uppehåll

nu har jag verkligen tröttnat på att skriva blogg, så jag kommer ha ett litet upphåll, kommer tillbaka när jag orkar :)

<33

sanna :)

nu har jag fixat färdigt mig, och snart ska jag gå till bussen. ska åka till gullmars och träffa sanna bebi :)

<3

grillat

vaknade för ett litet tag sen, har precis ätit grillad kyckling och potatissallad :), men idag vet jag inte vad som händer, har haft ett grymt tråkigt sommarlov ska jag säga! men vi får se :)

<3

PCD <3

efter att jag ätit min mammas bullar, fixa jag mig och åkte till gamla stan för att möta isa och sara, var inte med dom så mycket, för isa skulle hem och sara skulle träffa sofia, så jag gick till globen och så snacka jag med steffie i telefon, ska till henne nångång på sommarlovet, hon är på gotland. sen träffade jag sara och sofia och sen drog jag hem :) har kollat på PCD och nu ska jag ladda ner crowned tror jag det hette, glömde kolla på det :/

<3

mammas bullar

nu har jag varit vaken i 30 minuter och redan ätit 2 bullar :S, inte bra. nu ska jag äta nästa :S, min mammas bullar faktiskt!

<3


stuvsta

idag träffade jag emelie och sanna :) vi åkte till stuvsta och träffa några, och sen åkte jag hem, typ så. orkar inte skriva.

<3

sara

ska träffa senare, vi ska åka och möta hennes kompis sofia, sara ska få nått av henne och sen vet jag inte vad vi ska göra,

<3

bergshamra

nu är jag hemma, och är grymt trött. blev väckt av isa imorse, sen åt vi frukost, och sen drog vi, isa ska åka till bergshamra, till patte och maria ska åka till landet. som tur är kommer sara hem idag :)

<3

kladdis

är hemma hos isa nu, hon ska baka kladdkaka nu, och jag tror jag ska hjälpa henne, haha. maria var här för ett tag, sen var hon tvyngen att åka till farsta och hon kommer väll snart igen. men igår träffa jag och maria, hampus på pendeln och sen mötte vi zippin, och sen skulle kära hampus åka till rimbo, så jag,maria och zippin åkte till skarpnäck, var där lite, mötte isa och sen drog vi till skogås och chilla.

<3

daniel&bodil

är hemma hos maria nu, väntar på att hon ska duscha färdigt så jag kan duscha :), idag har jag solat lite ute faktiskt, och inte gjort något mer, haha. daniel och bodil körde hem oss, så gulligt av dom,

<3

söndag

ligger i sängen, vaknade för typ 5 minuter sen. maria sover fortfarande, men hon vaknar nog snart :)

<3

dalarö

ligger just nu i husmorshytten tror jag, där marias sover iaf. vet inte vad dom andra gör, sitter typ där uppe någonstans. men igår så gjorde vi typ inget speciellt, åkte mest motorbåt. vi ska inte åka hem idag, som alla vi tre trodde, så vi åker hem imorgon, men vi ska typ börja åka på dalarö nu, fast jag trodde redan vi var där, haha. men nu känner jag att jag har skrvit helt onödiga saker och allt.

<3

gla' midsommar!

vaknade typ vid halv 11 idag, av att marias mamma kom in och tyckte klockan var mycket, så då behövde vi gå upp, fast vi låg kvar och sen hör vi motorerna sätta igång, och så åkte vi :) satte oss och åt frukost ute :) och nu är vi typ framme i dalarö, skriver mer senare :)

<3

en padl, 2 padls

just nu är jag ute någonstans där jag inte ens visst fanns, nej men jag vet verkligen inte vart jag är, haha. men idag så har jag, isa och maria åkt över med båten till en typ ö, och så gick vi av för att kolla på typ en grotta, men det var inte det "/, så vi gick runt lite och sen när vi skulle tillbaka så fick vi ro för maria fick inte igång motorn, haha. men efter ett tag av att hennes pappa förklara så fick vi igång den och då åkte vi runt lite, haha. och nu sitter jag i ena hytten medans maria och isa konverserar i andra, haha. har precis sjung singstar oxå, inte roligt när man möter isa, för då förlorar man alltid :/.

