idrottsdag

har typ precis kommit hem från min träning..., men idag hade vi iaf idrottsdag med skolan, och det var väll sådär, fick ont i min hand. och jag sprand faktiskt 400 m! :) haha, efter det åkte jag och maxime till handen och sen hem till mig och sen till träningen. orkar inte skriva något mer!

PÖÖSS! <3

färjan

har typ precis kollat på Färjan, som kom på kanal5, en serie som handlar om folk som raggar på båtar typ kryssningar och sånt. fast jag ville kolla på topmodel, men jag pallade verkligen inte sitta i mitt rum, det är jätte stökigt nu igen :/, jag ska verkligen ta tag i det där, för jag tycker verkligen inte om det. kan inte ens sova på min säng, så jag sover i typ gästrummet.

iaf, jag och maxime åkte till handen och vi fick sällskap av maria och sara oxå, alltid roligt med lite mer sällskap. vi åt på Mc donalds och sen kollade vi lite på kläder och sen gick vi till Mc donalds och Pizza Hut, och fråga efter prao, och vi skulle ringa till Mc donalds imorgon på dan, och Pizza Hut skulle typ ringa tillbaka, så vi får se :)

började kolla på filmer Mirrors nyss, men isa sa att jag kommer dö om jag sitter och kollar på den själv, så då gör jag helst inte det. haha så jag får kolla på den någon annan dag :)



PÖÖSS! <3

haninge

shuuuuz!
nu sitter jag vid en av skolans datorer. har håltimme, så jag börjar nog snart. efter skolan ska jag och maxime till handen och kolla prao. vi ska kolla på Mc Donalds, haha maxime sa att hon inte ville praoa ensam så hon ska åka till haninge typ, haha. men men! :) skriver senare!

PÖÖSS!  <3

IG-barn

nu ska jag precis gå bort från datan, och gå in i duschen. efter det vill jag sova, men får inte. måste plugga so, och min grupp är KAAAOS! " hej, IG-gruppen!", aja orkar inte med dom nu, men vi får se hur det går, ska åka typ 8 eller nått så runt 12 måste jag sova! senast 12! annars kommer jag aldrig upp, och so;n är första lektionen så det suger ännu mer. men nu måååste jag hoppa in i duschen, eller badet!

PÖÖSS! <3

superhjältarna

hejsan :),
inatt sov jag hemma hos ida, pappa körde mig till henne, och där var isa, sara och maria oxå :), dom hade färgat idas hår, och hon är välidigt ovan med det, men jag tycker det är fint. hon brukar bara slinga det, fast nu färga hon det :). efter ett tag åkte maria, isa och sara och idas morfar, så då skulle vi ta hand om hennes syskon, för hennes mamma var på middag och hennes pappa jobba natt. men jag somnade typ vid 3 eller nått, kollade lite på superhjältarna, haha.

idag; vaknade typ halv 11 och sen väckte jag ida, och vi fixa oss och gick ner till farsta centrum, kollade lite, ida köpte ett par byxor och jag 2 borsar, till smink då :), sen åkte jag typ hem, och nu måste jag verkligen plugga och så, för sen ska jag på träning, men egentligen borde jag ha fixat en praoplats idag oxå, men det har jag inte gjort, inte bra!

men vi hörs efter min träning,
PÖÖSS! <3

Funny Games

nu sitter jag hemma hos min pappa, och vet verkligen inte vad som händer ikväll, kommer säkert bara vara hemma :/, fast jag måste typ träffa ida för jag glömde min nycklar i hennes väska. men vi får se.

min mobil är helt jävla cp, får daaaamp. kan inte få sms ibland, fick typ 39 sms för typ 20 minuter sen, och det håller fortfarande på att komma in.

men igår var jag med steffie och ida, och vi gjorde lite saker och så. och sen sov jag hos ida, och på morgonen gick vi ner till centrum med hennes syskon och det gick inte så bra, haha. hennes lillebrosha fick typ damp på mig, jag stod och pröva byxor och han ville åka hem så han öppna "gardinen" haha. men sen blev det bra, och  sen åkte jag hem böt om och sen åkte jag på träning.

