PÖÖSS! <3

nu är jag hemma hos min pappa, och snart ska jag gå till min syrra och där ska jag sova :), får se hur mycket sömn jag får, för hon har en liten son, haha! men nu ska jag packa och lite så :)

<3

babybabybaby

snart ska jag och ida åka till gullmarsplan och där ska jag ta bussen till träningen och ida ska köpa busskort och sen vet jag inte vad hon ska göra. men imorgon ska jag inte till skolan heller för jag har tandläkartid och sen ska min baby in på lagning :/, men nu ska jag gå..

PÖÖSS! <3


jonna <3 ida

nu sitter jag hemma hos ida, men igår var det ju NRJ och det var faktiskt roligt, fast det bara var ida och jag, men vafan man träffar ju folk där :), hah! men vi kom hem vid typ halv ett eller något sånt, och vi gick typ och la oss direkt, skiiit trötta!,

idag så vet jag inte vad som händer, ska typ åka in till stan och träffa patrik och ida ska köpa busskort. och sen på kvällen har jag träning, och jag har väääärsta träningvärken från träningen igår, skit jobbigt.

<3

förskyld

nu är jag redan vaken och jag sov inte bra inatt, har typ blivit förskyld och har ont i ryggen, men jag har typ ingen träningvärk kvar så det är ju bra :), om typ 2 timmar eller nått åker jag på träning och sen hem till ida. men nu ska jag hoppa in i duschen :)

PÖÖSS! <3

..

nu är det så att lilla jag ska gå och försöka sova, fast jag vet att jag först kommer somna om typ 1-2 timmar men ändå.

god natt, dröm om mig!
PÖÖSS!<3

Energy in the park

nu är jag hemma hos min pappa och gör verkligen inget, min lillebrosha sitter och kollar på tv brevid mig, så lite kärlek får jag iaf, hahahha! men idag blir det bara att vara hemma, och imorgron har jag träning, och jag har fortfarande träningsvärk, skit jobbigt! usch hatar det, speciellt i magen! men det går väll över hoppas jag! men efter träningen, ska jag hem till ida typ och fixa mig och sen är det NRJ :), isa vill inte följa med oss coola flickor :), haha! men nu ska jag kolla på tv,

PÖÖSS! <3

kläder

nu är jag hemma hos mamma, fast egentligen ska jag vara hos pappa men jag tog fel buss och nu orkar jag inte gå till pappa, haha! men jag har iaf varit och köpt lite kläder, ett par jeans, fast jag vet inte ifall jag ska ha kvar dom och så har jag köpt ett linne och en wannabe tjocktröja. men någon dag ska jag köpa nya skor oxå :), men ikväll vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, får se, maria kan inte göra något för hon ska till landet imorgon bitti, och ida ska vara med sara som jag bråkar med :), haha men isa vet jag inte, får se om jag träffar henne senare.

PÖÖSS! <3

nattinatti

nu ska jag gå in i duschen, och sen ska jag fixa mig och sen ska jag sova, för jag ska upp 06:20 imorgon och det känns inte bra ska ni veta! kommer vara trött som fan, men god natt, dröm om mig!

PÖÖSS! <3

min baby...

nu är jag hemma hos min pappa och har precis ätit nudlar :), det är verkligen gott! men idag var jag i skolan och sen åkte jag till täby med isa och maria där träffade vi jessica och sedan patrik och efter ett tag åkte vi hem, och nu är jag hemma. jessica hade klippt sig och så, och det var jättefint! :).

men imorgon ska jag till skolan och sen ska jag träffa mamma och shoppa lite, får se vad det blir för något. och sen på måndag ska jag inte till skolan för jag ska till tandläkaren eller jag och pappa ska gå dit och säga att jag inte tänker fixa ett hål om jag inte får lustgas och sen ska vi lämna in min baby på lagning, känns lite tråkigt! men den är trasig och cp;ar sig hela tiden så det är dagt nu :)

