6/2-11



Back in Stockholm. Jag har längtat, tro mig! I helgen är det DM. REDAN?!
 Här snackar vi fjärilar i magen alltså.
Nu ska vi visa dom vilka vi är. Heja heja heja Eagles!


TORPSHAMMAR 25-29/1

* Packa
* Hämta ut tågbiljetten
* Handla godis och sånt
* Åka till Gina tricot
* Möta pappa & få pengar
* Åka & träffa Ida(?)
* Åka & möta Sjuan & sova där
* Vakna och åka till tåget..

Så ser min dag ut, inte speciellt underbar om man säger så. Ska gå upp halv fem imorgon. Myspys!


MOTHERFUCKER


Strax taaaggar jag på 4 timmars träning!


WEELA

Skrev ett ganska långt inlägg nyss som inte ville publiceras. Så vi gör ett nytt försök. Fredagen spenderades först i Sollentuna sen fortsätte den mot Hökarängen där Jag & Ida fick ta oss en promenad och promenera till Farsta.
Torpshammar är nu bokat. Onsdag, 6.30. Mysigt! Kommer fram 11:17 om jag inte minns fel. Så då blir bara ner till lunchen och sen skolan direkt. Tycker ganska synd om mig. Juuuuste, inatt drömde jag en så sjuuk dröm. Vi hade träning och så skulle en tjej i laget göra rundat flickis sträckt och när hon skulle göra sin sträckt så landade hon på huvudet och hela huvudet gick av. Fyfan alltså, jag grät tillochmed när jag vaknade. Helt sjukt. Jag ser när hennes huvud går av hela tiden i huvudet. Inte alls roligt!

Ikväll kanske det blir att jag åker till en lokalfest i Midsommarkransen. Men där finns det folk som jag inte vill träffa höhö. Ska försöka åka hem också, så kan jag packa min väska och lämna den hos Isa så tar hon med den till Torpis imorgon. Det skulle vara ganska sköönt kan jag säga! Men nu ska jag gå och ta mig en liten bit kycklingfilé! Puss på rumpan stumpan!

FRIDAY

Nu är det fredag, och det känns underbart! Jag behöver det. Jag behöver träffa Ida. Det ska jag göra. Min dag känns ganska stressig. Måste göra en uppgift som är väldigt stor tyvärr, men kan inte få upp word.. Fråga mig inte varför! Sen senare ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Beror på om Ida vill festa eller inte. Så vi får se :) Måste åka och köpa hårfärg, det behövs kan jag ju säga! I stooora mängder. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och fixa mig lite. Hare bra pruttisar


OLD PICS


Ida i 7:an (?)


7:an?


7:an?


6:an/7:an

Nyår 06/07


THEY BURN IN OUR BRAINS


Got a secret, Can you keep it?


i

Jag är glad över att jag inte äger en kamera än. Det skulle finns så mycket bilder från så mycket skit jag gör. Inte bra alltså, folk ska inte veta! Då menar jag inte dåliga grejer, utan mer onödiga grejer. Just nu är jag i princip levande D.Ö.D om jag får säga det själv. Nej nu ska jag kolla på Jersey Shore! Hare göött idioter

GOOD GIRLS GO BAD

IKVÄLL KÖR VI ALLL IIN!


25/7 - 5/8

Spanien blir av i sommar, underbart! Utomlands med bästa Ida. Jag är iaf as taggad! 25 juli-5 augusti blir det. Sen den 6 så ska jag ut på krogen efter tolv för då blir man ju liksom 18. Helt sjukt alltså. Så jävla taggad!

  
Brunare än det här ska jag bli!


I WISH I WISH I WISH


Sometimes I wish I were an angel

 


WHITE FLAG


MONDAY MORNING


hugs and kisses from this bitch


RUNAWAY

Mitt nyår var inte direkt speciellt bra, men man får ta det som det var. Det började med att jag åt middag hos sjuan och sedan började vi dricka. Vi åkte in till Slussen på tolvslaget och sedan åkte jag vidare till Bagis, mötte Isa och massa härligt folk och åkte sedan till Hagsätra och träffade Isas syskon. Tog tunnelbanan hem vid åtta så det var helt okej. Dagen efter var man ganska död om jag får säga det själv, och den spenderades i Isas soffa. Igår åkte jag, Isa, Jessica och Mona till Kevin i Örby där massa var. Festade och drack typ 2 L vin. Underbart! Jag och Isa åkte sen vidare till Bagarmossen och fortsatte festa hos Marko. Åkte därifrån vid halv nio imorse och somnade vid halv tio. Det är så mitt nyår och alla dagar varit.



right now it's just your fear that destroys


RSS 2.0