men nu ska min lillebrosha kolla på Funny Games så jag kollar nog med han :)
PÖÖSS! <3

utvecklingssamtal

försov mig imorse, ville verkligen inte gå upp vid 6, så jag somna tydligen om, och vaknade 7:30 och skulle ta 7:37 bussen om jag skulle komma i tid, men jag är fortfarande hemma och det betyder att jag inte ska gå på första lektionen, hemkunskap. nästa lektion börjar 10, men jag åker om typ 10 minuter, så jag kan plugga so, för det blev ju ingen so igår :/. efter skolan har jag utvecklingssamtal oxå, men vad ska han säga, han har inte gått i våran skola så länge, men nått finns det säkert att säga (a), haha! men sen efter det, ska jag maxime (och ida?) till stan, och kolla lite, sen ska jag typ träffa steffie och sara. så vi hörs nog ikväll!

PÖÖSS! <3

ingen prao

shuuuz!
idag var jag i skolan, och gjorde typ ingenting, hade tråkigt som vanligt! men imorgon ska vi ta ett nytt skolfoto, och jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig! asså verkligen verkligen inte! och så hittade jag och maxime ingen prao, leta typ överallt och ingen ville ha oss!...., men aja får försöka säga till min mentor att jag inte har hittat nån och att jag lämnar in lappen på måndag, om det är okej, annars vet jag inte vad jag ska göra.

imorgon har jag redovisning i so oxå, och jag kan verkligen allt!.... eller inte! asså hjälp mig, jag fattar inget! eller jag har inte försökt förstå heller men ändå!

men nu ska jag duscha och läsa so :/
PÖÖSS! <3


IDOL&topmodel

nu har jag precis kollat på IDOL&topmodel, asså den där Anna i IDOL, jag tycker faktiskt inte att hon är något att ha, men dom vet jag vet liksom inte, men aa. visst hon har speciell röst, och därför gillar jag säkert inte henne, men aa min åsikt liksom.

men imorgon ska jag och maxime åka in till stan och kolla efter prao, för tidningarna tog inte prao, och NK behövde man ringa till alla avdelningar och det pallar man ju inte liksom. så vi får gå runt och kolla, iaf på den vi vill praoa på.

men nu ska jag gå och duscha och äta :)
PÖÖSS! <3

16-20

nu har jag precis precis ätit och ska strax duscha, kom hem för typ 20 minuter sen eller nått, har ju varit på en så kallad träning, eller vad jag nu ska kalla det, men jag har iaf varit där sen typ 4, så jag är lite trött, och imorgon är det profildag, orkar inte det! verkligen inte, menmen, kan inte göra så mycket åt saken.

haha idag kom min mentor fram till mig och ba; tycker du att jag är för hård mot dig? jag ba; nej vadåra? han ba; nej jag undra bara, jag ba; jag vet att jag är speciell, han ba; aa! men ba; taaack så mycket, visst jag vet ju att jag är det men ändå, haha inte för att jag tar åt mig och shit, men a!

nu har vi skit mycket i skolan känns det som, hatar verkligen skolan! skojar inte! snart har vi prov i svenska, matte och typ no, och så har jag 2 redovisningar i so, och så måste jag komma ihåg allt som har med profilen att göra, och det är mycket! men aa vill iaf sluta skolan. och vi har verkligen för långa dagar! asså våra mentorer vet att typ alla bor långt bort från skolan och då sätter dom så man börjar typ 08:10 asså nej! vi borde typ börja 9 varje dag, för jag måste typ gå upp 1,5-2 timmar innan jag börjar skolan, för det tar ju tid att åka också. skit jobbigt!

a men prao lappen ska in på fredag, så jag och maxime måste fixa det där någon dag, hon skulle ringa till sakerna idag, men hon förklara typ varför hon inte gjorde det, men hon gjorde inte det iaf, så vi måste nog åka in typ imorgon eller någon dag. kommer säkert inte kunna praoa på NK för man får tydligen inte ha piercingar i ansiktet, men det har ju jag, fast ifall vi ska praoa där, får jag ju ta bort den när vi jobbar :)

men nu ska jag duscha och fixa mig lite :),
sen ska jag nog gå och lägga mig, höll på att dö imorse så, haha!

