SUM'10

Har kollat på Luftslottet som sprängdes idag, och den var sjukt bra faktiskt. Det gillar vi. Svenska bra filmer! Och sen Sandhamn, fan vad jag vill ha sommar och sol, och härliga sommarkvällar med en brasa och massa krööök! Visst låter det helt underbart! Jag vet! Jag vill ha det! Inte länge kvar nu. Jag vill till gotland på stockholms veckan också. bara så ni vet.

Nu ska jag sova och drömma mig bort till sommaren, och jag åker inte till skolan imorgon. Jag åker troligtvis till haninge centrum i min ensamhet och shoppar lite och köper silvershampoo! ett jeefla mååste. Godnatt!


ALLSTARS

Har inte varit i skolan på hela veckan. Får se om jag går till skolan imorgon, känns lite onödigt att vara där 1 dag, och sen är det lov och sen Torpshammar. Vi åker dit på söndag på lovet, känns lite surt också faktiskt! Blev iaf sjuk i söndagskväll, tur att det small till efter DM! Har typ haft feber varje dag, fast nu är det bara hostan som inte vill försvinna. Kan prata idag iaf, så det är skönt! Har precis målat mina korta naglar svarta. Det ser ju inte direkt snyggt ut med korta rosa. Så dom vart svarta. Har också haft på (?) mig en ansiktsmask, den luktade typ ananas, skit gott!

Imorgon är det första träningen sen DM, och det ska blir roligt och få se poängen. Hörde att vi haft övertramp.. Tror jag kan ha gjort det faktiskt! Men vi vann ändå, så whatever! Juste fan, läste i Mitt I Haninge om att Eagles ska representera Sverige i VM, och fan det visste jag inte! Cuuuuult! Nej fan vilket konstigt inlägg. Hejdå!



DM'10


GULD & MVP

Rubriken säger allt! BÄST BÄST BÄST!


Tävling


MVP!





Älskade Allstars, GULD OCH MVP! GAAALLET!


YEAH YEAH WOW WOW

Nu hoppar jag in i duschen och fixar mig och sen bär det av till KISTAfuckingMÄSSAN!


HANINGE POWER CHEER AND DANCE

Kom typ precis hem och ska upp vid halv 9-9 typ. Ska iaf åka hemifrån halv elva men måste hitta en massa grejer innan dess. Har iaf har det roligt ikväll! och nu börjar DM-helgen! helt fucking SJUUUUKT! tagga tagga tagga tagga tagga tagga tagga tagga! Imorgon ska det skrikas men inte allt för mycket, vi tävlar på söndag så då behövs rösterna också!

Party everyday p-p-p-party

Just nu försöker jag leta efter en bild på mig och Sirwan, men hittar jag någon? Nej inte en ändå. Jag är ju oftast den som tar korten. Jag blir så fuul på bilder så jag passar bäst bakom kameran. Iaf idag fyller SIRWAN 18 ÅR! OCH DET SKA FIRAS! Så just nu håller jag på att fixa mig samtidigt som pappa har fest här hemma, eftersom han fyllde 50 i måndags. Lite jobbigt att alla får se mig springa runt halvnaken i beslutsångest. Hittar väl tillslut något att ha på mig hoppas jag. Ska hem till Ida först och börja där och sedan vidare till lokalen i snäck.
Jag säger bara: I gotta feeling, that tonight’s gonna be a good night!


HELVETE

det bara lossnar hår hela tiden verkligen.
varför färgade jag det för?!
jävla stupid girl! fitt blondin!
tack och hej, nu går jag och rakar av mig det lilla hår som finns kvar


3 daaagar

mitt hår är bokstavligen gult på själva huvudet och resten är typ platina, så jag ser ut som jag vet inte vad. Nu ska mitt hår schampooneras två gånger och sedan ska en inpackning in i håret! Det var sista träningen idag också, nu börjar det verkligen närma sig.. NERVÖS SOM ETT FANSKAP!


BATTLEFIELD

Det blev ingen praktik idag. Tror jag börjar bli sjuk faktiskt, men just nu hindrar det inte mig från att träna. Sista träningen ikväll gumms. Me like! Har ont som ett jävla offer i min rygg också. Menmen. Tänkte att jag ska sola idag, och färga håret! Vilken färg vet jag inte. blä på det. Men iaf nu är det torsdag, sen fredag, sen lördag, sen TÄVLING! Nu är det verkligen nära, faaaaan vad kul! Blir så jävla nervös bara jag tänker på det. Shitihelvete alltså! 3 dagar. herremingud! Helt sjukt nära!

Nej nu ska jag försöka att inte tänka på det mer, men lycka till säger jag bara!


