.

Nu drar jag till Maria, i Medis på maskerad. Det blev Ica-Stig tillslut!


grymt!











.

Åkte till Eriksdalsbadet idag med Isa och Maria, och sen drog jag till träningen. Orkar inte skriva mer!

FYFAN VAD JAG HATAR ER JUST NU! NI ÄR SÅ JÄVLA FALSKA!
Funderar på att ta bort era nummer


.

Ni har ännu en gång bevisat att ni inte är några som jag borde räkna med. Men ändå gör jag det...


.

I believe that good things fall apart,
 so that better things can fall together.


.

Godmorgon! Vaknade för ungefär 1 timme sen. Fyfan vad rädd jag var igår kväll! Igår när jag satte på radion och skulle sova, så efter ett tag sänktes volymen på radion och det hände kanske så typ 3(?) gånger. Och sen ringer någon till min mobil, med dolt nummer och säger inget! Tror ni inte jag blev rädd eller?! JO! Men sen fick jag veta att det var Isa, men ändå! och jag vågar inte heller ha mina händer eller fötter utanför sängen. För när vi var i Torpshammar, kollade vi på en film där en kille ligger i sin säng och sen lägger han ner sin hand till sin hund som ligger på golvet och så börjar den slicka. Och efter ett tag öppnar han garderoben och där hänger hunden död och så står det med hundens blod " människor kan också slicka ", så uuusch! Jag skulle få största paniken om det hände mig så jag vågar inte.. Pussy som jag är!

Ska hoppa in i duschen snart, och sen gå till min brorsa för att äta middag och sen träning!




.

Ska gå och lägga mig i sängen och kolla på Cold Case hade jag tänkt. Har bara varit hemma och gjort ingenting, suttit vid datan. Så nu börjar mina ögon säga emot.



Godnatt!


.

Har bara varit hemma sen jag kom från stan, finns inget gott att äta hemma. Så jag mår psykiskt dåligt!


.

Asså varför älskar jag mat, glass, godis och chips för? Vad är det som är bra med det?! INGET! Det gör en fet och uuuusch! Jag vill inte älska mat, jag ska börja hata mat! JONNA DU ÄR TJOOOCK! INSE!


.

Kom hem för en timme kanske. Var i stan med Remi. Kollade på vinterjackor. Hittade ingen. Hörs senare!




.

Kom precis hem från Torpshammar, sjukt trött! Så vi hörs imorgon!


.

Nu går jag till min brorsa med 2 väskor och en påse som packning, för att hämta en reflex och en skit ficklampa. Sen åker jag till Sandra och sen till Torpshammar. Isa ska inte med för hon är sjuk (har svininfluensa, enligt mig).

.

Det vart stor skillnad på mitt hår, tycker jag iaf! Men det är lite rosa och så. Ska nog köpa silverschampoo och använda en gång eller något. Men nu måste jag packa, ska sova hos Sandra och imorgon drar jag till Torpshammar med klassen och kommer hem på lördag nästa vecka.

Innan:





Efter:



Gud vad slitet! Men det ser bättre ut i verkligheten!


hjäälp

Kom precis hem, är så jävla trött! Ska snart färga håret, och det är inte blondering längre! Mitt hår har blivit helt förstört av blonderingfärg hela tiden, så nu måste jag ha något annat. Ni får se bilder senare på hur det blev! Har träning ikväll också, och prov i kultur imorgon.

.

Ska gå till pappa nu och hämta mina träningsskor, och sen ska jag röra mig mot träningen!


.


.

Imorgon har vi idrott som första, och då ska vi vara i poolen. Men vadå tror dom att man ska hinna fixa sig på 30 minuter sen, aldriig! Så jag funderar på att inte vara med, men jag måste egentligen för jag har fått varning redan. Men jag vill inte!

Får se vad jag gör. Ska snart hoppa in i duschen, men först ska jag springa lite på sån där springgrej! Har inget mer att säga, så vi hörs imorgon! Godnatt.

This is it


.

Någon som vet ett bra gymnasium i Haninge? Förutom Fredrika och Fria.
Finns det fler? Eller typ vid Gullmarsplan, Skanstull?
Måste byta nu nu nu!


HAHA!


.