GODNATT, DRÖM OM MIG!
PÖÖSS! <3

Subway VS. Mcdonals

det blev en jäätte lång paus, som jag tog.... eller inte! haha. men iaf nu ska jag skriva så ofta som jag kan :) iaf idag var jag i skolan, och vi fick veta att vårat spexfoto inte gick igenom så typ alla lacka, och så har dom satt upp enskilda skolfoton! så vi lacka, och mamma ska ringa till skolan :), och vad fan ska dom göra då? jo dom ska ta ner dom! haha maxime och rektorn, så jävla roligt! maxime blev skit arg asså, skoja inte hahahhahahah! men vi ska ta ett nytt på fredag, men ändå, vi hade ett bra tema så, jag är irriterad. och dom har haft typ liknande foton flera år innan så varför skulle inte vi få?, asså jag fråga om jag fick göra den sak liksom och sen tycker dom att det är för sexsistiskt, för det var säkert det. men aa vi ska snacka med rektorn om det oxå, så vi får se, för det är typ han som nekat det!

imorgon har jag typ redovisning i SO, vi ska typ spela en teater och jag kan verkligen inget som jag ska säga, eller nått :S, ska typ gå och läsa lite snart. för jag pallar inte få IG, fast det kommer jag typ ändå få så.

juste, på fredag ska lappen in om vart jag ska praoa, och jag har verkligen ingenaning, maxime skulle ringa till cosmopolitan och NK idag, och kolla om vi kunde praoa där, annars får jag väll kolla på Mcdonald, fast egentligen är det oxå bra, för då kan ju få jobb där, men haha, vadå man måste gå upp i vikt där! haha. eller jag kanske ska snacka med min syrras kompis, för hon jobbar på Subway, det kan ju vara lite roligt, dom har ju skitgoda mackor så. men jag får höra med maxime först.

PÖÖSS! <3

nu tar jag en paus!

nu är det så att jag hade tänkt att ta en liten paus, så ha det så bra!

PÖÖSS! <3


mamma <3

skrev inget igår, för jag orkade inte. men vi ringde ida och hon kom hem till maria och så bakade vi bullar och sen kollade på vi på en film, som inte var bra, enligt mig, vet inte ens vad den heter. men sen gick jag och ida och la oss och maria och isa sov i andra rummet.

idag vaknade jag kl 08:30 typ och jag kunde inte somna om, så jag gick upp och umgicks lite med marias mamma, hon berättade att marias mormor hade åkt in till sjukhuset och att jag skulle säga det till maria när hon vakna, så det gjorde jag och maria fick en liten panik. nu ska jag börja fixa mig för att åka och träffa mamma, och fixa bankomatkort och legg, haha jag har det faktiskt inte, haha! måste ta kort oxå, blä kommer se ut som bajs! men efter det ska jag nog hem och sen träffa maria, ida och jessica, för hon kommer sen. isa ska på Stevie Wonder konsterten.

PÖÖSS! <3

godmorgon!

godmorgon!
nu sitter jag nere i marias vardagsrum, dom andra sover som vanligt. alltid ska jag vara upp först, men jag kan typ inte sova mer än 8-9 timmar för sen vaknar jag. men jag ska nog väcka dom lite och sen får dom sega sig upp, haha! ifall jag pallar, sitter ju och äter chips just nu, haha, inte bra att äta det! iaf inte på morgonen, men men jag har aldrig varit nyttig förut så varför nu? :), men idag har jag ingenaning om vad vi ska göra faktiskt, träffar säkert ida eller något sånt :), men vi får se!

PÖÖSS! <3

isa&jonna@marias säng :)

nu är jag hemma hos maria, och vi ska typ gå och lägga oss nu. har precis kollat klart på Shackles, och den var jättebra. grät lite bara, haha som vanligt, eller det var skit länge sen jag grät, haha! isa grät till och med, så jag var inte ensam. men den var hemsk och bra, men aa som sagt nu ska jag sova brevid isa, och hon har typ skrattattack nu, och hon vet inte själv ens, haha!


