SUM'08

sitter hemma hos isa, och är skit trött, skriver mer ikväll efter min träning ;)


isa&maria i somras! <3


Girl in the park

idag blev det ingen skola, så jag har typ bara tagit det lungt, och haft det grymt jävla tråkigt! kollar på Girl in the park, och den var bra, men det blev helt cp när jag ladda ner den?, fick bara havla filmen? fick ladda ner den igen, för att få resten av den. aja fick se den iaf. så nu har jag fixat mig och snart ska jag gå till bussen för att åka och träffa maria :), roligt roligt! får se vad vi gör, skriver antaglien inte ikväll. så vi hörs imorgon :)


hjälp mig!

idag var det vanlig tråkig skola. och jag tänker ifall jag inte ska gå imorgon eller om jag ska, fast det lutar mest åt att jag ska gå, för vi har ju no prov imorgon, och om jag inte gör det, blir det mycket till helgen och efter helgen. inte för att jag tror att jag kommer göra nått på helgen, fast jag borde egentligen göra det.

men iaf efter skolan åkte jag hem och sen åkte jag och min syrra till Haninge Centrum, för hon skulle köpa doppresent, så jag åkte med. var där lite hitta inget :/, lite surt faktiskt. efter det åkte vi hem, åt tacos :) och nu är jag bara allmänt trött, och vill bara sova, men det får jag inte göra. för jag ska ju antaglien till skolan imorgon, och det betydet prov i no, och jag fattar verkligen ingenting. får väll ringa någon som kan hjälpa mig med det! typ maxime, som har mvg i allt, haha.

men nu är det duschen som väntar, och sen en fysik bok....

     


rubrik?

nemen hejsan igen :), nu har jag gryyymt tråkigt, och jag är skit irriterad, över en massa olika saker. personer som ljuger, om skolan, och på ICA, för dom hade inte min hårfärg där, ville verkligen färga utväxten. det är enorm! men aa det går väll över, får be maria eller isa fixa den i helgen. börjar klockan 10 imorgon, men idrott, lite jobbigt faktikt, har typ blåmärken över hela kroppen, eller på båda armarna, för min gulliga kompis isa slår mig hela tiden.

fick veta att jag fick G på mitt matteprov, STOLT! haha en sak som är avklarad, då är det typ bara 6 saker eller nått kvar. no prov på fredag, och jag kan verkligen inget. och så har vi so prov nästa vecka och våran vikarie är ju hur jävla konstig som helst, jag fattar verkligen ingenting. och han kan inte skriva nått på tavlat förut ett jävla ord typ och sen ska han förklara det i typ 1 timme, som att jag pallar lyssna, eeeeem neeej!

var tvungen att lägga in en lista oxå, för isas skull! :)

20 saker killar måste veta om tjejer
 
1. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar.
Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

2. Var inte rädd att röra henne om du vill det.
Om hon är tillsammans med dig är det för att hon vill vara med dig.

3. Var aldrig otrogen.
Det kanske verkar som att "ingen får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt.
Hon kommer få reda på allt tillslut, och då ligger du risigt till.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

6. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.
 
7. Du kan va lite snuskig med henne privat, det är sant. Det flesta tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

8. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta du kan.
Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren.
Om du inte släpper av henne, ring henne och se till att hon kommit hem säkert.

9. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom,
eller åtminstone snacka med tönten.

10. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar,
tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

11. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om du tycker om den eller inte,
det betyder bara mycket att du följde med.

12. Lyssna alltid på vad hon har att säga. Det betyder mer än du tror.

13. Bli inte tokig när hon PMS:ar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jätteledsen, så var förstående.

14. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar,
är det jävligt bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

15. Stressa inte upp dig över vart ni ska gå, om ni ska på dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

16. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

17. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och
låt henne inte upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

18. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

19. Memorera hennes födelsedag för guds skull!
- Ditt liv kan bli förstört

20. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar
på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett
mycket större ansvar, privilegium och kontroll än du tror. Det flesta
killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en
nanosekund.