BAAJSFITTA

JAG ÄR SÅÅÅ JÄVLA FUCKING ARG
TÄNK LITE INNAN! VAR SÄKERT EN
BLONDIN

godnatt


DÖDA MIG PLEASE

Min huvudvärk försvinner inte, jag är så obeskrivligt arg. jag går nog inte till praktiken imorgon. just nu vill jag bara försvinna


HATA HATA HATA

ARG.huvudvärk.trött.äcklig.DÖD.


SEXIG BRANDMAN

Har precis kollat på båda avsnitten nu, och jag gillar fan det! Och kolla på första avsnittet av yrke. Fan brandmän är fett coola! Men nu hade jag tänkt gå och lägga mig, ska upp klockan halv tio och jag behöver verkligen sömn! DM rullar runt i mitt huvud 24/7, så jag gör ingen nytta på praktiken eller någonstans. Tar säkert någon timme innan jag somnar också. Så godnatt and dream about me.


Felsms.com

Ska strax kolla på Bella och Tyra Show, första avsnittet. Kollade typ 10 minuter igår sen fick jag ett samtal så kunde inte direkt kolla något mer. Fyyyfan vad jag älskar Felsms.com, helt jävla underbart! Nu måste jag roas!


Tyra & Bella


5 DAGAR

Biffnudlar, me like! Kom hem för ungefär 1 timme sen och ska snart ta en liten sovpaus. Börjar först 12 imorgon, och slutar 6 eller något. Åker direkt till träningen och tränar fett. Nu är det bara 5 dagar kvar till DM. Fatta 5 jeeefla dagar. Helt sjukt vad tiden har gått fort. Nattinatttii!


6 DAGAR

Nu ska jag börja fixa mig, bussen går om 1 timme. Ska försöka komma iväg någon timme tidigare, och träffa en viss person istället, men jag får se hur det blir med den saken. Jag känner att jag kommer vara glad idag iaf. Bara så ni alla vet det!
Vi hörs iaf senare små barn!

VÄRLDENS BÄSTA PAPPA



GRATTIS GRATTIS GRATTIS PAPPA! 50 ÅR IDAG, UNDERBAR ÅLDER!


YOU ARE ALWAYS ON MY MIND

Fan vad mycket som hände efter att jag drog igår. Helt sjukt, och jag säger bara är man normal om man är kille och slår 3 tjejer, så ena bruden får hjärnskakning. Nej, nu kanske du borde inse att han inte är något för dig! Genrepet är nu över. Och det gick bra tycker jag! Men nu fan börjar det pirra i magen säger jag. Känner mig stressad, fast jag har ingenaning om varför. Måste köpa lite grejer innan DM är också, hårfärg (ingenaning om vilken färg bara... ångest), hårsnoddar mm. Måste sola typ 3 eller 4 gånger innan också, fan blir jag röd så finns det smink. Jag vill ju inte se ut som ett jävla spöke över hela kroppen.

Börjar klockan 2 imorgon på praktiken. Känns uunderbart! Men jag slutar typ halv tio, mindre kul. Men nu ska jag försöka sova. Kommer nog inte kunna sova ut ända tills DM är över. Men fan jag gillare.  
     


JAG VILL HA SOMMAR
mitt hår var långt och jag var snygg


GENREP

Igår började kvällen hos Emelie, med Sanna, Ida, Adde och Marcus och sen slutade den i Fruängen. Åkte hem vid 2? Eller något, var hemma runt 3 iaf. Så nu är jag är förskyld och helt cp i halsen. orkar inte skriva något mer.

Idag är det genrep, och 1 vecka kvar till DM. Har träning efter genrepet också, och ska möta Frida halv sex, så måste strax gå till pappa och hämta mina träningsskor. Nej nu ska jag gå och packa lite och sen går jag till pappa..


POWER CHEER AND DANCE - ALLSTARS

Nu ska jag strax gå och möta Frida, sen tar vi en härlig promenad till träningen. Sen ikväll ska jag träffa Emelie och kanske Ida och jag gillare. Jag har ont i min rygg, pappa får man massera en gång till när jag kommer hem. Man får ju hoppas att det går över innan DM, som är om 8 DAGAR! 8 JÄVLA DAGAR. NEEERVÖÖÖS. Men jag gillare. Ska försöka vara med på allt idag, men min rygg säger emot sen när jag kommer hem alltid efter träningen. Då kan jag inte ens stå upp. Men nu ska jag börja klä på mig lite kläder och sen rör jag mig mot bussen och möter Frida. Haaare gööött allesammans



KILL ME SLOWLY

seg fredag, röj lördag. sleeping time now.