GODNATT, PÖÖSS! <3

tjilla hos maria

nu ska jag åka till farsta strand och sedan ska vi åka hem till maria och tjilla. hörs senare.

PÖÖSS! <3

4 timmar!

har precis ätit, och snart ska jag gå in i duschen, har haft 4 timmar dans, och jobbigt som fan var det! trodde inte ens man fick ha det, och jag hoppas verkligen att vi inte kommer ha det fler gånger, eller det kommer vi ju, men inte varje onsdag! för isf kommer jag vara död! haha. men senare ska jag träffa isa och maria, och vi ska typ åka hem till maria och kolla på film eller något sånt. har ju inget skolan imorgon eller på fredag, och det är jävligt skönt!

PÖÖSS! <3


pardans

gör inte så speciellt mycket just nu, kollade för en liten stund sen på idol och top model, riktigt dåligt att det kommer samma tid! men inget jag kan göra åt saken, haha. men var på träning och den gick brabra! och sen kom jag hem åt, duscha och lite sånt och sen var det bara att kolla på tv, och typ passa amadeus, haha. imorgon är det ptrofildag i skolan, dvs dans, sång och drama. och jag fick veta av steffie att jag ska dansa pardans med elin t, haha och jag är tjej så det är bra!, kan ju inte spela kille direkt,

PÖÖSS! <3

10

nu sitter jag vid datan, har egentligen inte tid för det, för jag ska gå om 10 minuter och jag vaknade för 10 minuter, men jag slutar typ halv 4 ? tror jag iaf, får se.

PÖÖSS! <3

godnatt!

nu ska jag strax gå in i duschen, och sen ska jag sova, fast jag måste fixa i mitt rum först och shit, och det orkar jag egentligen inte! emn ibland måste man göra saker, tyvärr!


jag älskar er mest!

PÖÖSS! <3

insekter

kom typ precis hem. sov ju hos min syrra, och jag hoppades på att jag skulle få sova, men det fick jag inte! blev skit sur imorse på min syrra, men det är bra nu, haha! ungen skrev 24/7! skoja inte. och sen skulle jag till skolan. men i skolan gjorde vi typ nada, eller vi gjorde mycket, jag lyssna med ena örat och den åkte ut ur det andra, typ så var det för jag var fucking trött. men vi slutade typ halv 5 tror jag, och sen så skulle vi gå till tvärbanan och så missade vi den så vi skulle gå in på fine food, för maria fråga om vi skulle handla klubbor, och det var dom stördaste klubborna som finns, seriöst vem köper dom?, ni kan inte ens gissa vad det var, DJUR I KLUBBAN! uuuuuuuuuuuuusch!, men aja, idag kommer jag nog bara tjilla, ska faktiskt försöka plugga lite, top hem böckerna och det är ett stort steg för mig, haha!

 

PÖÖSS! <3

22:28

nu sitter jag hemma hos mamma, ska strax gå upp till min syrra och passa hennes barn, och sen sover jag där oxå. men imorgon börjar jag kl 09:15, väldigt skönt. och jag kommer sova riktigt bra, hoppas jag iaf! men nu orkar jag inte skriva mer, ska fixa lite saker innan jag går upp till henne.

PÖÖSS! <3

august underground

nu är jag hemma hos min mamma, och snart ska jag gå till min pappa och äta. men igår så började det med att jag träffade ida, åkte hem till henne och sen efter ett tag åkte vi hem till sara där även isa var. vi var ute lite och träffa schanice och sen gick vi hem till sara. vi skulle kolla på en film som en kille i min klass fått typ psykista störningar?, men skoja inte det var störd, den hette august underground, och dom torterade och våldtog folk, det var sadister. asså uschusch! men asså den skulle spela hemma gjord, men tänk om det är sant? asså om den får publiceras tror ju alla att det inte är sant, men tänk om det är sant då? :S..., men vi kollade inte färdigt på den för den var sååå störd! men efter ett tag kom maria oxå, hon hade ju sovit hos jessica natten innan, och så jobbade hon med jessi :), men vi gjorde inte så mycket, och sen åkte jag och ida hem till ida och somna typ direkt :)

idag; vaknade vi typ 10? eller nått, och så fixa vi oss, och sen vid typ 11:30 träffade vi maria i farsta och så åkte vi till NK där, maria och ida skulle bli sminkade och jag kolla på, haha jäättefint! dom gjorde ju allt så bra :)....NAAAT! haha.

men nu ska jag fixa lite saker och sen gå till pappa, och sen har jag träning.
  