jag<3noman

jag hatar verkligen skolan!, jag har sagt det förr och säger det igen. varför finns den? och bläää på den. hade matte prov idag, och det gick baaajs verkligen. och på fredag har vi no prov och jag kan verkligen inget. har jätte många arbeten som skulle varit inne för läänge sen, så jag måste typ göra färdigt allt innan den 5 december för då sätter dom betyg, och jag vill verkligen inte ha fler IG. fast jag tror nog att jag får det, och så har vi musikprov nästa vecka och igår fick vi veta att vi ska ha so prov nästa vecka oxå, och sen har vi en inlämning i svenska, där man ska göra en film, och så har jag en engelska grej som ska in, och så ska jag göra ett svenska prov, + så har vi ju hela julshows nummret, och det är skit jobbigt för mig. för jag är typ med i allt! men men, får se om jag säger att jag inte pallar vara med i vissa saker.

men jag har inte gjort så mycket sen jag skrev sist, fast det var länge sen. så har inte speciellt mycket mer att säga.



Noman, som typ ville äta upp mitt ben!


fiiiilmer

vaknade förtyp 1 timme, sen så jag ska nog kolla på Låt den rätta komma in eller Sandor/slash/ida, juste jag kollade på Fantastic Four 2 igår :) kollade på 1:an dagen innan. och jag måste bara säga JESSICA ALBA är sååå vacker! :), men aja, gjorde ju inte något igår, så jag var bara hemma och kolla på film. och juste vi skulle ju på rättegång med skolan igår, men så blev det inte för dom renovera typ där, så vi drog på armemuseumet, skit vad roligt det var!................ naaaaaaaaaaat! fan vad tråkigt! usch. men aa jag var iaf där. men nu ska jag kolla på någon av filmerna, eller kanske båda.

   

 

jag har tråååkigt!

kollade precis på en film med min lillebrorsa, den var helt okej, kom inte ihåg vad den heter, kan kolla det imorgon :), har verkligen inget att säga, förut att min storebrorsa ska sitta nu, haha.


vet inte vad jag ska skriva

nu sitter jag hemma, och gör ingenting. skulle träffat ida idag, men så blev det inte....! får se vad jag gör istället, maria sa att jag kunde komma hem till henne och kolla på typ film då. annars blir det väl en film hemma med lillebrorsan, men nu ska han sitta, så vi hörs typ imorgon.


scccaryyyy

nu är jag i skolan, ensam.börjar om typ 20 minuter.  känner inte en ändå här. sitter tre brevid mig typ, 4-5:er skulle jag tro, haha. men igår gick jag till mamma en liten stund och sen duscha jag, och sen la jag mig, somnade typ kvart i elva eller något sånt. så det var ju bra, men jag var fortfarande döööd imorse. usch! idag ska vi åka till typ rådhuset, och kolla på en rättegång, så vi missar engelskan och matten, har jag för mig att det var. aa nu orkar jag inte skriva mer, så vi hörs kanske senare. ajuste, imorgon ska jag klippa mig för första gången på typ 5-6 år? jag vågar egentligen inte klippa mig, för jag har så mycket som måste bort, och jag vill inte ha kort hår, så jag får se hur mycket jag låter melissa sa, alltså min tränare ska klippa mig, haha.


jag<3school

kom hem för en liten stund sen, hade en rätt så chilldag idag, gympa först, sen lunch och sen några tråkiga lektioner. men jag och steffie har kommit på en bra idé till filmen vi ska göra på svenskan. först ska det vara 2 flickor i typ 4-5:an som ska sitta och leka med bratz dockor och sen ska dom gå och lägga sig och sen drömma om att dom är bratz när dom blir äldre, och då är det jag och steffie i drömmen, haha. filmen måste vara minst 5 minuter, och det låter inte mycket, men det är det! får se hur det blir med allt sen, kommer nog ändra mycket.

men iaf, imorgon är det fredag, dvs helg. och det känns skönt, har varit i skolan alla dagar den här veckan, måste bara palla komma till hemkunskapen imorgon, som börjar 8:20, och då måste jag typ åka 7:25 så aa, lite jobbigt! har bara varit på 2 lektioner av dom, så måste nog gå. får se vad som händer på kvällen, antaglien vara med tjejorna. men nu ska jag kolla på
the hills :)


   


