!!


VÄLKOMMEN HEM, BARA KOM SOM DU ÄR!

Julen är över och jag skulle mer än gärna dra ut och festa ikväll. Alla ska antingen vara hemma eller ut på krogen, typiskt att jag inte är 18 då.. Men snart då jävlar. Jag vill kunna gå ut och ta en jävla öl när jag vill, jag vill inte känna att jag inte kan det. Jag tycker inte om åldern 17. 17 jävla år.

Nej nu ska jag inte vara deppig, hejdå!

....,

never give up if you still wanna try

678


-


TRUE


jag <3 dig


RECTOR COLLECTOR


TELL ME


FLYYGPLAN


XMAS SHOW

Nu åker jag till stan och äter thai med Frida (som fyller 15 underbara år idag också), Linda, Lisa och Maxime. Sen åker vi direkt till juluppvisningen. Seee ya!




OOOH HAAPPY DAY

Åkte hem till Ida igår där vi började med vindunken, fortsatte sedan vidare till Spånga och mötte Emma och Janita. Festandet fortsatte och Janita blev arg, tog bussen till tåget fortsatte dricka. Vindunken tog slut, tog sen en taxi och fortsatte festandet. Gick till pendeln, väntade i 40 minuter. Tog pendeln, sprang till tuben. Och sen var vi hemma hos Ida klockan 7.











Vindunken fick också vara med på kort!


PLEASE

just say everything is alright

JAG HAR VARIT NYKTER HELA 2010

Nu har jag jullov och det känns bättre är underbart! Idag får Ida jullov och då måste vi ju fira det. Kanske med en vindunke? Vem vet! Hon ska få sin fina julklapp idag också, beställde två stycken så nu har jag också ett. Underbart! Hoppas hon gillare det.

Nu tänkte jag gå ner och sola medan alla skitungar här i haninge är i skolan och sen blir det att kolla på någon film, sen duscha och sen åker jag nog till Ida! Hoppas ni får en überbra fredag för det ska jag ha. Jag tänkte supa Ida under bordet faktiskt..


Att jag har dig i mitt liv och som bästavän gör mig så himla lycklig!


DREAM ON BIATCH

Nu ska jag strax börja fixa mig för att sedan åka till skolan och ha julavslutning. Slutar runt sex idag egentligen men måste gå tidigare då mitt busskort går ut klockan 7! Ha en awesome dag


WHY DON'T YOU LOVE ME


GRENADE


när man står där ensam, det är då man inser vad man förlorat


a

En förstörd svanskota, en förstörd armbåge, två förstörda fotleder! En härlig kropp det vill säga!


WHEN LOVE TAKES OVER

jag ogillar att folk tror att dom kan bete sig som dom vill när dom inte vet vad konsekvenserna kan bli. dom som tror att folk alltid kommer finnas där men som tillslut lämnar dom för att dom inte orkar. jag gillar det inte.


RSS 2.0