PÖÖSS! <3

leggings

nu är jag hemma hos pappa, och snart ska jag iväg igen, då till träningen!, har satt på mig lite kläder, och mina leggings finns typ inte, haha! visar hela rumpan, men och? :)  det är bara tjejer på träningen så egentligen behöver jag inte bry mig. men nu ska jag fixa lite till saker innan,

PÖÖSS! <3

vakna!

nu sitter jag i vardagsrummet, och isa sover fortfarande, fast jag tror hon vaknar snart :), och om hon inte vaknar snart, får jag väll ta något att äta, för att sysselsätta mig :), men nu ska jag kolla på lite videosar på youtube, funny funny, eller inte!



PÖÖSS! <3

galna finne!

inatt blir det att jag sover hos isa, myysssigt! men idag har vi inte gjort så mycket, som alla andra dagar, haha men det började med att jag åt kyckligtacos med isa och hennes jäääättegulliga syrra marre! sen kom ida och sedan, sara, ulrika och sirwan. vi gjorde inte så mycket i början, och sen så var det så kallt ut så vi drog till skarpnäcks tunnelbana och tog den till gamla stan och då stanna vi vid vattnet och bara tjilla. och sen så säger isa att hon vill bada och jag ba; JAG MED! men sen så banga hon typ... men hon är ju bara halv finsk så, hon får tydligen, enligt henne! men sen så ville ulrika bada, och då var jag på. men sen tog det lite tid innan vi skulle hoppa i, för vi kunde inte gå i någonstans, så när vi ska hoppa hoppar inte hon, så jag hoppar i ensam i det fucking svarta vattnet och sen ska dom dra upp mig och då nuddar jag typ sjögräs, bläbläblä! och sen kom jag upp, och kallt som innehelvete var det ska ni veta! men sen så skulle sara bada, och hon ville inte bada själv, så jag var tvungen att bada en gång till för jag är helfinsk...., men sen så hoppa vi i och så klädde vi på oss snabbt och åkte tillbaka till skarpnäck och då var våran mamma isa så gullig och fyllde badkaret med vatten och skum, så jag och sara fick sitta där. och nu sitter jag med en turban runt huvudet vid isas mammas data och isa vid sin, haha. ida, ulrika och sara åkte för typ 20 minuter sen oxå. som sagt, jag är finsk, och speciell! hahah!

men imorgon har jag träning och då måste jag åka hem innan, och det betyder att jag måste åka typ 12 härifrån, men det är inte jobbigt för mig hoppas jag, för jag vaknar rätt så tidigt, men inte isa! men nu ska jag kolla på Viva La Bam, så

PÖÖSS! <3

kladdkaka

heeeejsan :),
nu sitter jag i isas mammas säng, vid hennes mammas data! :) men igår så var jag hemma hos maria med isa oxå, vi gjorde inte så mycket, kollade på IDOL och bakade en kladdkaka och den blev kladdig, haha!, och sen sov jag kvar där, och sen idag var jag i skolan, först hemkunskap och där bakade vi scones, och jag och isa jobbade ihop, och vi äger, fast det är ju inte speciellt svårt heller :), men sen hade vi bild och vi typ diskutera typ kina, asså rikard, FUCK YOU! jag säger bara det! men efter det så fortsatte våran diskussion i matsalen, skit äcklig mat, bönar och shit, uschusch! men sen så, hade vi lite små lektioner och sen slutade vi, vid 15:30. och då åkte jag, isa och maria till skanstull och träffa jessica och elin, och efter ett tag så åkte jag och isa hem till isa, och dom andra åkte till tekniska typ. snart ska jag äta mat med mina bebisar, isa och marre :)

PÖÖSS! <3

09:40

nu har jag precis kollat på IDOL och Vem kan slå Filip och Fredrik, det är värsta roligt ju, det trodde jag inte! haha, satt och kolla med pappa, och hans garv oxå, haha! men imorgon ska jag ju till skolan, och jag börjar inte förens 09:40 så det är skönt, och då behöver jag åka 08:48 från mig. så det är skönt, att få sova ut lite!


hon sjunger så jävla fint!

