WAKA WAKA

Finns inte något att berätta alltså, nu känner jag igen att det här är inget är för mig alltså! Funderar lite svagt på att gå ut och träffa en kompis lite snabbt bara, men får se om jag orkar. Vad har hänt den här veckan? Flaten bara om jag minns rätt, bränt mig en jävla massa. Men vadfan det lägger sig och blir skit snyggt brunt. Så jag ska direkt inte klaga, fast det gör ju ont alltså..

Känns inte direkt som att jag har uytnyttjat sommarlovet faktiskt, och det känns surt. Men det har ju varit ganska många dåliga dagar alltså, så man kan ju inte direkt göra något speciellt.

Vad hände på midsommar? Jag och Sandra åkte till en killkompis landställe, var skit mysigt faktiskt. Vi var ett liten "gäng" innan det kom lite fler brudar som ville gå och lägga sig vid 3 och tro att dom kan ta dom sista sängarna och så blir man ju lite arg alltså, och sen går en viss liten anton lite över styr och blir arg, som var jävligt onödigt alltså. Han kunde ju liksom varnat om att man pratade en aning för högt. Men nej han skulle spela cool och bli arg direkt. Coool_grabb! Dagen efter var ju fan värst alltså, ta sig hem när man mådde som bäst alltså, inte kul! Ute på landet också, och då menar jag laaandet. Men jag överlevde iaf som tur är.

Men nu ska jag sitta och snacka lite med min äääälskade Ida, som har lämnat mig här i stockholm.. Känns lite elakt faktiskt, inte okej.

LIFE SUCKS

Jag är hemma hos maria, och mår inte alls bra.
Drar nog inte till flaten heller.
Jag vill bara ha batterier på min mobil, jag behöver då min laddare
och så vill jag ligga hemma och spy.
Har snorat som en jävla åsna och så är det techno i huvudet.
Juste, hostar som satan också.
Nej nu sitter jag och klagar på livet här, alla ni andra njut av solen idag!

lfg

Nu hoppar jag in i duschen och börjar fixa mig. Sen åker jag in till stan och möter Ida och Emma. Möter nog Isa senare också, men äsch Vi höres senare

UNTZ UNTZ UNTZ

Kom hem från en dundrande kryssning igår. Det bjöds på en massa drinkar och en massa skratt. Jag lovar att vi var det bästa gänget på båten, så jävla bäääst. hahah. Igår mådde man dåligt med idag mår vi bra, så ikväll smäller det igen. Hare bäääst!

YEEEEAH

Nu drar jag, angelina och ida på kryssning. Ida fyller år och det ska firas stort! Har gööööött!

17 BAST, 1 ÅR KVAR SNORKRÅKA



JAG ÄLSKAR DIG IDA, NU OCH FÖRALLTID!


YEEEAH

Shululu!
Snart ska jag gå till pappa och klä på mig och sedan åker jag till Ida slida som vanligt. Vi hörs senare, och ikväll måste något hända!


FLUM FLUM FLUM

Har varit lite busy kan man säga. Har legat i Idas säng i kanske 4 dagar i streck. Har inte dirket gjort något nödvändigt att säga, vart på fest i St.Eriksplan, varit i bagis ett x antal gånger och sen bara haft det allmänt segt.

Men på lördag fyller min fjärt 17 år så då ska vi åka på kryssning och fyfan vad roligt vi kommer ha. Helt siiiiinnes! hohohohohohhihihihihahahhaha! Nej nu ska jag äta. CIIIIAO!

BÄÄÄSTA LAGET!

Nu är helgen över och jag fick sommarlov i fredags. Men det var inget firande för i helgen spenderades i Uppsala där RM var. Kom hem med en guldmedalj runt halsen och sen igår kväll möttes laget upp för en middag i stan. Det var mysigt och jag längtar tills på torsdag då man får höra poängen. Måste bara säga att Power är den bästa föreningen, DMguld och SMguld i klasserna Sr avancerad, Sr fortsättning, Jr nybörjare, Mr fortsättning, Sr Group Stunt och Sr Individuell och 4 MVP's! Hur bra är inte det? Joo, skit bra ska jag säga er!


RSS 2.0