Vill du kunna skicka gratis sms? :)
Bli medlem på :
http://www.gratissms.se/fppusmtxbp


...







.

kollar på Mystic River, ska ringa Patrik sen. Godnatt!


fredagsmys? nej tack!

har inga nycklar, kan inte gå ut. kollar på idol, inge chips eller godis. har ont i hela kroppen i princip till och med handflaterna och det ser ut som jag blivit rövknullad! sämsta fredagen på länge! UUUSCH!


.

Följ min blogg med bloglovin

Jag är perfekt!

Kom precis hem, HATAR torsdagar. Hade lunch i 2 timmar. Och vid min skola finns det INGET att göra, och då menar jag inget! Hade först människan, kollade på nån film, och sen engelska prov. Svara på kanske 2 grejer (?). Känner att jag är sjukt duktig i skolan. Jag säger bara, SKOLAN ÄR INGET FÖR MIG!

Juste ikväll kommer ju den där serien Inlåst. Tänk vad hemskt och vara där! USCH!, Kolla på det! Måste skynda mig ikväll så jag hinner hem till det. Inlåst börjar nio på Tv4! Vad ska jag göra eftersom jag måste skynda mig hem?



.

Ska strax gå och sova, ska upp klockan 6 imorgon. Så vi hörs imorgon, kanske lägger skriver innan jag åker till skolan! Godnatt.

.


Jag mår

baajs. Huvudet värker som bara den! Och måste snart sätta mig och plugga, har engelska prov imorgon...


RIP

Har precis tagit bort mina naglar, tog ungefär 3 timmar! 3 jävla timmar! Mina långa naglar är borta, och nu är dom kortkorta!!

Innan:



Under:





Efter:



och nu är dom korta. Ska fila dom och lite sånt nu hade jag tänkt. Sen går jag nog till mamma!

.

Vill du ha fler läsare till din blogg? Bli medlem nu, och få flera hundra läsare!
Klicka bara på länken och bli medlem!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=fiastina


UUSCH

Godmorgon! Vaknade för inte alls så länge sen. Eller jo, typ 1 timme sen. Är iaf sjukt trött fortfarande. Och juste, nu tycker jag ni ska tycka synd om mig. För jag har ont i mitt knä! Det gör ont om jag ligger ner för länge, eller om jag sitter för länge. Och juste jag har ont i min haka också. Menmen, är ju ledig idag! Så kommer nog gå hem till mamma och fixa lite i rummet. Det är så sjuukt tråkigt att städa. 

I skolan har vi att vi ska läsa en bok som heter Sång till en fjäril, och den är inte speciellt bra, så ni vet. Jag är inte precis den personen som läser mycket och pluggar. Jag är den som tar allt sista dan, missar jag det så vet jag att det inte blir så kul sen, men äsch det får man leva med!



 Äsch vi hörs senare!


Shenna Melwani

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen ska jag sätta mig med ett glas med filmjölk och kolla på Navy CIS! Godnatt på er alla!





jag älskar filmjölk, och jag påstår verkligen inte att jag är normal någonstans!

HAHAHAHAHA

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHA!



det är tydligen inte många som tycker samma som jag om Jodie Marsh, men jag tycker hon är snyygg!

Jodie Marsh

Just nu lyssnar jag på 99 times och kollar runt lite på internet om Jodie Marsh, såååå jävla snygg brud! Speciellt hennes leénde, skulle kunna döda för det!

  

& den här bilder älskar jag!

 


.



På torsdag ska mina naglar av...


.

Kom hem för inte alls så länge sen. Sitter och kollar på Gossip Girl. Jag gråter till varje avsnitt! Och juste tror ni matteprovet gick bra? NEJ! Jag och matte går verkligen inte ihop, som alla andra ämnen.

Är ledig imorgon också, varit det 3 tisdagar i rad nu. Så hiimla sköönt! Har inte direkt något mer att säga nu.


.

Godmorgon, nu ska jag äta frukost och ska gå om 10 minuter. Slutar först 15:40 idag, med matteprov som sista, och IG som betyg i matte!



så här blev det idag!

.

Kollar på The Bourne ultimatum, på tv3. Har sjuukt ont i huvudet och känner mig sjuk! Finns inge mer att säga än, Godnatt!


