Rockin' My Body

Har precis duschat och ska snart börja fixa mig. Har ungefär 2 timmar på mig och sen bär det av till Skarpnäck där mitt härliga valborg ska firas. Hare gööött ikväll/natt!


VALBORG

Idag var det skola, tråkigt som vanligt. Har sovit hos Isa i några dagar nu, alltid trevligt med min Dr.Phil! Me love her. Sen efter skolan vart det att åka till Gina på Götgatan och shoppa lite, vart en kavaj, en klänning, en "jacka", en "kofta" och en väska. Billigt och bra tycker jag. Sen bar det av hem till Maria för lite mat, och sen vart det träning. Rolig träning tycker jag, nu säger jag bara träääna trääna träna och äta nyttigt nyttigt nyttigt. Knappt några kolhydrater alls, och massa proteiner. Men bor man hos Isa, så blir det en aning svårt. Finns en maaaaaassa godsaker, som bara vill komma in i min mage. Dom dras liksom dit och då nej fy. Slut på det här snacket. Nu kommer ångesten igen. Ha det så jävla bra imorgon på valborg, för det ska jag fanimej ha. Oavsätt. Jag ska göra som dom där 4 av 10 ungdomarna gör varje valborg. Och bara så ni vet, jag är en av dom där 4!


JÄVLAFITTBLOGG.SE

Sitter och kollar på kläder som jag bara vill klicka hem! På fredag får jag pengar och det känns bara underbart! Fast det räcker i max en vecka och sen är det jobbigt resten av månaden. Men jag har lite beslutsångest just nu. Vet verkligen inte om jag ska klicka hem ett par skor. Känns som jag bara tycker dom är skit snygga och vill ha dom, men att dom inte kommer komma till användning, fast jag ska börja använda klackisar oftare, måste få känna mig "lång" lite fler gånger om året. Aa jag vet inte hur jag ska göra..

Alltså nu blir jag arg, kan aldrig lägga in bilder, aldrig eller jo typ 1 gång i månaden. Sen står det något att det inte går och så går det inte. Nej usch. Hejdå, nu går jag och solar!


MAKE THE RIGHT CHOICE

I fredags var jag på fest i Stuvsta hos Claudia, det var trevligt. Tog typ en timme för oss alla att ta oss till pendeltåget. Jävlar vad killar ska hålla på när dom är fulla, ensam tjej som fryser och vill hem och sova. Nej dom skulle ändå hålla på och raka skallen på varandra påväg till stationen. Iaf kom hem vid 3 eller något, och somna direkt. eller typ.

Sen var det lördag, träning och sen vidare till Isa, där hennes mamma fyllde år. Var där ett tag, åt massa goda prylar och sedan vidare till Bagis. Gick hem till Ares och hade det trevligt. Var hemma vid 1, så det var skönt.

Idag, vaknade jag vid halv tio av att min brorsa och min mamma sitter och garvar?! Skit jobbigt. Speciellt när man inte kan somna om. Då blir man arg, gick iaf ner och solade i 30 minuter och sedan till pappa och sen en promenad till träningen. Nu är jag hemma och är sjuukt trött. Har skit ont i halsen fortfarande och det känns som mitt liv suger på alla sätt och vis. Så nu går jag och lägger mig och väntar på bättre tider! Natti Natti!


"Always follow your heart"


PARTY TONIGHT

Kom inte iväg till skolan idag heller. Vill bara ut och festa typ. Känns som det var evigheter sen. Jag ska ut och göra något ikväll, vare sig pappa vill eller inte. Nu blir det träna lite och sedan städa lite och sedan duscha länge. Så vi hörs senare ikväll.


Gammal bild på mig, Amie och Yahaddi.
Gick med magtröja då och någon liten filur mellan mina aa ingenting.


INGEN SOMMAR UTAN JONNA

Snart drar jag på träning, är förmodligen inte med så jättemycket. Har ont i halsen, magen och kallsvettas hela tiden. Nu vill jag bara att jag ska bli jättefrisk och slippa all drama runt mig och att det ska bli sommar. Då blir jag glad!


Jag saknar mitt hår så mycket att jag håller på att gå under. Jag vill vara brun. Jag vill vara smal!


HEY SOUL SISTER

Jag har inga fransar kvar, alla är typ borta. Men snälla Elin komma och säger att dom som är borta kommer bli längre än dom var innan. Så det gillar jag! Har inga fransar, men vad finns det att göra? Inte mycket, det är bara att vänta tills dom växer ut, visst kommer det se konstigt ut. Men vadfan finns inget att göra.

Ska snart äta, jag tror jag håller på att dö av hunger snart. Fan känns som jag inte får äta nått när man räknar kalorier. Fast jag har ju ätit under 1200 idag så då räknas det som svält.. Men jag ska försöka äta typ 800 kalorier till middag för sen har jag ju träning i 2 timmar och då förbränner man kalorier. Så det jämnar ut sig.

Och team Sweden har inte kommit längre än till Arlanda lite synd faktiskt. Men man får bara be och hoppas att dom kommer iväg.

FÖRTROLLAD

Åkte och mötte Emelie och Julia igår, vi tog det bara lugnt ute i Älvsjö. Det var skönt att få komma ut, med det var sjuuukt kallt. Jag vill verkligen att det ska bli sommar, så jag sätter liksom på mig sommarkläder. Lite osmart sådär, men vadfan jag längtar!