<3

'''

har precis packat, så snart ska jag åka till gullmars och möta isa, måste snacka med henne först. sen ska vi åka ut med marias båt :) haha. kommer typ komma hem på lördag tror jag.

kommer sakna älsklingen hampus meeeest! :)

<3

NCIS

vaknade för typ 10 minuter sen eller nått, isa och maria sover fortfarande. måste typ åka hem snart och packa, ska åka ut med marias båt tills på lördag. men nu ska jag kolla på NCIS :)

<3

gina tricot

maria var på lunch med sin mamma det var därför jag inte fick tack på henne, men efter ett tag fick jag det :) så jag fixade mig och sen åkte jag till farsta centrum, och träffade maria, gick in på gina , maria handlade lite och sen åkte hem till maria, och nu är vi här :), isa ska snart komma tror jag iaf,

<3

shulululu

vaknade för en liten stund sen, försöker få tag på maria, men hon svarar inte "/, men just nu fixar jag mig, så vi hörs senare :)

<3

grät, spola tillbaka och grät mer

japp, min padre fick gips, men han sak operaras på typ torsdag oxå :S, men idag så åkte jag hem till isa, kolla på film, grät, spola tillbaka, grät mer, åt gottgott och sen gick vi till hammarbybacken, finaste utsikten :) haha. sen åkte jag och maria till centralen, handla på burger king, satte och på marken och åt, och då kom det några från typ haninge, och snacka och allt, haha. skit skumma! haha men nu är jag hemma hos min mamma och ska typ kolla på nån film som jag har laddat ner :)

<3

6 veckor

har precis kollat på 3 avsnitt av gossip girl, så nu har jag sett första säsongen, haha. vaknade typ kl 1 och då kom min pappa hem med röntgenbilder och han har typ en spricka, så han skulle tillbaka dit för att visa bilderna för läkaren och nu har han varit borta i typ 2 timmar så jag antar att han får gips, haha 6 veckor. men nu ska jag fixa mig, ska typ träffa maria :)

<3

tycker ni det är lagligt att våldta djur?

träffade aldrig isa efter att vi hade solat, blev inte brun "/, så efter att vi solat gick vi upp till medis för att ta tuben till centralen, asså i medis vet ni hur hemskt det var?! det var typ ett par människor som ba skrek; tycker ni det är lagligt att våldta djur? och så fanns det bilder på människor som har våldtagit djur, asså jag var skit nära på att börja gråta, haha. aja vi gick till lite affärer, åt på mcdonald och sen åkte vi hem till kära isa, där åt vi och kolla på film, och hade det allmänt mysigt! sen åkte jag och maria hem med pendeln, så nu är jag hemma hos min papi, som typ har brutit sin fot, haha. skit stor och blå. menmen livet är inte alltid perfekt.

<3

grr

snart ska jag och maria åka och sola, och sen ska vi träffa isa gullet, så vi ska typ kolla lite i stan på piercingkulor, haha. så u ska jag fixa mig :)

<3

spökhus typ

fyfan maria är täppt i näsan, och jag kan inte sova. och jag somna skit sent oxå, för jag var rädd, haha. asså seriöst, det gick någon först på marias balkong, och sen lät det som att balkongdörren öppnades, till rummetbrevid, och sen typ ramla nått, och sen lät det som nån gick i trappan, så jag ba; maria det är någon i ditt hus, hon ba: det är anton. och hon prata i sömnen så hon skrämmde mig mer, idjut! haha. men nu ska jag typ ladda ner en film, och typ kolla medans maria sover.

<3

vill du nått eller?