.

har redan gjort bort mig.., men vad skulle jag tro om man inte svarar på den frågan som handlar om hela grejen?

så jävla braa!

Frida, jag är så rädd för dig!

Just nu sitter jag och lyssnar på Ge mig lite mer och Stand By me växlar mellan dom låtarna. Har skrivit ett sms också om jag ska börja eller inte men det får ni inte veta. Ni lär märka!







preesentkort

Godmorgon! Vaknade för inte alls så länge sen, har sjuukt ont i ryggen! Har ingenaning om vad jag har gjort, gör iaf stöört ont. Sitter och kollar på The Hills, säsong 5. Har redan sett alla avsnitt 150 miljader gånger så kan typ allt som händer. Men iaf, ska nog gå ut och ta en promenad snart eller så tar jag tag i mitt rum. Det känns inte direkt så frestande, men skulle verkligen behövas. 

Sitter fortfarande och tänker på hur jag ska göra, kan inte direkt få någon hjälp av någon annan, och det är jobbigt. ÅÅÅÅÅÅH! Men iaf, gör som jag gjorde och bli medlem och få presentkort.

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=54840


murder

Godnatt på er, ska kolla på Women's murder club nu!


skiit

fan vad jag har beslutsångest...! HATA HATA HATA! Det är fan bäst om jag vet imorgon, för alla! Egentligen känns det som att jag vet vad jag vill, men ändå vet jag tydligen inte. Jag är 99 % säker, men 1 % kan göra mig så jävla osäker.










.

Gud vad jag är rastlös, varför ska det vara så himla dåligt väder?! Det irriterar mig sjukt mycket.

nu ska jag iallafall lägga mig i soffan med en chiipspåse och läsk, och bara blir allmänt fet!

.

Nu är jag hemma, äntligen! Är så sjukt trött. Vaknade typ 10, och skulle vara i stan tjugo i tolv för att möta mamma. Köpte ett par skor och rosa rosetthårspännen. Var så sjukt trött så jag orkade verkligen inte gå runt i butiker idag.

Igår åkte jag först till Farsta och köpte ett armband till Kevin, och sen åkte jag och Ida till honom. Först åt vi middag hos honom, och sen kom det lite fler folk. Sen sov jag hos Isa med Ida, orkar inte berätta något mer. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bara lägga mig i sängen och kolla på tv.


varför kan jag inte bara ta och glömma dig
varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg


.

Nu åker jag till Farsta och köper present till Kevin, och sen åker jag till Skarpnäck. Ha skit kul ikväll!



Kvällens outfit!

Pinsamt

Är det bara jag som tycker hon gjorde bort sig?!


.

Maxime, jag klarar inte ett äpple per dag. Skriver en bok till mig! haha! Kan du inte kolla någon diet som man går ner fortare, fan 7 veckor?! Då är det typ jul och då lägger man på sig.... Och Maxime, det var ett tag sen vi sågs också, så lägg på 5 kilo.

Men iaf, idag städade jag inte alls mycket i rummet. Men bilder kommer när det är klart! Jag har ätit som en jävla häst idag, donken, chokladpudding, daim, makaroner.... INTE BRA! Men iaf, imorgon är det middag och lite så hos Kevin, så då ska jag dit. Åkte och bytte min väst idag till en större storlek också, så den blir det nog imorgon! Måste köpa present till honom också.

Jag känner att det var ett riktigt onödigt inlägg för hälften var till Maxime, och nu kan jag inte skriva mer, gör för ont på mitt pekfinger, för min nagel är helt fucked up!

.

Just nu vill jag egentligen bara ta en daim, men NEJ, JAG SKA KLARA DET! JAG MÅSTE KLARA DET! Men jag vet att jag aldrig klarar ett äpple så jag har tänkt ifall jag ska byta ut det mot något? Men vad? Aja, jag får se vad det blir. Idag måste jag fixa i mitt rum, och jag tänker göra det! Det ska bli så himla mysigt.

Ska åka till Haninge centrum med min syrra sen. Ska kolla om det finns en större storlek på västen, och kolla lite andra grejer. Kevin fyller år imorgon, så måste köpa en present till honom.

Men jag lägger in bilder senare när rummet är klaaart!


RSS 2.0