<3


pengar

strax ska jag gå till bussen mot skolan, och jag orkar inte det känns som jag går upp halv sju varje dag men jag går upp typ 8, men man är verkligen inte van! och idag börjar tyå vårat vanliga schema, och då ska vi ha idrott idag, men vafan det är första dagen och då kan vi ju inte ha det? men jag tar inte med mig något iaf, så vi får se hur det blir!, men jag är grymt trött och jag har väääääärsta träningsvärken den i tisdag så jag håller på att dö! men en sak som är bra är att nu behöver vi ju inte gå ända upp till 7:an, för nu är det 2/3:an så jag kommer inte få så jätte ont, för det gör gryymt ont att gå i trappor!, men nu måste jag fixa dom sista sakerna innan jag ska gå till bussen, juste jag måste ner och hämta pengar och lite så på tobaken, som min kära mamma lämna imorse :)

<3


jag är speciell!

nu är jag hemma hos min mamma kom hit för typ en halv timme sen eller nått. men idag var vi ju på den där saken i med skolan och det var gryymt tråkigt, fast mina bebisar var ju där så :), haha! men efter att vi slutat stanna vi fina barn och tjilla, och sen efter ett tag drog vi till isa och åt som vanligt och sen drog vi och träffa några och nu har jag kommit hem. har gått ut med min hund och allt, och nu såg jag att det typ brinner skit stor i handen, för det är mörkt överallt och en skit stooor gul fläck i himlen, haha. jag vet att jag är duktig på att förklara :) och imorgon börjar vanliga skoldagarna och det längtar jag verkligen till.... NAAT! usch! och strax ska jag typ gå och sova måste veta när jag börjar först.

<3

wannabe

nu har jag varit hemma ett litet tag, och jag har gryymt ont i mitt lår har ty en wannabe sträckning, och så har jag ont i mina handleder! men får hoppas att det går över :), men imorgon ska vi ju åka till det där fucking grejen och jag vill verkligen inte åka dit, men bara för att jag inte var på dom förut så måste jag! men jag ska inte upp så jätte tidigt tror jag iaf, typ halv 8 eller nått så det är ju skönt :) men nu ska jag äta och lite så!

PÖÖSS! <3

2

nu är jag hemma hos min pappa, och snart ska jag gå till bussen och på den hoppas jag att maxime sitter, och sen har jag träning i 2 timmar och sen är det bara hem, typ iaf haha!

PÖÖSS! <3

pööss!

nu är jag hemma hos min mamma :) och det är jätte roligt, haha naat! men jag har iaf varit i skolan idag och vi gjorde typ inget, gick runt och shit, men nu är jag iaf hemma, ska till min pappa snart och äta innan min träning och efter den ska jag till pappa igen :). vill egentligen inte till skolan imorgon, för vi ska på någon fucking grej och jag pallar inte det, men jag måste typ gå, för jag hade skit mycket frånvaro på sånt förra året...., menmen jag går väll! :/

<3

jag är blond :)

idag var det skolan och det var väll helt okej, men nu är jag redan trött! haha gick upp 07:20 imorse och shit det var jobbigt, men nu kan jag inte skriva mer,

PÖÖSS! <3


bläbläusch!

imorgon börjar skolan och jag måste gå upp vid 8! kommer typ vara dööööd! inte bra.

<3

:)

men nu ska jag åka till farsta strand och möta sara, hinner inte skriva mer!

PÖÖSS! <3


föralltid du&jag!

nu är jag och ida kompisar igen, och det känns jättesköönt! har saknat henne jääättemyycket!

JONNA <3 IDA


the hottie and the nottie

nu har jag precis kollat klart på the hottie and the nottie, och den var bra! asså jag vill verkligen inte bo i sverige! seriöst, fan vad jag vill flytta bort härifrån! och så ska jag blir den bruden alla vill ha :), hahahahhahahaha fast så kommer det ju inte bli! men idag ska jag träffa sara först och sedan maria och isa och sen vet jag inte, får se vad vi gör :) men nu ska jag börja fixa mig och lite så.