YEEAH

skrev ett lååångt inlägg om allt jag sen jag senast skrev, men sen cp:a sig allt så jag orkar inte skriva om allt igen. men iaf idag var det profil ( dans, sång ), och det gick väll helt okej, fast jag har ont i mitt knä :/, men men överlevde iaf, hade skit mycket rast och det kändes helt onödigt, kunde lika gärna ha gjort allt direkt och sen slutat vid typ 2 istället för 4. men efter det åkte jag bara hem eller stanna lite i gullet. kom hem, har bara tagit det lungt, kollat på avsnitt 11 av gossip girl :).

jag tror jag börjar bli sjuk oxå, får ont i mitt huvud lite då och då, och så känner jag mig SKKKIIITT varm hela tiden, lite surt måste jag bara säga, visst lite bra är det ifall man är sjuk, INGEN SKOLA, men jag ligger efter i så mycket, och det känns som jag kommer få IG i typ alla ämnen som redan borde varit inne. men ska faktiskt försöka plugga lite till proven nästa veckan, matte och no. mina bästa ämnen verkligen! jag har typ inga ämnen som jag är "okej" i, typ dans isf, men det räknas ju typ inte, så det är onödigt att vara "okej" i det. nu ska jag gå och lägga mig i en kallt bad :)

 


jag är cooolast ;)

ska nog gå och sova strax, eller jag ska läsa först. har blivit en liten NÖRD, kanske! nejdå, jag är cooool, jag lovar! fråga alla! :) imorgon börjar jag 9:15 så jag åker först 8:30 så det betyder att jag kan gå upp 7:30, heaven! haha, vaknade 9 imorse, av att ulrika snarka som ett jävla offer, skit jobbigt! men sen vakna maria och vi prata lite. JUSTE, det började snöa idag, asså neeeej! asså jag trodde jag skulle behöve amputera bort mina fötter, dom levde verkligen inte! jag har haft ballerina på mig och så blev mina fötter helt jääävla döda, så när jag kommer hem och ska sätta på mig mina mystofflor så var mina fötter helt KRITVITA, och dom var typ det i 1 timme, sen började dom " tina ", men nu lever dom, så det känns ju skönt :), men nu ska jag fixa mig och sen läsa några sidor.  GODNATT!




<3

hann inte skriva innan jag drog, fick lite bråttom, men snart ska jag fixa mig och sedan ska jag på träning. men nu kollar jag på en film på tv, har ingen aning om vad den heter, men den är helt okej. men jag skriver mer efter mig träning.

jag finns här för dig maria! <3


rubrik?

kom typ hem från träningen för inte så länge sen, så ska hoppa in i duschen, fixa mig, gå ut med albin och sen ska jag hem till maria, och ha en tjill/filmkväll, isa och ida kommer typ oxå vara där tror jag, iaf isa. men jag skriver innan jag åker!




Camp Rock

nu är jag hemma, kolla precis på Camp Rock. och snart ska jag gå för att ta bussen hem till ida. men idag kom jag inte på första lektionen men på andra, sen hade vi vanliga lektioner och sen sluta vi, åkte hem och kolla på film, och nu ska jag åka igen, hinner inte skriva något mer, så vi hörs! :)


mässa

kollade precis klart på avsnitt 10 av gossip girl :), det var bra!, men idag började jag 10 i älvsjö, gymnasiemässan. usch var mycket fooolk! fick fan panik, äckliga fjortisar oxå! blä! men det fann så mycket man kunde välja, för jag vet verkligen inte vad jag ska gå. det är skit jobbigt. men det lutar mest mot Värmdö Tekniska Gymnasiet, Make up Artist isf. men jag får se. kankse blir psykolog haha, eller polis kanske? får sen, men efter det så åkte jag, jess, ida, isa, sara och maria hem till maria och tjilla och sen så skulle dom åka och träna i skarpnäck, så då åkte jag hem. kollade på gossip girl och nu har jag inget att göra...


