home fucking sweet home!

Hemma i Stockholm nu. Trött som fajn. Måste sola innan träningen ikväll också!


-

jag har varit här en dag, och vill redan hem!
då är det hemskt


Torpshammar 17/1-23/1

Nu ska jag packa ner det sista, rakhyvlar, nagellack, nagelfil och lite små grejer. Fan badkläder också! Ett måste. Mimmi kommer om en timme och ska köra mig till skolan. Så vi hörs om en vecka!


Ska jag? Ska jag inte?

Ska jag? Ska jag inte? Ska jag? Ska jag inte?
så jävla fel! Sjukt fel. Helt fel. Förstå!


.

orkar inte, inte du
DRAMA DRAMA DRAMA


ÖÖM

Det enda jag vill just nu är att sova. men nej, Paradise börjar ju först om en jävla timme. jag orkar inte. sjukt trött. ska gå upp halv sex varje dag, inte okej! vi hörs någon dag


Ö

Halvsover. Paradise Hotel. Sömn. Halv sex. Skola. Död


:

Godnatt


GAY GAY GAAY

Har typ precis fixat klart mig, ska åka och träffa Sandra snart, ovanligt? Fast träffar säkert henne vid halv elva ,  hon är så sjuuukt seeg! Men iaf sover hos henne sen, åker till IKEA med henne imorgon, och sen träning imorgon kväll! Så vi hörs imorgon kväll, eller efter skolan på måndag..

EEEMH OKEJ

Ska faktiskt strax gå och sova, måste upp tidigt imorgon. ETT! Såg nyss att jag egentligen ska till skolan imorgon!8:30 för kompletteringsskit, men jag ska inte ens ha det?! Och det är ju verkligen inte så att jag kommer komma upp typ 5 imorgon, så nej ingen skola imorgon inte. Ska träffa Ida och Sandra imorgon, vad jag vet nu. Har inte träffat Ida på typ 3 veckor? :O Så mysigt mysigt.

nej boooring inlägg iaf. Godnatt!


I BELIEVE

Vaknade för ungefär 50 minuter sen. Hade sätt alarm 1, men tror ni jag kom upp? ALDRIG! Hur fan ska jag komma upp till skolan på måndag, typ halv 6 eller nått också! Nej usch usch usch. Längtar verkligen inte!

Ikväll börjar träningarna igen, om jag minns rätt? Jag börjar på riktigt bli senil, fan 16 år och senil. Då är det något fel. Något seriöst fel. Iaf, ska träffa Frida innan träningen, och sen efter träningen ska jag hem, fixa mig och träffa Sandra. Känns som jag inte träffat henne på ett tag?, fast det var i typ förrigår? aa, jag vet faktiskt inte. Ska iaf träffa henne.

Ikväll SKA jag gå och lägga mig innan 2 iaf, jag måste och sen måste jag gå upp typ vid 1. Usch, fan vad jag vill ha lov, det känns som jag inte hunnit göra något alls. Eller jag har typ inte gjort det heller, så får väl ta igen allt i hegen. Ett till måste! Men nu ska jag gå och duscha, och äta frukost. Sen drar jag på träning, och så hörs vi senare!


UNDERBAR


-

FEL FEL FEL, SÅ JÄVLA FEL! MEN ÄNDÅ ÄR JAG DÄR..


JAG ÄR

bokstavligen död. Och jag ska strax börja fixa mig och sen dra till älvsjömässan. Jag kommer antaglien se ut som ett lik, efter 1 timmes sömn inatt. Vi hörs senare

2009

i bilder.

Sista musikalen, Fame. 9A+B. Kulturama.


Tyskland


Klassresa


Skolavslutning


DM' Cougars


SM' Falcons


Först Marias & sen Fonsers land






Mallorca, med min och min brorsas tjejs familj.


England


Börjat på Doctus Gymnasium


Börjat åka till Torpshammar




Slutat och börjat igen.



RSS 2.0