<3

i love tuulas food! :)

kom hem precis, eller för 10 minuter eller något sånt. har varit hemma hos isa, och vi har ätit jääättegod mat som vanligt, och så har jag ju färgat maria och jag missa här framme, hahahahhahaha! men det syns typ inte, elelr man tänker inte på det :), men efter det har vi kollat på tv och träffat några och lite sånt :), juste sara kom till isa oxå. och efter ett tag kom marias föräldrar och hämta mig, maria och isa, för isa ska sova hos maria. och sara åkte hem. så maria och dom körde mig till skogås pendeltågs station och där fick jag vänta i 25 minuter, men jag prata med sara så det gick väll hyfsat fort och nu är jag hemma :), nu sover alla och jag ska kolla om det finns några bra filmer att kolla på :)

PÖÖSS! <3

utväxt

nu sitter jag inne i isas rum och kollar på youtube filmer :), igår kolla vi på en film, trainspotting, inte bra, haha, den handla typ om knark och sånt gillar inte jag, maria somna och isa tyckte den var bra, fast hon hade redan sett den :), haha men idag vet jag inte vad som händer, kevin är här nu iaf och sen ska patrik komma? så vi fårse vad som händer :), har färgat marias hår oxå och jag glömde lite så det kommer blir lite konstigt, haha. men whatever, sorry!

<3

porr?

nu sitter haf ute i hallen? vaknade av att marias väckarklocka var på, haha! men dom andra sover, som vanligt! men sara borde vakna snart, hon vaknar oxå tidigt. men jag är grymt trött, och har ont i HELA min kropp, skit jobbigt!, det är från träningen som var för två dagar sen. men juste vi kollade ju på film igår lie wtih me och förortsungar, och i lie wtih me sa dom typ inget och hade sex 24/7, haha! men förortsungar var väll helt okej, och idag ska maria och isa kolla på sagan om dom två tornen, och den vill inte jag se, för jag hatar sånna där filmer, + att jag inte har sett ettan än. men nu ska jag kolla om det är marias mamma ute i köket ;)

<3

pööss!

nu är jag hemma hos maria, och jag har typ feber, för jag är skiit varm och allt..., men idag har vi bara varit inne, eller vi gick typ till centrum och hyrde en filmoch köpte godis :), men det har varit skönt att bara göra ingenting :), sara har kommit hit oxå och hon ska oxå sova här,

men jag har snackat med ida i telefon idag också, och det samtalet gick väll inte så bra, hon vart sur? och klicka av och det gör bara saken värre, fast egentligen har jag inget med saken att göra, men som sara säger jag bryr mig för jag bryr mig om henne! men hon vill typ inte umgås mer, och vi går i samma klass, så vi får se hur det går med det. men imorgon vet jag inte vad jag ska göra, får se. ska typ till stan och lite så, men nu ska jag laga nudlar, och maria cheesburgare, haha och dom andra vet jag inte.

PÖÖSS!<3

norra sköndal

nu ska jag åka till norra sköndal och ta bussen till farsta centrum och där ska jag möta maria och lisa, vet inte om isa kommer :), men mamma är sur för att jag ska åka oxå....

<3

springa

nu har jag varit hemma ett litet tag från träningen, den var jobbig, för vi sprang :/, uschusch hatar att springa! haha. men annars var det väll helt okej, maxime kom inte för hon spydde idag, men hon kommer andra gånger :) senare ikväll ska jag träffa maria, vet inte vart och vet inte om nån mer ska med, hahha!