   


Bratz & HSM 3

nu sitter jag hemma hos ida, och jag sover här inatt, och imorgon ska vi på gymnasiemässan i älvsjö. vi har precis laddat ner Bratz och High School Musical 3, och snart ska vi gå och sjunga karaoke, haha! men jag orkar inte skirva mer :)


Godmorgon :)

har lite tid att skriva nu på morgon. gick upp vid halv 7, och åt frukost med mamma. det gick hyfsat bra att komma upp idag, men jag kunde verkligen inte somna igår, jag ligger och vänder och vrider i typ 2 timmar innan jag kan försöka slappna av. det är skit irriterande! jag har börjat läsa en bok oxå, Den Tusende Gången, heter det iaf. och den är bra :)

idag vet jag inte vad som händer, det är onsdag och då är det profildag, jag är ju dansare så det är ju lite jobbigt, men jag kan ju inte heller vara med hela tiden, för jag har ju ont i mitt knä, haha. så det är iaf lite skönt. efter har jag ingen aning om vad händer, antaglien hem. men vi hörs senare! :)




svara bara?!

kolla nyss klart på Saw 5, och jag antar att det kommer komma en 6:a, tar dom aldrig slut eller? men det som är bra med Saw är att alla " ideer" var inte bara instoppat i 1:an, så det är ju bra! men nu kommer det ju ta typ 1 år innan nästa kommer ut. men iaf, träningen gick helt okej, ont i knät bara, och irriterad, orkar inte gå in på det, men jag vill inte dö. dom flesta fattar nog inte vad jag menar men, aa. ( man gör bara saken värre genom att inte svara )., men aja japp, ska snart gå och kolla på desperata hemmafruar :), sen får jag se vad som händer, haha.


Saw 5

ingen skola för min del idag inte, kunde verkligen inte sova inatt, men ändå så drömde jag skit mycket, var med i en båtolycka på marias båt, och sen bilolycka, sen skulle jag välja mellan två killar, haha. det var lite roligt. men iaf igår så trodde jag att jag ladda ner avsnitt 9 men det var avsnitt 6 så när den var färdig såg jag att det var fel, så då var det bara att tabort, och ladda ner 9:an.

imorse väckte mamma mig halv 7 för att jag skulle upp, men jag sa att jag inte orkade gå till skolan, och så tjaffsa vi lite men sen sa hon att då måste jag städa mitt rum. så då fick jag som jag ville :) men jag har faktiskt städat lite, men inte mycket. ska städa mer ikväll. juste jag har laddat ner
Saw 5 oxå, skulle kolla på den nu, men jag hinner inte kolla klart innan jag ska till min träning så jag kollar på den efter. 

ska snart till pappa oxå och hämta lite kläder och lite sånt, och sen drar jag på träning, som slutar 19:00.

 


i laaaav school

kom hem för ett litet tag sen, och nu väntar jag på att avsnitt 9 ska ladda klart av gossip girl, men det är nått fel på datan, så det tar verkligen skiiiit lång tid för den. kanske är klar i slutet av veckan. men jag var i skolan idag, och det vart inget svenska prov för min del. själva dagen kändes skit seg. och jag måste bara säga att jag har gryyyymt med träningsvärk, asså ena min vad gör så jäävla ont, så mycket så att jag haltar!, men aja. har inte så mycket att säga precis, men vi hörs nog senare :)



powermites

nu är helgen över, och jag är döööd! helgen med diamonds är över och den har varit roligt. nästa gång man träffar dom så tävlar man mot dom liksom, lite konstigt, men men. så är livet. kom hem för typ 2 timmar sen och då gjorde jag inte mycket. ska typ ladda ner gossip girl, senaste avsnittet och kolla på det och sen ska jag nog gå och lägga mig. vet inte ifall jag gör provet imorgon eller inte, får se.

asså jag fattar inte ens vad jag skriver, så vi hööörs imorgon.


friisan

nu ska jag åka och träffa maria i farsta, hon är ensam och fixar håret, så jag ska åka dit och göra henne lite sällskap. efter det ska hon typ äta, för hon är skit hungrig, eller så går jag och köper nått åt henne, och sedan vet jag inte.