PÖÖSS! <3

IDOL

nu ska jag gå och duscha och då behöver jag skynda mig, för jag har bara typ 20 minuter på mig, för sen börjar IDOL och det ska jag kolla på, så

PÖÖSS! <3

Sandy <3

nu har jag kollat klart på avsnitt 1, säsong 2 av gossip girl och det vär jättebra! asså jag vill ha ett sånt liv, fast det händer ju saker hela tiden och det kan ju vara lite jobbigt! men ändå roligt!

men nu har iaf pappa kommit hem och han har en fin tatto faktiskt :), jag vill oxå göra! men fan det är länge kvar, föör länge! asså jag ska försöka övertala mamma, för hon är svårast med det! men nu ska jag äta,

PÖÖSS! <3

Eva&Adam

nu har jag precis kollat klart på en skit gammal film, Eva & Adam Fyra födelsedagar & ett fiasko, fyfan vad länge sen det var man såg den. men nu ska jag försöka ladda ner avsnitt 1 av säsong 2 av Gossip Girl oxå, asså jag älskar verkligen den serien! asså ååååååååh!


PÖÖSS! <3


jordens undergång?

GODMORGON!
idag blir det ingen skola, iaf inte för min del! så jag får inte träffa någon senare heller, för det sa pappa när jag vakna. nu har han och hans tjej precis åkt hem till henne, för hon ska tatuera pappa, en bild på våran katt typ, haha! och sen ska hon fylla i den andra som hon har gjort, finska lejona :), och jag orkade inte följa med för det kan ju ta lite tid, så då kan jag lika gärna sitta vid datan och kolla på tv och bara tjilla!

men nu ska jag ta upp en annan sak, ska jag dö idag? idag ska ju dom starta maskinerna så att det ska bli en Big-Bang minitayr, men vadå miniatyr, jorden kanske går under, men vadå vill forskarna att jorden ska gå under? jag fattar inte, men jag får panik iaf, iaf när jag läser om det. men om jag dör så dör ju resten oxå, så jag missar ju typ inget och så, men man vill ju fortfarande träffa folk och hinna göra saker innan man dör!



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3283548.ab ,
där står det om det, och det gjorde så jag fick panik!

PÖÖSS! <3


spex

nu är jag hemma hos min pappa, slutade träningen för typ 1 timme sen,! men idag hade vi spex foto och jag var ju hora, eller typ sjuksyster, haha! men det var lite roligt, ont i fötterna! gick typ runt i überhöga klackskor! haha, sen efter skolan, åkte jag och maxime hem till mig, åt lite och sedan åkte vi till träningen, och nu är jag hemma! men nu sitter jag och kollar på Beck - Tysta Skriket med pappa och hans tjej,

 
några bilder från idag!

PÖÖSS! <3

skanstull

nu är jag hemma hos steffie, och det betyder att jag ska sova här! men idag efter skolan så åkte jag och steffie till skanstull där vi följde med ina till en en djurbutik, för hon ska få en hund på torsdag så :), men efter att vi var där, gick vi till Mcdonald och sedan åkte vi hem till steffie och nu ska vi gå och sova!

GODNATT!

PÖÖSS! <3

håltimme

så nu sitter jag vid skolan datorer, nästa lektion börjar om 1 timme, eller våran grupps lektion! men idag blev det inget skolfoto, så det blir imorgon, men nu ska jag spela jetman, haha jag ääääger!

