afga

Nu är jag hemma och jag är så himla trött. Har varit på gotland i 9 dagar eller något sånt. Det har festats och varit skit roligt, självklart har det varit bråk också. Drömde inatt att jag blev våldtagen och att min pappa misshandla människor. Skum dröm, men som tur är var det en dröm.  Imorgon kommer Ida hem och då ska vi ses och kööttttaaaa. Nej nu åskar det och därför måste jag stänga av datan.

agedh

Handen som gungar vaggan, as bra film måste jag säga. Den tog precis slut och strax ska jag gå och lägga mig i ett supervarmt rum så jag kommer antagligen inte få sova inatt heller. Höll på att dö inatt när jag vaknade upp i Sollentuna och det var varmt som fan och jag visste att jag var tvungen att åka hem. Kom hem runt ett och sen dess har jag varit grinig typ. Aja, godnatt iaf!


SOULMATE

Nu är jag hemma, tryouten gick bra! Det var roligt med lite nytt folk och sånt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att kolla på någon härlig film idag igen.

ALL THE LOVERS

Nu åker jag och möter Ida, och sen åker jag på tryouten.


OOOH OOOH OAAAA

Vi åkte hem till Kevin den där kvällen, för 2 dagar sen eller vad det var. Åkte hem någongång, juste vi gick och mötte Frida i Högdalen och sen tog vi sällskap till Bandhagen och därifrån åkte jag och Ida till trafiket och sen vidare hem till Ida.

Dagen efter var väldigt seg, och var super trött. Skulle åkt hem, men så blev det inte. Jag och Ida åkte till Sollentuna till Vinne och tjillade galet, kom hem typ halv åtta imorse och vaknade 11 så jag har varit ganska seg idag kan man säga. Och juste, när vi skulle åka hem så skulle vi gå ner för ett berg och det blev ett helvete för mig kan jag säga. Jag glider sakta och sen kunde jag inte stoppa mina ben så jag glider rakt ner på marken som kanske var 2 meter ner, men ändå och nu har jag skiiit ont i min fot som aldrig varit normal heller. Men får hoppas att det blir bra snart iaf.

Var tryout idag också, Jr tryout. Imorgon är det Sr tryout. Får se om jag kommer gå dit, allt beror på min fot. Känns ju ganska meningslöst om jag ändå inte kan hoppa, bygga eller volta. Men vi lär ju märka det imorgon. Nu blir det film för all del!

%&/()

Ikväll åker jag och möter Ida igen, har varit utan henne i kanske 7 timmar eller något på kanske 1 vecka eller mer. Men ikväll åker vi antingen åt helvetet, Sollentuna eller så åker vi hem till Kevin i örby. Får se vad vi gör, tunnelbanan går ju inte hela tiden så det är segt och nattbussarna är så himla underbara att åka. Men nu ska jag börja sminka mig och ta reda på vad jag ska sätta på mig. Goooodbye

DET FINNS INGA ORD

Nu åker jag och Ida till Mälarhöjden på fest. Hare najs ikväll folks!


Wavin' Flag

Kom precis hem från brandbergsbadet. Var där med familjen bara, och jag kan verkligen inte bli brun.. Jag kan ligga ut och pressa flera dagar men får knappt någon färg alls, lite färg har jag ju självklart fått men inte alls mycket, och det har ändå varit v a r m t.. Men iaf, gårdagen spenderades i Vitabergsparken(?), med en massa trevligt folk. Grillade och drack riktigt god dricka! Slutade med att jag åkte hem medans Sandra och Oliver stannade kvar i Hanviken för ett dopp, inget för mig klockan 4 direkt. Ikväll har jag ingenaning om vad som händer, tror jag åker till Skogås en snabbis bara. Men nu ska jag äta först, sen blir det en powernap på några timmar och sen blir det dusch!

Tir A Mor

Seg kväll, är allt jag har att säga.


RSS 2.0