<3

huvudvärk

nu är alla vaknat och snart ska vi gå, jag ska hem och fixa mig och sen träning, maria ska åka till farsta och shoppa med sin mami, och isa ska till farsta och träffa lisa :), jag har typ feber oxå, ska fan knarka alvedon sen, om det inte går över! :),

<3

träning

nu har jag vaknat, klockan är inte mycket alls. men isa sover fortfarande, men jag hittar inte maria, haha! alltid ska hon gömma sig. men idag vet jag typ inte vad som händer kommer nog inte görs så mycket, ha träning, sen vet jag inte, får se om jag träffar någon efter ;)

<3

sweet dreams

ida och jag funkar inte ihop just nu faktiskt, menmen, snart ska vi faktiskt gå och sova, har precis ätit nudlar, och bara för det går man upp i vikt, för det kommer jag inte tappa imorgon..., eller kanske jag har ju träning så, haha! men ska försöka vakna skit sent så jag inte behöver vänta så mycket innan det börjar, fast jag måste ju hem och lite sånt innan, men det fixar sig, annars får väll pappa hämta mig ifall det blir kris :), men aa, GODNATT!, dröm om mig!

<3

vi får se hur det blir...

just nu är jag irriterad asss shit! skoja inte! kommer typ få damp snart, och jag är arg på en viss miss ida larson! och jag pallar egenligen inte det! men det är nog bäst att vi är ifrån varandra, tills en viss människa kanske har kommit ut ur hennes liv, jag vet inte! vill inte gå för fort fram och grejs, men säg inte det och sen gör det? eller du kanske inte tror att det menas med att gå för fort fram? jag vet inte hur du tänker, borde kanske börja lyssna på vad folk säger och allt oxå?! människan säger säkert samma sak till alla och alla går på det? jag vet inte nått om människan men jag antar det... aja jag vet att du kommer läsa det här och så och jag älskar dig ida! <3

menmen, nu är jag hemma hos maria, isa är här oxå, åkte och var lite med henne i farsta strand och sen bestämde vi att åka hem till vårat andra hem :) haha men imorgon börjar mina träningar igen, lite jobbig tid bara 17-19... men det ska bli roligt men samtidigt lite jobbigt, har ju haft sommarlov och sen börja träna innan jag börjar skolan och allt, haha!, men maxime ska ju börja i mitt lag också, roligtroligt!

PÖÖSS! <3

jetman

nu sitter jag hemma hos min kära vän maria, hon sitter i andra rummet vid en data. kom hit för typ 1 timme sen? eller nått sånt. vi har varit och handlat och senare ska vi typ åka till farsta för att lämna lite stuffs :), får se vad som händer sen, sista dagarna på lovet, då vill man ju ha ruuligt :), men nu ska jag hjälpa maria med facebook :)

<3

1 vecka...

nu har jag varit hemma i typ 30 minuter. men det var faktiskt mysigt på landet , haha eller hemma hos jessica :), lite geggigt bara, mina skor är helt smutsiga! men det går ju att fixa :), men vi gjorde inte så mycket faktiskt, tog promenader, kolla på hästarna, kosorna och lite så :), gick i regnet! och om 1 vecka börjar skolan :/, USCH! saknar verkligen inte den! och det är ju helt onödigt med ett upprop för det är 1 timme...., uschuschblää!

<3

landet

så nu sitter jag hemma hos ida med maria och jessica, men inatt ska jag sova på landet, där jessica bor, haha :), kommer inte kunna ha data då, men skriver mer imorgon :)

<3

trosa

nu har jag precis kommit hem till maria, skulle egentligen sovit hos ida, men vi börja bråka och lite så, så nu är jag här :), idag har vi varit i kungsan och hjälp vad mkt turkar som kommer fram till en! haha men idag fick jessica komma ut oxå och jag har typ inte träffat henne på evigheter så det var roligt :), juste haha, maria och jessica köpte back stage kort så vi var där bakom ibland, det var roligt :), man fick allt gratis! men jag och ida är det typ tjill mellan oss nu, ska åka till henne imorgon och hämta mina grejer och så! men juste jag träffa min broshas tjejs lillesyrra idag oxå, hon är jäääätte trevlig, verkligen. så vi ska träffas någon dag och ta en fika och bara prata, men vi får se vart, hon bor i trosa så jag kanske åker dit, haha.