jag är onormal

just nu ligger jag i och kollar på tv och lyssnar på Lady Gaga -  Love Games, den är bra! asså jag gillar hon, för det första är hon snygg, och för det andra bra låtar! :), visst alla är lika men dom är bra. men idag har jag kollar på två skräckfilmer, och jag vet jag är inte normal, först kolla jag på Mirrors och egentligen borde jag inte sett det för jag kommer fan inte våga sova, kommer kolla in i min spegel, haha. efter den kollade jag på Shrooms och isa börja snacka om den för några veckor sen när vi gick i en skog när det var skit mörkt ute, och då var jag bara tvungen att kolla på den, och jag fattar varför hon inte ville gå in i skogen. haha. men det gick ju bra :)

senare idag vet jag inte vad jag ska göra, vänta på att min lillebrorsa ska komma och sen har jag ingen aning. har ju lååång träning imorgon oxå, från 12;45-20;00, och då kommer jag vara köööörd. skoja inte! ha med mig middag och allt, men vi ska ha
dynamites diamonds, och sen på söndag har vi träningen med dom från 12;00-17;00(?), tror jag det var, kommer inte direkt ihåg. och sen på måndag ska jag göra svenska provet, har jag för mig att ulrika sa att det var. får plugga lite under helgen, om jag har tid.

ISA AUER! ♥


blekfiiis

kom hem för typ 20 minuter sen. var i skolan idag, gjorde inte mycket alls, sen så åkte jag till skrapnäck och gymma, haha och sedan sola jag. och jag är verkligen VIIT! har inte solat sen sommaren och innan det typ mars?, och jag och sara har sagt att vi ska bli PRUUUUNA till nyår, och jag måste verkligen det. asså så vit är jag. men iaf efter det åkte jag till mamma, hämta kläder och mat (a), och sen gick jag till pappa och åt.

tror jag ska ladda ner Mirrors och kolla på den ikväll, men jag vet inte om jag pallar. har ingen hemkunskap imorgon bitti så det blir sovmorgon ;), börjar typ 10 då, så det är bra. duschar imorgon bitti oxå så det blir bra. men juste jag kolla ju på The Blair Witch Project, och den var läääskig, tyckte jag iaf. handlar om 3 personer som ska göra ett project om häxan Blair, och sen händer det saker. men kolla på den, men inte ensam, som jag gjorde. kolla på skräckfilm, ensam, hur normal är man då? :), haha.



TBWP

jag vet att jag skriver jätte sällan, men jag har inget att skriva. så då är det bara onödigt att skriva kortkorta inlägg, men aa, jag gjorde no prov igår och jag fick G, men min mentor är så snäll, vissa svar var typ inte ens rätt men han satte rätt :), haha! han är jääätte sköön, skoja inte! men aa, idag har jag inte gjort mycket alls, hade profil dag, så vi fick lära oss lite av musikalen och sen lite till julshowen, och stackars isa bajsa, hon sträckte sig :/, men jag måste bara säga haha oxå. men nu ska jag kolla på The Blair Witch Project.


vad fan ska jag skriva här då?

nu var det väldigt länge sen jag skrev sist! det måste jag iaf säga, men jag har varit med isa, maria och dom vanliga hela tiden typ, fast igår träffa jag sanna och emelie vi skulle på fest, men så blev det inte till slut. så vid 12 var jag hemma och då gjorde jag inte mycket, skulle sätta på tingeling filmen, men jag orkade inte, och så skulle jag kolla på den nu på kvällen, men det fick jag inte för maria, för hon ville se den med mig, så då var det bara att radera den för imorgon är det måndag och det betyder skolan, och pappa vecka. SKOLAN! mitt lov är slut. asså bläbläblä, kan maninte ha 3 terminer, för då får man lite fler lov, asså några dagar hit eller dit skulle man ju vilja ha lite oftare än vad man har nu, men det får man inte. inga studiedagar för min del om jag minns rätt, och det känns inte alls bra. var på träning idag oxå, alltid bra med sånna, fast ibland vill jag bara stanna hemma och sova, men då måste man pallra sig till en till träning, och juste vi ska tävla i tyskland i januari, det ska bli jääätteroligt :). men nog om det, nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det sängen för mig, men jag får inte mina 8 timmar att sova, för då ska jag redan sova. mamma ringer och väcker mig klockan 7 och då kommer jag vara DÖÖÖD. men vi hörs förmodligen imorgon.


hittade en seeexi bild, på mig och maria när vi trixa med båten :)
FYFAN VAD JAG SAKNAR SOMMARN!


RSS 2.0