CIIAOBELLA

Nu åker jag till Sandra och sover, sen åker jag till praktiken imorgon!


KEEPONWALKING

Vart ingen praktik idag.. Duktigt av mig eller inte. måste jobba in dom dagarna jag missat på lovet eller någon helg! usch usch. Nej nu ska jag träna lite, måste göra det varje dag till DM nu, det är ju mindre än 2 veckor kvar nu. Och maxime nu blir det diet, annars sitter allt tajjt. puss och hej

2JÄVLAVECKOR

Exakt 2 veckor till DM. så om 2 veckor så går vi ut på mattan om ungefär 25 minuter.. Nu börjar man bli jeeefla nervös!

GODNATT?

Igår började kvällen hemma hos ida med lite blickar från lite folk, fortsatte till Solna och sedan vidare till Skanstull. Cry baby! Åkte sedan med Anton och Leo hem till Ida och sov. Mådde prima ballerina. Nu går jag och byter om och sen åker jag och linda och käkar. sen blir det träning och sen praktik imorgon 8..


HOT

Ska jag ens berätta om mig fredagkväll?! började hemma hos emelie, var där, åkte till stan mötte massa. åkte till gullmarsplan. blev bråk. skulle åka till solna. satt i gullmars i typ 2 timmar och vänta på att dom skulle bli släppta. dom blev släppta.åkte till hornstull, sen slussen och sedan vidare till Ida.

Har precis kommit hem, eller för 30 minuter sen. Jobbade idag också. Och jag kan inte påstå att jag sovit något inatt. så jag är typ DÖD nu. Ska åka hem till Ida nu, och sen kanske vi drar till Solna på fest, får se. Haaare naajs!

FREDAGFÖÖFAAN

nu åker jag till emelie, och har det kul! jag ser som alltid ut som skit, men ha det så roligt ikväll. DET ÄR JU FAAAN FREDAG! nu jeeflar!

NEJNEJNEJ


tyvärr..


96år

jag har ont, hela tiden. i min jävla kropp, någonstans hela tiden. känner mig varm. vill duscha. vill sova. vill inte till praktiken imorgon. tror jag stannar hemma. får se. jag ska ut imorgon. börjar nog kvällen hos emelie imorgon och sedan vidare till stuvsta? i guess. får kolla lite mer imorgon. nej godnatt nu

                                                      du tillhör inte en person, du tillhör flera,     
                                                                             och du gillar det..


:::

jag är typ sjuk, har ont i huvudet.
vill gå ut.
vill kunna använda ballerinaskor.
vill typ inte praktisera längre.
vill ha helg.
vill inte börja 8 imorgon.
och det betyder att jag ska upp halv sex.
godnatt

THISISMYLIFE

Nu blir det dusch, sen säng, sen börjar praktiken typ 12 eller egentligen 14. Men ska försöka komma därifrån tidigare för jag har träning klockan 7 och slutar 21:30 annars. Men jag får se hur det blir med det. Försov mig imorse också, med 50 minuter, så jag hade bara 10 minuter på mig innan jag skulle gå till bussen. Så det var bara att ta en energidryck och springa.

Efter praktiken åkte jag till Hökarängen och mötte Frida, åkte till Högdalen, var där ett tag och sen kom min brorsa och hämta mig. Nej nu måste jag duscha!


jag saknar JIMI


YA'MAN

Första dagen på praktiken. Gick sjuuuuukt segt. Sov typ 2-3 timmar inatt så jag var inte direkt pigg. Och 2 stycken har dött sen sist jag var där. Ena dog för någon dag sen.. lite hemskt. Men iaf, får en ny herre imorgon, hoppas han är seeexy. Nej usch blää, äcklig jonna. äcklig. Hade träning idag också, åkte direkt från praktiken och nu kom jag hem för typ 20 minuter sen? Så nu hoppar jag in i duschen, och sen börjar jag åtta imorgon igen.. naattinaatti!

POWER CHEER ALLSTARS

Åkte och träffade Sandra igår. Hon fixade lite saker åt mig! Sen åkte vi till Oliver ute på landet. Tar typ 20 minuter att gå från Klenavägen. Sov iaf där, blev målad i ansiktet med spritpenna och typ lite så. Sov på "golvet", aj! Ska strax ta en nap och sen möta Frida och sen blire träääning. MEEE LIKE VERY MUCH!


JEEFLAR VILKA SEXIGA BRUUDAR!


HAAAJDU

Strax åker jag till Gullmars och möter Sandra och kanske Ida.
 Blir typ en fika på 7 eleven eller nått och typ en promenad.
Så vi hörs senare! naaatti naatti!


