.

PARADISE HOTEL, ME LIKE LIKE LIKE!


.

PARADISE HOTEL, ME LIKE LIKE LIKE!


GLASBIT

Fick precis en glasbit i foten! Gör skit ont, men jag ser den inte. HAHAH! Aja den försvinner väl förhoppninsvis av sig själv. Men iaf, igår var jag bara hemma och kollade på film, det vart Paranormal Activity och 18 year old virgin. Paranormal var läskig, och 18 year var dålig! Ska snart gå ner och sola och sen blir det träning och Maxime ska tävla DM med oss, usch vad roligt!

TRÅKIGT INLÄGG!, vi hörs när jag har något att säga!


Dm'09


BOOORING

Gårdagen slutade hemma hos Ida, vid kanske 2-2:30. Iaf, åkte hem till Ida igår, hon är den segaste människan jag känner på att fixa sig! Det tar evigheter. Men iaf, hon fixade sig, och sen åkte vi till bagis och träffade alla. Sen vid elva tiden åkte vi till Björkhagen på fest, något Hanna (?) fyllde år, och där var det ganska mycket folk. Och sen drog vi, och började röra oss mot Farsta!

Skulle åka till Marias land idag, som ligger i Väddö, Älmsta. Men jag missade bussen från mig 14:45 så nästa går 20:48 för att jag ska kunna ta bussen till LANDET! Och då är jag framme halv 12, så det orkade jag inte. För då kommer jag vara skit seg och typ vilja sova.

Men usch vad jag känner att det här vart ett riktigt tråkigt inlägg, så vi hörs senare!

PUUSS

Har precis fixat klart mig, och ska strax börja åka mot Ida. Ha en skit roligt kväll!

 
Kvällens Outfit


..

Ska springa till bussen nu, måste till skolan och hämta min mattebok! 


Bad Romance

Godnatt, ska upp 5:30. KUL!


STICK

FAN VAD JAG INTE ORKAR MED DIG MER!


TRÅKIG LISTA BARA

(x) Rökt. 
(x) Snusat. 
(  )Knarkat.
(x) Druckit så mycket att jag spytt. 
(/) Stulit en bil. 
(x) Hånglat med samma kön. 
(x) Varit kär. 
(x) Snattat. 
(x) Blivit tagen av polisen 
(x) Skolkat. 
(x) Varit utomlands. 
(x) Flugit flygplan. 
(x) Gått vilse. 
(  ) Varit nära på att dö 
(x) Gråtit dig till sömns 
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra 
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan. 
(x) Dansat i regn. 
(x) Gjort ett sugmärke. 
(x) Åkt skidor. 
(  ) Genomgått en operation. 
(  ) Sett en del av mig själv brinna. 
(x) Somnat i skolan/på jobbet. 
(  ) Använt ett falskt ID. 
(  ) Varit med om jordbävning. 
(x) Rört en orm. 
(x) Blivit bestulen. 
(x) Blivit missförstådd. 
(  ) Blivit misshandlad och misshanlat 
(  ) Varit i en bilolycka. 
(x) Varit vittne till ett brott. 
(x) Fått en önskan inslagen. 
(x) Suttit på ett tak. 
(x) Skrikit så att jag inte fått luft. 
(x) Pratat i telefon i mer än 4 timmar 
(x) Stannat uppe hela natten. 
(  ) Inte duschat på en vecka. 
(x) Blivit puttad i en pool med kläderna på. 
(x) Brutit någon kroppsdel. 
(x) Sovit naken. 
(  ) Tatuerat mig. 
(x) Piercat mig på annat ställe än öronen  
(x) Börjat gråta utan orsak 
(x) Spelat musik så pass högt att nån granne knacka på o ber mig sänka. 
(x) Saknat en kompis så du börjat grina. 
(?) Vart nära på att drunkna.
(x) Haft en mobilräkning på över 800 kr.

SICK

Ännu en dag i skolan avklarad. Jag känner mig så sjukt trött i kroppen, och det är verkligen inte så att jag har sovit för lite eller något. Har ont i huvudet hela tiden. Och juste en tjej har haft svininfluensa när vi var i torpshammar. Så jag lovar att jag har fått det bara för att jag inte tagit vaccinet! Men iaf, hade Idrott, engelska och data idag. Jag höll på att dö på datorkunskapslektionen, mådde sjukt dåligt i mitt huvud. Men iaf nu håller jag på att dö av värmechock så måste springa ut till balkongen ett tag. Drar på träning om en stund också.