PÖÖSS! <3

kaka!

nu har ida precis sminkat mig, och jag säger bara HJÄÄÄLP! haha, kaka eller vad, haha! men det går bort tills kvällen, så vi får se hur jag ser ut då :), men snart är ida färdig och då ska vi börja åka på kungsan, och the voice! :)

<3

ööööh

nu har jag precis duschat och snart ska jag klä på mig och fixa mig och så :) sen ska jag till kungsan, roligtroligt! haha men jag skriver innan jag åker och så :)

<3

dance

nu har jag varit ute med idas hund och så nu sitter vi och pratar med hennes mamma och lillesyrra :), men idag var vi på ung08 och det var jätteroligt, haha shit vad vi dansa! :) hahahah! men nu ska vi äta.

PÖÖSS! <3


ida <3 jonna

nu har jag fixat mig och snart ska jag åka till gullmarsplan och möta ida, vi ska typ träffa maria oxå men jag får inte tag på henne, skriver mer senare :)

<3

...

nu är jag hemma hos min mamma och jag ska fixa mig, asså jag har verkligen inte kunnat sova inatt, skit jobbigt! och sen imorse så väcker marias pappa oss genom att skrika typ " nu måste ni gå upp och städa", och det var skit högt, haha! men nu ska jag försöka sova och sedan fixa mig :)

juste gå inte in på blondinbellas blogg, för hon får betalt för det!
varje gång du klickar in på hennes sida.

<3


ung08

så nu har jag precis kommit hem till marias båt, mitt andra hem!, jag, anton, hampus och isa ska sova här inatt :) men idag har vi varit i kungsan och det var mkt drama, haha men maria och jag skapa inga, we are the lovemakers! men nu pallar jag inte skriva mer :)

<3

farsta

nu har vi kommit hem till maria och hon är i duschen så då sitter jag vid datan, men vi ska inte träffas i gullmarsplan längre, utan i farsta :) men nu tror jag att det är min tur att gå in i duschen, för nu hör jag den inte längre :)

<3

3 timmar

shoooo :)
nu sitter jag och maria och kollar på hem till gården och isa har redan åkt, hon skulle åka till frissan så hon är där :), men snart ska jag och maria fixa lite i rummet för det ser ut som kaaaos och sen ska vi åka hem till maria i skogås och fixa oss och en ska vi träffa ida i gullmarsplan kl 4 men det tror jag inte att vi hinner till för det tar typ 3 timmar för båda oss att fixa oss för båda ska duscha. haha men vi får se!

<3

alexx

så nu är jag hemma hos maria och jag sitter på marias data nu så nu kan jag skriva :)
men igår så var jag, isa, maria, lisa och sirwan i kungsan som alla andra ungdomar också antaglien var, men sen började det regna så vi drog till marias båt där vi också sov, och sedan imorse åkte jag och maria till götgatan och jag köpte ett par klackskor och sen åt maria på sandys, och sen åkte jag hem och fixa mig och träffa lilla alexx , min syrras barn då vill säga att jag är moster :), men imorgon vet jag inte vad som händer, antaglien det vanliga.

<3

:)

så nu sitter jag vid marias pappas och den är skit seg så jag pallar inte skriva, för mellanslag är skit seg.

PÖÖSS! <3

;

just nu är jag hemma hos isa och har precis fått datan, isa har typ gått och lagt sig och maria sitter vid sin data :),
men nu ska vi typ oxå gå och sova, fast jag är inte så trött, så om jag går och lägger mig samtidigt som dom kommer jag vakna grymt mkt tidigare än dom.