så igår så träffade jag anton, erik, sara shanice, maria och isa, eller maria drog efter ett litet tag och träffade ida. men vi gjorde inte så mycket, var typ i dalen och sen gick vi typ runt, haha. shanice var roligast, skoja inte, hahahahah. men idag försov jag mig med 1 timme, skulle kolla på marias, isas och jennys konfa, och det började kl 11 i hammarbykyrkan :), det höll på skit länge typ, och sen åkte vi hem till isa och maria drog hem till sig, och jenny till sig. sara åkte också hem till isa, och sara var också med på konfan, en jävla idiot familj satt och tjata på oss hela tiden, bara för att vi prata! sen kommer pappan fram och ba; ni borde monga upp och visa lite respekt, så sara tjafsa emot :) haha. men hemma hos isa åt vi mycket gottgott och sen skulle sara åka på träning, och efter ett tag kom maria. när maria kom ville dom gå på bio, och det ville jag med, fast dom ville se narnia, och till slut övertala dom mig, fast sen fick vi veta att den inte ens hade kommit ut än, haha. så vi skulle träffa anton i kärrtorp, men så blev det icke, så vi åkte till gamla stan och chilla vid vattnet och sen åkte isa hem och jag och maria åkte till centralen för att ta pendeln hemåt. väl på pendeln var det roligt, för det satt typ ett gäng killar och ena kille stirra på mig så jag ba : vill du nått eller? och han ba: nejnej, typ så alla börja garva, haha. och ena killen i gängen garva skit ljust så jag och maria höll på att dö! så vi alla människor garva och folk som satt runt om kring garva också, haha. och det är ännu pinsammare för jag åker buss med ena killen typ varje dag, haha. men nu kom maria efter att ha tvättat bort sitt smink, och ska ha datan.

<3

:)

japp nu sitter jag hemma hos sara, kom precis hem till henne, var hos jonazazaza, haha. skriver senare :)

<3


buss till italien

fools gold var bra faktiskt, fast egentligen brukar jag inte gilla sånna filmer, men den var bra, fast lite skum, haha. men nu sitter jag hemma hos sara, har varit och mött steffie för att lämna hennes tröja, hon ska åka till gotland i typ 2 månader så :), senare idag så ska vi träffa ida och kanske senare isa och maria :) men nu ska jag och sara kolla på buss till italien , haha jag har inte sett den än.

<3

fools gold

vaknade typ nyss, sara sover fortfarande så jag ska kolla på fools gold :)

<3

maria&isa is back :)

haha glömde skriva, men nu har jag typ fixat färdigt i mitt rum :), ska fixa mig snart oxå, ska träffa maria och isa, som har kommit hem nu! saknar dom! <3

<3

:)

vaknade typ nyss och är as trött!, så jag orkar inte skriva, skriver lite senare, när jag vaknat lite :)

<3

Law & order

sitter vid datan, har precis kollat på tv.nu och jag ska kolla på Law & order: Criminal intent på 4+,som börjar om ungefär 30 min, men innan ska jag fixa mig och så :), och när det är slut ska jag kolla på Law & order: Special victims unit på kanal 5. men jag orkar inte skriva så mkt just nu för jag är rikigt jävla irreterad på en viss människa så japp :)

<3

kladdkakava

kom precis hem, har inte gjort så mkt idag, bakat kladdkaka, haha. och lite så, och så följde sara och jonas mig till skogås, och jag fortsatte mot handen. men imorgon ska dom komma och fixa toaletterna kl typ 7;30 "/, menmen inget jag kan göra.

<3

7th heaven

just nu kollar jag på 7th heaven på 5:an, det är brabra :) haha men snart ska vi åka mot brommaplan typ, haha :) så snart måste jag fixa mig,

<3


27 dresses

har varit vaken ett litet tag nu, har kollat på 27 dresses den var faktiskt bra :) haha, och nu ska vi typ åka hem till steffie, tror jag iaf :) sen vet jag faktiskt vad vi ska göra men imorgon kommer isa&maria hem :D saknar dom som fan!

<3


hope&faith

har precis kollat färdigt på hope&faith på 4:an, jag och sara kanske ska vara vaken hela natten, men det tror jag inte går så bra med, haha. steffie sover typ redan, smart som hon är, men vafan det är sommarlov så det spelar ju ingen roll när man går och lägger sig eller när man vaknar :) men nu ska jag snacka med sara som är någonstans i lägenheten, haha.

<3

jonaszazazaza

sitter hemma hos min kära kompis sara, ska sova här inatt :), men idag så var jag och kolla på hennes träning i regnet och det var kallt! haha. sen åkte vi hem till jonaszazazaza, haha :D och nu sitter vi hemma hos sara, steffie ska också sova här, så jag vet inte om jag ska sova på golvet  eller på en madrass, haha. 

