JOE LE TAXI

Nemen hejsan! Nu sitter jag här, trött som bara den med en massa träningsvärk. Känns väl inte speciellt bra och sen med lite ångest också för att skolan börjat! Nu blir det att ta tag i skolan och sluta ha ett socialt liv på vardagarna. Och sen blir det att försöka gå ner lite i vikt också, men har försökt och jag är för kär i mat. Får iaf börja springa/promenera lite med mamma nu. Det kan ju hjälpa lite och sen kanske man kan styrketräna lite. Nej gud så tråkigt det låter.

Nu blir det inte något mer sova borta heller, och juste usch. EN SPINDEL VAR I MIN SÄNG INATT! bara så alla vet!
Var tryout igår också, massa nytt folk! Me liike! men nu tänkte jag göra lite frukost och ta en dusch. Sen blir det One Tree Hill för all del!

   


SAIL THE OCEAN

Mitt paket från Nelly har kommit, men där fanns bara ett par skor. Dom andra var det något konstigt med. Äsch skitsamma, ikväll blir det att vara med Ida igen. Funderar på ifall man ska åka till sjuan ikväll eller vad det blir. Ska möta Ida om ett tag så nu blir det duschen. Hare bääästis



En bild som bevisar hur lång jag är!


DON'T BRING FLOWERS AFTER I'M DEAD

Igår fyllde jag år och idag mår jag som jag förtjänar. Allt jag har och säga


Oh'yääs

Känner att det här med bloggandet inte är något för mig nu igen. Men iaf jag skriver lite då. Vad har hänt? Inte speciellt mycket, bott hemma hos Ida. Festat lite mycket kanske. Haft det skit trevligt iaf. Ikväll blir det lokalfest för all del. Med bästa tjejerna Ida & Emma!






USCH!








<3


RSS 2.0