3,5&8,5

Träffade aldrig Johanna igår, det blev att jag och Ida åkte till Telefonplan där Emelie och en massa andra var. Det var trevligt och slutade med att vi satt typ 12 pers i en taxi och åkte till Gamla Stan. Tog tunnelbanan därifrån och kom till Ida vid 4. Det var min kväll.

Idag får vi se vad jag gör, känns som jag behöver en tjillkväll. Känner att det var länge sen jag träffade Sandra, så får ta och ringa henne now.
haaare gööött!                                           

     
                                                                                             You are over now


I GOTTA FEELING

Nu drar jag till Ida, och sen drar vi vidare och möter Johanna! Ha det så jävla najs ikväll!


Part Six - The Love Is Over


HAPPY BIRTHDAY!



NU ÄR DET BARA 1 ÅR KVAR!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS ÄLSKADE MARIA!


SUNRISE

Det finns så mycket jag skulle vilja göra. Färga håret blondare, fixa hårförlägning, fixa lösnaglar. Bli brun. Bli längre. Men nej typ ingen av dom sakerna kan jag göra nu. Att man inte bara kan bli så lång som man vill. JAG ÄR EN MIDGET! Men vill fan inte vara det. Mitt hår är förstört så jag kan inte färga det blondare. Hårförlägning, nej, no para liksom. usch. Lösnaglar, går ju inte heller. pga cheerleadingen.. Att bli brun är liksom den enda grejen jag kan fixa.. känns lite jobbigt för det är liksom inte största problemet. Naglar och längden på håret är väl dom största problemen. Men fan det jag glömt mest av allt, en vältränad kropp. Jag vill ha det! Jag vill inte ha min kropp, nej! Någon annans kropp vill jag ha. En fin. En smal och fin. Men jag gillar godis, jag gillar chips, jag gillar skräpmat och jag hatar att träna styrka, och sånt skit. Så hur fan kan jag göra då? Sluta äta?! Nej då blir det hus i helvete här hemma. Ska jag fettsuga mig? Nej nu blev jag fett depri.


OVERYOU

Haalloj!
Gårdagen spenderades hos Ricky i skogskyrkogården, med lite folk. 3 torrtorra brudar måste jag säga. nej usch! Åkte dit med Ida och Ullabulla och sen var det några tjejer som gick på Kulturama också. Trevligt trevligt. Jag och ida åkte därifrån runt 1 och åkte till gullmars för att möta Anton och Kevin, och sen åkte vi hem till Ida. Runt halv sex drog dom och vid sex somna vi. Och fan vad mycket plats Ida har börjat ta, inte okej! Ska strax på träning och sedan hem fort och duscha och fixa mig och sedan vidare till Svedmyra till Steffie i guess. Så det blir nog ganska stressigt. Hatar att bo i Haninge och speciellt inte känna en enda själ, typ. Alla bor ju mil ifrån mig.. 

 


HASYUFN

nu åker jag till Ida och jag hatar jeans.


PP

Kollade precis på Pregnancy Pact, den var väl helt okej. Måste gå och fixa in alla kläder i min garderob nu också. vart ju sånt kaos igår, och sen går och jag lägger mig.



GODNATT!


..

För hela världen är du någon
men för någon är du hela världen



BOORING

Dagens humör: bra fråga
Dagens mående: tröööött
Dagens borde: måla naglarna
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: naada
Dagens klädsel: just nu, shorts och linne
Dagens planer: kanske träffa Ida
Dagens vill ha: redbull
Dagens fundering: ska jag? ska jag inte?
Dagens beroende: blåbärssoppa
Dagens tråkigaste: att min nagel gick av igår
Dagens längtan: CB
Dagens superlängtan: CCCCB
Dagens tidning: metro?
Dagens låt: Alicia Keys - Try Sleeping with a Broken Heart

SLEEPMODE

Godnatt, eller?
yes please


CIIIAO

Nu drar jag! Fan vad det kan ta tid med att välja kläder, och till slut ser man ändå ut som crap.


JAG ÄR PERFEKT!

Kom hem från stan för typ 30 minuter sen? fick med mig en BH och en tröja. ska börja fixa mig lite och sen åker jag till kärrtorp i guess!
jag måste verkligen skaffa en kamera känner jag.


STHLM

Ska börja klä på mig och sen åker jag till stan, för att hitta nåon BH och lite små grejer. My midget friend kommer med och ska töja sitt öra. Så bi hörs senare!

NATTINATII!

Nu går jag och lägger mig i pappas säng och kollar på CS fucking I!
Hoppas alla haft en rolig söndag, för det har fan inte jag haft!


RSS 2.0