<3

puss o kram

är hemma hos steffie, sara är här också :), mötte henne i gullmars och sen åkte vi till medis och sen åkte vi till odenplan, och nu är vi hos steffie igen. sara har precis fixat chokladbollar så vi ska väll äta det snart, åt det imorse också, haha. men dom här blir nog godare ;)

<3


onsdag

vaknade för typ 20 minuter sen, är grymt trött faktiskt. men idag ska jag möta sara typ och sen ska vi åka och träffa steffie och michel typ, haha. vet inte precis, men nu orkar jag inte skriva mer :)

<3

2-0

sitter hemma hos steffie nu, kom precis hem och så. varit mest i kungsan idag typ, var ju match och så van sverige också, HELVETE! skriver mer imorgon, ska fixa mig nu och sen ska vi kolla på tv :)

<3

jimmys

så nu sitter jag här färdig, och hinner egentligen inte skriva, men nu ska jag åka till luma för att gå till jimmys typ, och där ska jag möta steffie, och senare ska vi möta sara och så, men nu måste jag gå :)

<3

pussipuss

har inte kommit någonstans än, har inte ens börjat fixa mig, så det kommer ta ett litet tag, vet inte om jag ska träffa sara och steffie tsm eller hur det blir, men nu ska jag faktiskt fixa mig, för steffie har väntat länge nu, haha!

<3

hammarby sjöstad

vet verkligen inte hur jag ska ha det i mitt rum, skit jobbigt. men jag fixar det senare, har iaf lagt in min säng så det är bara att sova sen, haha. men just nu sitter jag med en handuk på huvudet och ska fixa mig, ska åka hem till steffie i hammarby sjöstad och sen ska vi typ träffa sara, eller jag för steffíe ska träffa michel typ, så vi får se vad sara och jag hittar på :)



en bild från igår när vi gick från farsta strand till farsta c, och långt var det :P
haha, det typ brann i marken? eller nått, haha.

<3

rosa rum :)

vaknade för typ 1 timme sen, konstigt nog vakna jag inte när målarn kom, haha. men igår var jag med ella,sara och ida älskling, och vi gjorde inte så mycket, men idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, haha. ska fixa mitt rum iaf, för han har tapeserat klart det nu så :)

<3


albin my dog :)

har varit vaken ett tag nu och så nu sitter jag pratar med sara i telefon om hur falska vissa människor är.  men nu ska jag gå ut med min hund :)

<3


godnatt :)

så nu ska jag bara det sista göras i mitt rum, ska ta ut kläder som jag ska ha på mig imorgon, och jag har vekligen ingenaning :S, hatar att inte veta vad jag ska ha på mig, så jag kommer att få ta ut mycket saker, och skor, och väskor så får vi se imorgon vad det blir som jag ska ha på mig :) sen ska jag sova på min säng i vardagsrummet och mamma i soffan, haha. asså det ser helt jävla kaos ut hos oss nu, skojar inte :) men jag kommer nog inte sitta mer nu,
så gotnatt allesammans, och dröm om mig :)

<3

kom hem nu!



saknar er tjejor!

<3

nada att göra

kom typ precis hem från träningen, så nu sitter jag med ett glas oboy ( som jag egentligen inte får dricka ) och en ostmacka :), ska typ inte göra ett piss idag, fast jag vill, men så blir det nog inte "/ men vi får se vad som händer ikväll, säkert ingen alla slutar ju typ på tisdag så, men vi får se :)

<3

pussipusspiss

har precis kollat på nått tvprogram och det var faktiskt bra, fast jag vet inte ens vad det heter, haha. snart ska jag åka på träning faktiskt, och då ska jag ringa sara och snacka skit :)

<3


yahapp

har typ städat färdigt mitt rum nu och så, så nu sitter jag vid datan och snackar med sara i telefon, hon är i trosa och kommer hem om en stund. men idag har jag träning faktiskt, det var ett litet tag sen oxå, så det ska bli roligt. men nu ska jag snacka med sara i telefon :)

<3

hålla rent

så nu är jag redan vaken, min hund väckte mig genom att hoppa och slicka på mig. men idag ska jag typ städa och så, för imorgon ska dom tapesera mitt rum, och efter det ska jag hålla det rent :) haha!

jag sakar isa&maria!