PÖÖSS! <3

UNG08

nu är jag hemma hos ida, och snart ska jag gå ner till bussen och möta maria och isa och sen ska vi åka hem till isa, imorgon är det UNG08! fan vad roligt, men ida ska inte med för hon ska till sin farmor och farfar :/,

<3

moster jonna

så nu sitter jag hemma hos ida, vi var och sola för en liten stund sen och för typ 30 mintuer fick jag ett samtal att jag blivit moster åt en liten kille :), så det är roligt!, men idag ska vi typ kolla på film och jag ska typ åka hem.

<3

evvo och blondinbella

nu börjar jag faktiskt bli lite trött, ida oxå, men idag träffa jag , maxime, lisa, ida, isa och maria och det var jätte mysigt! satt ute på lisas altan och prata lite och så, och sen kom hennes föräldrar hem så då behövde vi gå. så då gick vi och maria och isa åkte till isa och jag och ida gick till henne, maxime åkte lite tidigare. men hemma hos ida har jag filmat ida när hon spelat, evvo och blondinbella haha det var roligt :) haha får se om dom kommer upp,

<3

'

om typ 10 minuter ska jag åka till farsta där lisa, maxime, maria,isa och kanske ida är :) sen ska vi hem till lisa och prata baajs om allt och alla! men det ska bli roligt :)

PÖÖSSS! <3


här ska det stå en rubrik!

så nu har jag precis vaknat och hade trappat bort min telefon, och så hade jag på ljudlöst och vibration av, för jag pallar inte vakna på natten av att någon ringer och det vibrerar, haha. men jag har ifall hittat den, annars skulle jag dö! haha men typ. men idag ska jag träffa isa, maria, ida och lisa! har inte träffat lisa på hela lovet så det ska bli roligt.

<3

halv 8

så nu har jag typ suttit vid datan sen halv 8 eller nått och börjar få huvudvärk, men jag har bara suttit vid datan idag, men snart ska jag gå och kolla på tv och lägga mig i sängen :)

förlåt!

<3

haha

haha igår när vi var i medis träffa jag en jätte söööt dvärg, naat! nej men han hette noman typ och ville äta upp mitt ben, trodde jag! haha

 

jag älskar er!



JIMI I MITT HJÄRTA! <3

mormor <3

nu har jag precis kommit hem från min mormor, hon fyller år idag så vi har firat henne och så! :) men inatt sov jag på marias båt med isa oxå, vi var på den där sthlm grejer typ, och det var gryymt mkt folk! men idag kommer jag typ bara vara hemma,för det är skit dåligt väder så!

<3

.

så nu är typ alla färdiga och vi ska typ åka in till stan och lite så, men vi hörs senare!

PÖÖSS! <3

.

nu sitter jag hemma hos maria och har precis vaknat, isa var redan vaken, och maria och ida sover fortfarande, kevin, robban och nån kille gick typ vid halv 4 så vi somna typ då, men jag hade en jätte bra födelsedag! men nu ska jag följa med isa ner och äta frukost!

<3

birthday princess

nu sitter jag hemma hos isa, och är jäättemäätt! vi har varit och ätit någonstans och det var jättemysigt! men det började med att jag mötte ida i gullmarsplan och sen åkte vi till hötorget och där sköt maria en miniraket i mitt öga så jag börja gråta, MITT PÅ HÖTORGET! och sen hade hon köpt en hatt som jag skulle sätta på mig, den är rosa :) och det var lite pinsamt men nu är det inte det. haha när vi kom hem till isa, fick jag en ny piercing, playboy <3, och godisstring, haha! och pengar av isas mamma, übersöööt! men snart kommer typ kevin och hampus hit? och sen ska vi åka hem till maria och mysa. men jag skriver senare ikväll hemma hos maria, där jag oxå ska sova :)

<3

jag fyller år idag! :)

heeeeeejsan :)
idag fyller jag år, och nu har jag fixat mig, och är skiiiit ful faktiskt! menmen, nu ska jag åka in till stan och träffa ida och sen vet jag inget mer, haha.