5:30

Har inte skrivit på ett tag, som ni märker. Har verkligen inte haft orken. Så sjukt mycket i skolan nu. Har fått veta att jag har G i ett ämne, och resten IG, så ska snart ha möte med skolan och så. Men iaf, idag hade vi kompleteringsdag (?) och då fick jag göra muntlig engelska, skriv engelska och människa uppgift, och sen har vi prov på måndag och fredag nästa vecka i matte. KUL, verkligen! Sen mötte jag min brorsa i henriksdal och åkte med honom hem. Och nu sitter jag här och har städat lite mer i mitt rum och ska snart gå och lägga mig.

Börjar 8:30 imorgon, så går nog upp 5:30, för jag måste duscha! Så vi hörs imorgon, för nu ska jag kolla på Navy CIS.

slänger in några få bilder från Torpshammar

    

1. Sirwan städar
2. Sandra pluggar om blodet.
3. "hot apple"
4. Jag & Sirwan, när dom andra hade övning


HOOOME

Kom hem från Torpshammar i lördags, har gjort en massa, kastat slang, sprutat vatten, hållt på med luftkuddar, hydralikverktyg, läst om blodet, skademekanism och hydralik. Typ det. Men när vi kom till sthlm åkte jag hem till Isa och började fixa mig! Sen drog vi på fest i Mälarhöjden, och sen sov jag hos Isa. Min brorsa kom och hämta mig igår med all min packning också, och sen drog jag på träning! Det är väl det som hänt. Har precis duschat och ska snart klä på mig och föna håret, sen bär det av till skolan som jag inte varit i i 5 veckor!


Torpshammar 15-21/11

Nu ska jag bara föna håret och klä på mig och sen kommer pappa och hämtar mig, för att köra mig till Gustavsberg. Och sen bär det av till Torpshammar. Ha det skit kul i Stockholm, för strax åker jag mot snön!


finns han?

Han som bryr sig mest. Han som kan få dig glad när du är nere. Han som vill visa upp dig för hela världen. Han som kan skriva allt om dig på msn och inte bryr sig om hur många tjejer han förlorar. Han som alltid kan ställa upp. Han som vet när du är ledsen och när du är glad. Han som betyder mest i dina ögon. Han som kan vända sig till vem som helst och säga: detta är min flickvän. Han som kan hålla din hand framför sina vänner och säga: det var hon jag pratade om. Han som kallar dig vacker istället för het. Han som ringer tillbaka om du blir arg och slänger på luren. Han som låter dig somna i sina armar. Han som sedan håller sig vaken bara för att kunna se på dig när du sover. Han som kysser dig på pannan. Han som vill visa dig för hela världen även om du är osminkad, har rufsigt hår och sunkiga kläder. Han som håller dig i handen inför hans vänner. Han som alltid påminner dig hur mycket han bryr sig. Han som berättar hur lycklig han är för att han har dig. Han som berättar hur mycket han beundrar dig. Han som alltid säger att han älskar dig, när som helst. Han som håller om dig när du är upprörd. Han som väljer dig över alla andra tjejer han umgås med. Han som leker med ditt hår. Han som kittlar dig och får dig skratta. Han som berättar skämt för dig. Han som ger dig blommor bara för att han vill. Han som bara håller din hand. Han som kastar små stenar på ditt fönster på natten för att du ska komma ut till honom. Han som får dig arg på honom och sedan kysser dig. Han som ger dig fart på gungorna. Han som berättar för dig hur vacker du är. Han som är kvar i telefonen när du är ledsen, även om du inte säger något. Han som tittar dig i ögonen och ler. Han som långsamt dansar med dig även om det inte är någon musik. Han som kysser dig i regnet. Han som berättar när han blir kär i dig. Han finns inte. .

...

Jag orkar inte med dig, stick stick stick bara. Du irriterar mig, hela jävla tiden!
nu går jag och solar!


.

Jag förstår inte varför jag känner mig sjuk hela tiden. Igår på praktiken så kändes det som jag skulle svimma fler gånger. Men iaf, efter det drog jag till Maria, åt middag. Träffade alla som " ska " med till Rhodos nästa sommar, fan vad kul det kommer blir! Om jag nu får följa med, jag ska med! Men sen efter ett tag drog jag hem och nu är jag hemma, och har mått lika dåligt som alla andra nätter, och snart har jag träning! Jag har knappt varit med på dom andra träningarna den här veckan så det känns som att jag måste vara med. Men jag vet inte om jag är frisk för det. Ska försöka iaf. 

Sen ikväll, måste jag packa och lite så. För imorgon åker jag till Torpshammar igen och kommer hem på lördag nästa vecka. Fyfan vad jag inte vill åka den där bussen imorgon!





Dm' 08
vi hörs senare!


.

Fan vad folk kan irritera mig!

Åker snart till praktiken, sista dagen! Fyfan vad skönt!
Efter det åker jag till Maria i Medis och fixar mig, sen är det tjejmiddag som gäller!