Iaf, idag åkte jag inte till skolan och snart tänkte jag träna lite. Fast min hals vill verkligen inte fungera som vanligt. Den vill hosta och hålla på hela tiden. Och det verkar som att team Sweden inte kommer iväg heller för att tävla VM. Så jävla tråkigt. Men det finns inte direkt så mycket att göra. Man får ju bara hoppas! Har träning ikväll också. Får se om tränarna är där eller inte. Ha det bra. Nej fan, jag ska kolla på Förtrollad nu!

Vad fan ska jag göra?!

Nu åker jag och möter Emelie och Julia. Vi drar nog bara till stan och tjillar. Vi hörs senare!


MAN MÅSTE VARA REDO FÖR ATT BLI SÅRAD FÖR ATT KUNNA BLI KÄR

Ska jag gå igenom det här igen?
Jag måste lära mig att inte vara på den säkra sidan hela tiden.
Allt blir inte bäst då.
Ska jag våga försöka den här gången?
eller ska jag inte?


SUM'10

 Om viktnedgången nu, jag ska äta som vanligt och så men bara att jag äter till en viss kalorinivå. Har kollat och jag ska egentligen äta 2403 eller något, men jag har tänkt att jag rundar av till 1700 för att gå ner i vikt och inte hur jävla segt som helst och stanna där sen. Jag ska ner i vikt och sen stanna och det ska inte gå segt. Jag ska minska på allt godis och chips och all jävla skräpmat som äts också! Gör jag som jag vill så blir det bra. Måste bara gör det också!
 Då blir det en fin kropp, fina ben, fin mage, fin Jonna!


Fet VS Smal

I'm home om ni inte redan visste det. Det var skönt att komma iväg faktiskt, fast det har varit så mycket drama överallt känns det som. Usch usch usch. Var iaf i solna i lördags där en kille fyllde år och sen jobb på söndag och träning på söndag och sen idag skoola. Var inte direkt mycket på första lektionen och sen åkte jag hem innan sista. Orkade verkligen inte vara kvar.

Och vad händer idag?! Jo, jag och Isa ska börja räkna kalorier. Max 1200 per dag, fast det är ju bäst med lite mindre, fan maten i skolan var ju typ 600.. så hur ska jag överleva?! Men nu ska jag fan klara av det här. Fast som Isa säger, det kommer nog gå ut för redan i helgen. Men nej, jag ska verkligen försöka. Jag vill gå ner 8 kg, och inte en jävel kan få mig på andra tankar där. För det behövs! Det är fan sommar snart och jag tänker inte gå runt och se ut såhär, fan då blir det t-shirt och mjukisar på stranden. Eller så kör jag på middag och lunch varje dag bara? Nej jag får se. Nu ska jag iaf börja fixa mig och åka och möta en kompis. Så vi hörs senare!

Torpshammar 11-17/4

Har precis packat klart och ska snart hoppa in i duschen. Sen kör pappa mig till skolan och då åker vi till Torpshammar. Vi kommer hem på lördag alltså 17/4. Haaare gööött!


SEXYYY SEXY SEXYYY

Vad har hänt sen sist? inte speciellt mycket tror jag. Har fixat lösögonfransar, men jag pillar lite för mycket så det har redan ramlat.. fan piller jonna. har köpt lite kläder också, nej jag orkar inte skriva något. jävla fitt snö också. HEJDÅ!

GRAATTIS


GRATTIS, NU ÄR DU 12 ÅR!
6 ÅR KVAR TILL KROGEN, 8 ÅR KVAR TILL SYSTEMET!


GODMORGON

Ta fram mobilen och gå igenom dina
kontakter och svara ärligt:


Har du vart kär i 9?
Alex sjöstad - hahahahah aldrig!

Hur träffades du och 24?
Bonus text - Så via telefonen

Vad pratar du och 35 mest om?
Daniel Payne - Om hur han terrar folk

Hur bra kompisar är du och 38?
Denise Larsson - Underbar tjej, gick i mitt lag.

Har du kysst 45?
Elin täby - Haha nej, inte vad jag kommer ihåg iaf

När ska du träffa 39 igen?
Dennis Bristam - Hahahahhaahaha bra fråga

Vad har du och 20 för relation?
Sebastian - HAHA! Ingen alls.

Tycker du om 7?
Abra - Trevlig pöjk

Skulle du göra allt för 12?
Andrée - NEJ!

När ringde du 34 senast?
Corinna - Hon ringer mig, hon är dyr att ringa!

Har 17 bra humor?
Anton Bergsten - aldrig!

Hur mår 15 nerifrån? 
Timmy Bror - Han mår super, han fyller ju 12 idag!

Går 59 ofta på elverket?
Erik Zippin - HAHAHA! säkert.

Skulle du vilja hångla med 27?
Alexander usch - ALDRIG!

Vad vill du göra med 28?
Buster - HAHAHAHAHHAHAHAHAH

Hur skulle du reagera om 4 nerifrån kysste dig?
Vintertullen äldreboende - bror på, finns ju snygg personal också!

RSS 2.0