<3


the green mile

idag har jag tagit ut min säng från mitt rum, så jag ska typ sova på soffan inatt, haha. men kom hem för en liten stund sen, träffa sara och jonas i farsta strand och sen åkte jag typ hem, och bussjävlen var för tidig oxå så jag missa den och allt. men när jag kom hem satte jag på kanal 6 och då kom the green mile som jag har kollat på hemma hos sara idag, och det var typ exakt där jag var så jag fortsatte kolla, och fyfan vad hemskt den är! jag grät som fan, kunde inte ens andas, haha. men nu ska jag fixa mig, är grymt trött.
 nattinatti :)

<3

haha

kom hem för ett litet tag sen, måste städa mitt rum men det går inte så bra, sara ropar på mig hela tiden, haha. men idag vet jag verkligen inte vad jag ska göra antagligen vara med sara, vill nån träffas, så äre bara o ringa :)

<3

mona lisa tavlor

shooo alla!
har inte skrivit på ett tag har typ tröttnat, men just nu är hemma hos sara och chillar, kom hem för ett litet tag sen, men jag har faktiskt sommarlov nu! så jävla skönt så det inte finns. idag åkte isa och maria till gotland och dom ska vara där i 1 vecka, så dom kommer hem på fredgag :) men nu måste jag gå för annars kommer sara komma och hon har äckligaste tavlorna hemma som kollar på mig vart jag än går och deras huvuden rör sig också, så jag vill inte somna själv, haha.

<3


flaten

sitter hemma hos isa och kollar på made på MTV, men idag så skulle vi ju åka och typ " bada " med skolan, och vi skulle mötas i hammarbyhöjden så vi åkte dit och så gick vi dit vi skulle och då tyckte våra fucking lärare att det var äckligt så vi skulle dra till långholmen, och jag o isa ba; hell no! så vi fick med oss lite folk till flaten och fick frånvaro men vi slutar i morgon så, haha. och sen efter ett litet tag så drog jag och isa hem till isa och här chilla vi lite och sen mötte vi sara, och nu sitter sara, isa och marre och snackar i köket och jag kollar på made :). ska säker åka snart också, för jag måste till min pappa och hämta lite kläder och sen ska jag till mi madre :)

<3

kokosbollar x3

vaknade för 15 minuter sen, är skit trött. men idag är sista dagen i skolan, för imorgon har vi skolavslutning :) asså det här året har gått skit fort ändå, haha. men nu ska jag baka kokosbollar för vi gjorde inte det igår kväll, haha.

<3

9;45

sover hemma hos steffie inatt, kom precis hit, var och typ jobba vid vår ruset med att lämna pick nick påsar typ, haha, imorgon börjar vi 9;45 men vi ska mötas i hammarbyhöjden för vi ska typ bada och jag har nada med mig, så vi får se hur det blir. men nu ska vi baka kokosbollar för vi gjorde aldrig det förut.

<3

så var det

har inte skrivit på ett tag nu, för jag har inte suttit vid någon data. 

fredag;
var hos tandläkaren, ska inte ens berätta, sen träffa jag sara och vi åkte hem till henne en liten stund, sen åkte vi till alvik och sen till östermalms IP för vi skulle typ jobba, sen efter det drog vi hem till maria i skogås och vi kom bort oss lite i skogen, haha.

lördag;
vaknade hemma hos ida, sen skulle ida åka till sitt land så jag, sara och isa drog ner till farsta centrum och sen skulle jag åka och jobba på stockholm marathon, och sen drog jag hem till sara och vi träffa jonas och efter ett litet tag gick vi till gullmarsplan och träffa kevin och robban och så drog vi hem till sara, chilla lite vid tv och sen så somna vi typ, haha.

söndag;
vaknade kl 8, för att jag skulle åka och jobba,skit trött var jag! efter att jag jobbat med att ta hand om bortsprungna barn så åkte jag hem och sen drog jag på träning, träningen gick typ bra, kommer inte ihåg men :)

måndag;
försov mig så jag drog inte till skolan, städa lite i mitt rum och sen åkte jag och träffa isa, sara och maria i skarpnäck och sen drog vi till flaten och chilla och sen drog jag på träning, jobbigt var det för vi sprang!

tisdag;
sov hemma hos mamma inatt och kom lite försent för jag glömde mina böcker hemma som senast skulle lämnas idag för det vart sista dagen i skolan, så jag fick gå tillbaka och sen tog jag långbussen som tar 35 min. men i skolan så städa vi typ bara och sen kolla vi på musikaler som vi har gjort. och nu sitter jag hemma hos steffie, ska snart baka tyå havrebollar tror jag iaf :)

<3

RSS 2.0