PÖÖSS! <3


godmorgon!

godmorgon! :)
nu har jag varit vaken i ungefär 50 minuter och om 1 timme ska jag gå till bussen. lite onödigt märker jag nu på morgonen för jag behövde inte gå upp så tidigt! men idag så har vi kanske skol foto, ifall vi inte har, är det imorgon :), och imorgon är spexfotot, asså seriöst alla kommer ju kolla koooonstigt på oss! hahahhaha! men vadå man går oftast 9:an 1 gång så, aa! men nu ska jag faktiskt fona mitt hår och äta lite och sen tjilla tror jag iaf.

PÖÖSS! <3

45 minuter

nu är jag hemma hos mamma, har varit här i typ 1 timme eller något sånt.men idag har jag bakat bullar och varit hemma hos bodiloch valt kläder, haha sexisexi, bilder kommer antaglien efter tisdag :), och sen kom jag typ 45 minuter försent till träningen utan träningskläder, så jag fick låna ett par mjukisar av en tjej i laget! så gulligt av henne! men efter träningen så gick jag till min mammas jobb som ligger i närheten, eller maximes mamma körde mig dit, och sen åkte hon jag hem tillsammans! och nu sitter jag vid datan och har det mysigt, naat! ska snart gå och lägga mig, vet inte ens när vi börjar imorgon och så, så vi får se!

PÖÖSS! <3


horor!

 nu sitter jag hemma hos ida, och igår hade vi en liten fest för isa på marias båt och det var jätteroligt faktiskt! haha alla var jätte söta och allt! hahah! vi åt jäätegod mat och allt! och sen drog vi ut och sen åkte vi till bromma och träffa några, überlänge sen jag var där och allt! och efter ett tag åkte dom flesta till gullmarsplan och där tog jag, lisa och ida en taxi till farsta och då kom vi hem till ida :), eller lisa fortsatte hem!

idag; så ska jag, maria och ida åka till bodil ( marias broshas tjej ) och så ska vi kolla på kläder som vi ska ha på spexfotot som är imorgon eller på tisdag, haha vi kommer vara så snyyygga! haha :) jag lägger in bilder sen!  och efter det har jag träning, så det blir en hyfsad tjill dag, men det kan vara skönt ibland!

PÖÖSS! <3

kolla stjärnorna!

nu sitter jag hemma hos isa, med maria och ida oxå och vi har precis ätit pizza typ, haha, finsk och allt, skit god! men idag har ju isa fyllt år och jag hoppas hon har haft en bra födelsedag, hon fick ju det mesta på sin lista så hon borde vara nöjd :). vi har faktiskt tagit det väldigt lungt ikväll och så, tjillat med lite folk i skarpnäck, och det var har varit bra!

vet inte direkt hur vi alla ska sova och så, men maria ska iaf sova på soffan för hon ska upp tidigt och iväg med sin madre, och sedan ska väll jag och ida dra hem till oss och sen kommer vi antaglien träffas på kvällen, haha!

PÖÖSS! <3


fredagen den 5 september!

så nu har jag fixat mig och jag tror att jag ska åka till skärmarbrink och möta födelsedagsbarnet och maria? , + familjen auer :), haha! hoppas ni har grattat henne, http://www.isehns.blogg.se/ och satir@,


  

PÖÖSS! <3

respekt

nu sitter jag hemma igen, ska inte till skolan, men jag ska fanimej fira isa! annars rymmer jag, men mamma kommer änåd inte säga nej, det vet jag :), haha! respekt till sina barn, haha nejdå. men jag vet inte när jag ska träffa dom, efter skolan eller senare? det vet jag inte!, men det tar jag reda på, strax ska jag börja fixa mig och sen tjilla typ haha! :),

PÖÖSS! <3


isa 15 år :)

IDAG FYLLER ISA AUER 15 ÅR! OCH HON ÄR EN AV MINA BÄSTAVÄNNER! TACK FÖR ATT DU FINNS GUMMAN, JAG ÄLSKAR DIG! HA EN JÄÄTTEBRA FÖDELESEDAG!
<3333

  

PÖÖSS! <3

jonna <3 isa

nu ska jag snart gå och kolla på american idol finalen, men jag tror inte att jag kommer vara vaken tills det slutar, 00,30 och sen ska jag typ upp halv 7, snaaaaark! men nu ska jag fixa mig, så.

imorgon fyller min bästavän isa auer 15 år! jag älskar dig gumman!
godnatt, dröm om mig!
PÖÖSS! <3

iidash.blogg.se

nu har jag städat färdigt i mitt rum och så, och nu hjälper jag ida lite, för hon har precis fixat blogg igen, 3:e gånger eller? :P haha , men den heter iaf www.iidash.blogg.se. men nu ska jag äta maaat!