PÖÖSS! <3


-

IDAG FYLLER JAG 15! :)

<3

;)

nu har jag typ precis vaknat, inte bra att sova så här länge, det är skit länge för att vara jag! haha. men idag vet jag inte vad jag ska göra, för ida ska typ vara med maria och jag får inte vara med, men jag tror dom ska köpa present till mig ;D

<3

sov gott!

så nu städar ida sitt rum typ, haha, hon gillar inte när det är stökigt, och det är det inte ens, haha. men men det är ida vi pratar om. men nu är vi fortfarande vakna och vi ska försöka ha somnat innan det blir ljust, men det tror jag inte att vi klarar faktiskt.

GODNATT, dröm om mig :)

6 augusti

idag så var jag med ida nere i farsta centrum och kollade lite och så, sen åt vi typ på donken, haha. tjockade oss lite :), sen gick vi hem till henne och vänta på maria och sen kom maria, och vi har inte gjort så mycket, visa svenska skräckfilmen och hon blev rädd, haha. men det var jätte trevligt! och nu har maria åkt hem och jag ska sova hos ida inatt igen, haha.

fyller år imorgon :)

<3

farsta centrum

GOD MORGON! :)
nu är jag och ida vakna, och vi ska typ fixa oss och gå ner till farsta centrum? senare vet vi inte vad vi ska göra, skit dåligt väder, så det finns ju inte så mycket att göra.

PÖÖSS! <3


all the boys love mandy lane

haaaaaaaaaaajsan :)
nu sitter jag i idas säng, och vi sitter och gör miner typ, haha, mobbade som vi är! men nu ska vi äta och sen kolla på all the boys love mandy lane, måste varna ida när det kommer läskiga scener, haha.

GODNATT, dröm om mig <3

haha,

shulululu :)
nu är jag hemma hos söta ida, och vi har inte gjort så mkt idag, varit hemma typ. kollat på en svensk skräckfilm som var typ 13 minuter lång, och läskig, haha! har typ inget mer att säga.

PÖÖSS! <3

,,

nu ligger jag i idas säng, vaknade typ nyss. ida sover fortfarande, men jag ska kolla om hon har någon film jag kan se, haha.

<3

.

nu ligger jag i idas säng och har precis spelat spel, mobbad som jag är :) haha, men nu ska jag sova!

GODNATT! <3, dröm om mig! :)

JONNA <3 IDA

nu är jag hemma hos ida, och vi har haft det mysmys, saknar min och hennes tid! vi var 24/7 men sen förstörde jag det :(, och började hänga i bromma, men nu är vi på väg igen, eller inte bara vi, JIMI <3, men vi har inte gjort så mkt, pratat och lite så!

 
IDA <3 JONNA

:)

så nu är jag hemma hos min mamma och ska åka till ida snart. kom hem för typ 1 och en halv timme sen, isa och maria skulle åka till jessica och hälsa på och jag ska träffa ida, sover hemma hos henne inatt oxå,

PÖÖSS! <3

buusa

för ett tag sen gick ida och vi har inte gjort så mkt faktiskt, och jag ska sova hos isa inatt, och det ska maria oxå. men nu ska vi buuusa :)

<3


flatenbadet

just nu ligger jag på isas vardagsrumsgolv och sitter vid datan. har sovit hos isa i 2 dagar nu och det har varit roligt. vi har typ varit på falten båda kvällarna och det har varit skit varmt i vattnet :) men det var grymt mkt getingar måste jag säga! asså människorna där måste fått damp eller nått, vi skrev typ hela tiden, haha. men igår så var det först jag, isa, maria och ida och sen kom kevin, hampus och robban. sen efter skulle vi hem till kevin och jag, ida och kevin skulle åka på en cykel och jag fick sitta i barnstolen och det var skit jobbigt. men idag vet jag faktiskt inte vad som händer, kanske åkter hem idag och så, får se.


PÖÖSS! <3


RSS 2.0