Mormor & Amadeus

ÄCKLIGT

bra låt!


10-20

Hoppade precis ut ur duschen! Ska snart gå och föna håret och sen ta bussen om 45 minuter! Känner mig sjukt äcklig, och aa. Börjar egentligen 1 men måste ta igen lite så jag går dit till 10, så det blir 10-20 idag! Sen kanske jag möter Sandra. Nu känner jag att jag inte har något att säga, så vi hörs senare.


BLÄÄÄ

Jag förstår inte hur en person kan irritera mig så mycket som min mamma! Jag kan inte lyssna på henne! Allt hon säger blir jag bara så jävla arg på. Nej usch usch usch usch!

Men iaf, har fått ont i mitt knä nu också, och min armbåge gör fitthelvetes ont! Äsch, är inte på praktiken idag, för jag hostar sopm ett jävla offer och jag får ont när jag andas, och jag kommer ändå inte göra något nytta därborta! 

Nej nu hoppar jag in i duschen!


YEEAH

 
Nu hoppar jag in i duschen!


HATA HOSTA

Hostar som ett jäkla offer! Usch, är ledig imorgon iaf! Dröm om mig, godnatt!


.

Nu har jag precis fixat klart mig, ska äta strax och sen åkert jag till Skanstull! Slutar runt halv 6, och drar direkt till träningen. Kommer hem sen vid halv 10. Ha en skit bra dag!


Maria, Filip och Isa


.

Blev inget solande igår, var så sjukt länge sen jag fick sola! Åkte iaf och sov hos Sandra igår, och vaknade 5:30 imorse! Men nu ska jag sova, orkar inte göra något alls! Godnatt.

bruunis

Ska strax gå ner och sola och köpa något sött! Är så sjukt sugen på något. Måste duscha snabbt sen och sen sova! Börjar klockan 7 imorgon, så jag måste upp klockan 5! KLOCKAN 5!, Hej jag kommer se ut som en zombie! Att vakna 5 är inte normalt. Det kommer vara kolsvart ute och allt. Jag hoppas Sirwan börjar samtidigt, så jag kan gå med han från Skanstull.


JAG DÖÖR!


.

Jag önskar jag gjorde som du sa, då skulle jag varit där nu.. Jag ville, men vågade inte, och nu är det försent.


yeeah

Vaknade för typ 40 minuter sen, och jag kan knappt prata eller andas! Min hals gör ont, min näsa är i helt åt helvetet och min armbåge gör fortfarande ont! Kan den aldrig bli bättre?! Men så jag ska inte till praktiken idag iaf, skulle kunnat gå dit, men jag skulle nog bara bli hemskickad. För det handlar ju om gamlingar, och så kommer jag där sjuk! Haha, nej jag tror inte det!

Men jag orkar verkligen inte bara sitta vid data idag,och inte gör något alls! Får nog fixa mitt rum så jag får pengar.


.

Ska strax gå och lägga mig. Fast jag börjar 1, ska möta Jimmy i gullmars imorgon klockan 12:20 för att ge han min skåpnyckel, för han måste hämta lite läxor som måste göras till v.48. Men vi kommer inte vara i skolan innan dess, så japp! 

Och jag längtar verkligen inte tills imorgon, för det är inte roligt! VERKLIGEN INTE!

Men nu ska jag gå och duscha och sen lägga mig!
Godnatt!


.

Jag har sett fööör mycket idag!
Börjar 1 imorgon och slutar 7, tror jag!



det här är ett jävla provrum på New look!
hitta bilden nyss, var bara tvungen att visa!


.

Åkte och träffade Frida i handen, hon vill käka sushi, det är ju bara sjukt äckligt! men aa hon åt det, sen åkte vi till träningenoch hade en jobbig träning, speciellt för min armbåge. Den mår inte bra! Och imorgon kommer jag ha stöööört med träningsvärk och jag längtar inte. Och juste, imorgon börjar dag 1 av 10, då jag kommer få ett helvete. För imorgon börjar APU:n och då ska jag vara på äldreboende. NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ! Jag? ta hand om gamlingar? jag kommer typ må dåligt resten av mitt liv, känns det som iaf. Förlåt, alla som har folk på sånna ställen. Men att jag ska ta hand om dom?! hallå! NEEEEJ!

Nej, men nu måste jag hoppa in i duschen, känner mig überäcklig!
Ska upp klockan 6 också. Möter Sirwan 7:40 i skanstull. Börjar 8, slutar ?

.

Har varit hemma ett tag nu, det var kul igår. Kom hyfsat mycket folk. Känns som jag inte har sovit någon men jag har ändå sovit 6 timmar? Aa, jag vet inte. Lägger in bilder, när jag fått se alla. Hörs efter träningen ikväll!


RSS 2.0