PÖÖSS! <3

design

är det någon som kan hjälpa mig med designen? :),
för det tar sån tid för maria, haha! eller maria? :D

PÖÖSS! <3


kalabalik

nu har jag städat lite i mitt rum, och mamma kom hem för typ 5 minuter sen och starta kaos! nej men orkar inte med heenne!
men jag har iaf frågat ifall maria vill träffas för hon bor ju närmast mig, skogås :), haha men nu ska jag städa mitt rum och sen får vi se vad jag gör!

PÖÖSS! <3


no school today

godmorgon :)
det blev ingen skola för mig idag, har skit ont i halsen och snart kommer jag säkert få ont i huvudet! :/, men jag ska faktiskt försöka städa mitt rum lite, om det nu går..., och så ska jag möblera om där :) skriver senare, när jag har gjort det, om jag nu gör det!




den här bilden tycker jag är jättehärlig!
PÖÖSS! <3

sjukling

shuuuuee :)
asså jag håller typ på att dö, har sjuukt ont i min hals och skit ont i mitt huvud och så får jag skit ont vid min midja på båda sidorna, gör saaatans ont så det inte finns! vill verkligen inte till skolan imorgon, men måste säkert..., men om jag får mer ont över natten SKA jag stanna hemma. men nu orkar jag inte skriva mer, ska typ fixa mig snart och gå och sova!

godnatt, dröm om mig!

PÖÖSS! <3


god morgon!

godmorgon! :)
nu ska jag snart åka och jag är gryyymt trött! uuussch! men idag får vi iaf veta vilka som får roller till vårmusikalen, som är fame, har inte ens sett den, haha men jag ska :)

PÖÖSS! <3

uuuh!

nu sitter jag med en turban runt huvudet och ska snart fona håret :). emh min dag började med att jag försov mig och jag vakna typ när vi börja, haha! menmen, sen tar det ju typ 1 timme till skolan, för jag fick ta bussen som tar evigheter. kom till sv/eng lektionen och sen hade vi lunch och sen, SO & mentorstid typ och där var vi i typ 10 minuter eller nått, och sen drog jag hem och fixa mig och sen var det dags för träning, det gick väll som vanligt, haha! :) och nu har jag duschat och så, eller det var för typ 1 timme sen, haha. men nu ska jag kolla om det finns någon film att ladda ner :)

<3

snuppi

nu ska jag fixa mig och gå och sova hos min syrra igen :), så god natt!

PÖÖSS! <3

dubbeldos

nu är jag hemma igen och jag har fuuulaste telefonen nu! allt kommer försvinna på min andra :/, menmen...! var hos tandläkarn oxå och jag fick inte som jag ville, fast nu ska jag ta mediciner innan, haha och jag får inte dubbeldos! skit irriterande! JAG VILL HA DET! fuck them! aja, ska höra med min brosha om han har någon mobil som jag kan låna för jag kan inte ha den här, skit jobbig! och jag kan inte åka och möta maria heller för mitt busskort gick ut igår och mamma kommer hem typ 9 och då ska hon handla och då får jag busskort! allt är irriterande just nu!

<3

seega!

inatt fick jag sova iaf och det är jag glad över :), snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig och sen hämtar pappa mig och så ska vi till tandläkarn och säga att jag inte tänker göra massa saker om jag inte får si och så, haha! och sen ska vi lämna in min telefon :/, det kommer säkert ta evigheter oxå för dom att fixa den, skit sega! menmen,

<3

RSS 2.0